Itálie: Severoafričané ukradli auto a řidičku znásilnili
RSS

Itálie: Severoafričané ukradli auto a řidičku znásilnili

V poslední době se stále více projevuje mizerná italská vítací politika. Tu vede Itálie již dlouhé roky, jen  s poněkud malou přestávkou v roce 2019, kdy byl na ministerstvu vnitra Salvini. Ten však již přešel na druhou stranu a spolu s vládou nyní podporuje vítačskou politiku.
Stále více italských měst nebo městských čtvrtí se stává Afrikou, poslední zbytky Italů v takových místech trpí. A další místa již začínají invazisté obsazovat a zavádět v nich svá vlastní pravidla. Znásilňování pak není v takových lokalitách nic až tak neobvyklého.
Stále méně žen si tak troufá zejména po setmění vycházet ven bez doprovodu, jenže jak se nyní ukázalo, tak ani za bílého dne v autě nemusí osamělá žena ujít násilí vetřelců…
Doslovná muka pro italskou ženu, ale zároveň, bohužel, každodenní život:
Během jízdy do Guidonie jí drželi nůž na krku a byla nucena odjet na odlehlé místo, kde ji údajně drželi dva mučitelé, kteří k ní nastoupili do auta, aby ji vystavili krutému znásilnění. .
45letá žena uvedla, že byla za bílého dne znásilněna dvěma muži, ozbrojenými noži. Oba jsou pravděpodobně původem z Maghrebu (severní Afrika). Muži vtrhli do jejího auta, když byla pár kilometrů od svého domova.
K hromadnému znásilnění došlo ve čtvrtek 16. června v dopoledních hodinách. Karabiniéři z Monterotonda, kteří mají na starosti místo, kde údajně k násilí došlo, odlehlou oblast Fonte Nuova, pár kilometrů od Guidonie, kde ženu napadli násilníci, zaznamenali stížnost.
První kontroly byly provedeny v autě, které řídila žena, v naději, že najdou stopy užitečné pro vyšetřování.
Ženin manžel nahlásil znásilnění karabiniérům poté, co mu jeho manželka zavolala v slzách.
„Myslím, že jsem je ještě nikdy neviděla,“ hlásila oběť, „ale vypadali jako Severoafričané. Nasedli do auta a nožem mě přinutili ujet několik kilometrů. Pak přišla ta hrůza, kdy ji oba muži střídavě znásilnili.“
Žena byla poté převezena do nemocnice v Římě, kde lékaři ženu ošetřili a provedli patřičné testy.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden