Islamizovaný Berlín v plamenech: Takto to Merkelová a její nástupci zvládli (videa)
RSS

Islamizovaný Berlín v plamenech: Takto to Merkelová a její nástupci zvládli (videa)


V posledních týdnech dochází k opakovaným muslimským nepokojům po celé islamizované Evropě. A zajímavé je, že nejhorší nepokoje tentokrát neprožívá Francie, kde si to muslimové „vybrali“ již začátkem léta, ale Německo.
V Berlíně vyráží muslimové do ulic takřka denně a k nim se občas přidává i neméně násilná Antifa. Ovšem nezapomeňte, že podle oficiálních stanovisek německé vlády nejsou extremisté ti, kdo dělají z Berlína multikulturní peklo, ale ti, kdo roky upozorňují na nebezpečí islamizace a bezbřehého vítání.
Ráda bych také připomněla, že s tímto chalífátem máme hranice. A další chalífát máme na jihu (Rakousko). Skutečně si myslíte, že bude tak jednoduché se vyhnout osudu obou zemí??
Už ani v Německu není příliš dobré nechávat auto zaparkované na ulici:

Islamic Jihad in Europe. Clashes between police and "pro-Palestine" immigrants in Berlin. At least 70 police officers were injured and 200 fanatics were arrested. Numerous vehicles burned, Molotov cocktails thrown and various destructions. They don't want peace, they want chaos… pic.twitter.com/GSmWx6lf5P
— RadioGenoa (@RadioGenoa) October 22, 2023


Islámský džihád v Evropě. Střety mezi policií a „propalestinskými“ migranty v Berlíně. Nejméně 70 policistů bylo zraněno a 200 fanatiků bylo zatčeno. Shořelo mnoho vozidel, házely se Molotovovy koktejly a docházelo k různým destrukcím. Nechtějí mír, chtějí chaos v srdci západní Evropy. Toto šílenství musí být nyní zastaveno.
A pokud zrovna neřádí a nezapalují auta, tak v ulicích ukazují, že byl Berlín dobyt:

Berlin has been conquered. Angela Merkel will be happy and proud of her work. pic.twitter.com/fXRrDhDAfZ
— RadioGenoa (@RadioGenoa) October 22, 2023



Demonstration of Islamic power in the heart of the German capital. pic.twitter.com/CF3fuHPzQY
— RadioGenoa (@RadioGenoa) October 21, 2023


 
A nakonec se ještě na skok podíváme na dva zajímavé záběry z Velké Británie. Na tom prvním v průvodu za Palestinu napadli Arabové partičku LGBTQ nesoucí duhovou vlajku a trasparent Queers for Palestine.
Připomínám, že na palestinském území je homosexualita trestná a LGBTQ průvody přísně zakázané…

The ‘Queers for Palestine’ lot getting a reality check today at the London demo as Muslims rip their LGBT flag off them #Israel #Israel_under_attack #Israelunderattack #Gaza_Genocide pic.twitter.com/LXlsjI3yCL
— Paul Golding (@GoldingBF) October 21, 2023


Na poslední ukázce z džihádistických shromáždění se můžete podívat na stále častější úkaz z protestů. Na nich můžeme vidět vlajky ISIS, Al Kájdy či Hizb ut Tahrir, tedy organizací, které otevřeně hlásají likvidaci všech nemuslimů a přechod na všesvětový chalífát.
Nikdo nebyl za mávání těmito vlajkami zatčen…

Allahu Akbar in the heart of London! #Israel #Israel_under_attack #IsraelAttack #IsraelTerorrist #Israelunderattack #GazaHospital #GazaHospitalAttack pic.twitter.com/7qWhFry7T8
— Paul Golding (@GoldingBF) October 21, 2023


 
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 1 Průměrně: 5 ]







Článek Islamizovaný Berlín v plamenech: Takto to Merkelová a její nástupci zvládli (videa) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden