Kanaďanka Eva Bartlettová a Američan Patrick Lancaster (videa)
RSS

Kanaďanka Eva Bartlettová a Američan Patrick Lancaster (videa)

Myslím, že následující videa nepotřebují dlouhý komentář. Snad jen, že tupá jednostranná propaganda, kterou zažíváme již víc než dva roky, mne naučila nevěřit mainstreamu, který samozřejmě o tom, co se mu nehodí do krámu, mlčí.
Neexistuje lepší svědectví o jakékoli události než svědectví lidí, kteří jsou v místě děje, obětí a všech, koho se daný incident dotýká. Všichni přítomní se shodují na tom, že si přejí mír. Ale to je to poslední, co si přejí ti, kdo konflikt stále více eskalují. Nikdo – vyjma těch, kdo na tom jakkoli profitují –  nechce válku. Pak ti, kdo válku přikrmují zbraněmi, jimiž jsou následně vražděni civilisté, nejsou nic jiného než zločinci. A je jedno, na které straně právě stojí. Zabíjet civilisty je zločin a stejný zločin je poskytovat k tomuto vraždění zbraně.
Nelze než doufat, že v Doněcku po 8 letech ostřelování, o němž hovoří i místní obyvatelé, co nejdřív nastane trvalý klid.
Ale nyní již slíbená videa. Obě jsou v originále (Eva Bartlettová anglicky, Patrick Lancaster anglicky a rusky). Nicméně předpokládám, že zde ani jazykové znalosti nejsou zapotřebí:
Eva Bartletová:
Patrick Lancaster:

 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden