VIDEO: Irská europoslankyně vyzvala k trestnímu stíhaní Ursuly von der Leyen u soudu v Haagu za podporu a schvalování genocidy palestinského obyvatelstva během její návštěvy v Tel Avivu! Ursula prohlásila, že EU bude vždy stát za Izraelem a vojenskou oper
RSS

VIDEO: Irská europoslankyně vyzvala k trestnímu stíhaní Ursuly von der Leyen u soudu v Haagu za podporu a schvalování genocidy palestinského obyvatelstva během její návštěvy v Tel Avivu! Ursula prohlásila, že EU bude vždy stát za Izraelem a vojenskou oper


VIDEO: Irská europoslankyně vyzvala k trestnímu stíhaní Ursuly von der Leyen u soudu v Haagu za podporu a schvalování genocidy palestinského obyvatelstva během její návštěvy v Tel Avivu! Ursula prohlásila, že EU bude vždy stát za Izraelem a vojenskou operací! Izraelská armáda začala o víkendu nad severní Gazou shazovat letáky v arabštině, že kdo neopustí oblast, může být považován za spolupracovníka teroristů!
Zatímco Izrael chystá velkou pozemní operaci v Gaze, tak mainstreamová média v Evropě a v USA chrlí nepřetržitou záplavu pro-izraelské propagandy a Česká televize dokonce čelí skandálu, protože odmítla odvysílat rozhovor s palestinskou ženou žijící od svého dětství v ČR, která ale má příbuzné v Gaze, kteří ji informují o životě v tomto koncentračním táboře pod širým nebem.
Yara Abu Aataya poskytla ČT rozhovor s ní a s její tetou v Gaze, který ČT opravdu natočila, ale nakonec nebyl vůbec do pořadu “ 168 hodin ” zařazen, a to zřejmě s cílem, aby si pořad zachoval pro-izraelský narativ. O skandálu informoval [ 1 ] server A2LARM.CZ a nás v redakci to vůbec nepřekvapuje. Česká televize je pro-izraelská sionistická stanice s masivní podporu Izraeli, o čemž se mohli přesvědčit i všichni diváci během tzv. krize v ČT v roce 2000. Tehdejší záběry zevnitř Kavčích hor odhalily, jak jsou na dveřích kanceláří jednotlivých redakci vylepeny izraelské vlajky.
!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/ubrzme"+(arguments[1].video?'.'+arguments[1].video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, "script", "Rumble");


Rumble("play", {"video":"v3ocans","div":"rumble_v3ocans"});
V celé Evropské unii je přitom situace de facto úplně totožná a šéfka Evropské komise Ursula von der Leyen proto odletěla do Tel Avivu [ 2 ] , kde vyjádřila izraelské vládě podporu jménem celé Evropské unie, k čemuž ale neměla od EU naprosto žádný mandát, protože šéfka Evropské komise nezastupuje zahraniční politiku EU a její výrok o plné podpoře EU “ krokům a opatřením ” Izraele proti Hamásu, tedy včetně bombardování Gazy a etnického vyhánění Palestinců ze severní části Gazy, vyvolal v Evropském parlamentu obrovské pobouření, které nejlépe vystihla Clare Daly, irská europoslankyně.
V emotivním vystoupení vyzvala k trestnímu stíhání Ursuly von der Leyen u mezinárodního soudu v Haagu za podporu palestinské genocidy páchané Izraelem. Izrael se totiž prokazatelně dopouští v Gaze válečných zločinů a genocidia, takže prohlášení Ursuly von der Leyen o podpoře celé EU operacím Izraele v Gaze je skutečně za hranou a lze v tom spatřovat podporu genocidy.
Evropská unie nejen vyjádřila podporu Izraeli, ale chce navíc blokovat všechny proti-izraelské informace na sociálních sítích
Clare Daly rovněž v dalším vystoupení kritizovala i snahy EU o blokování a cenzurování sociálních sítí a tzv. pro-palestinských zpravodajů, videí a fotografií, které odhalují oběti izraelského vyhlazování Gazy. V polovině týdne k tomu bylo v EU parlamentu zasedání a řešilo se, jak zablokovat palestinská videa na Twitteru, fotografie a zpravodajství, která vyvrací a zpochybňují izraelský narativ.
Evropské komisi vadilo, že na sociální sítě se dostala jiná verze příběhu o útoku na nemocnici v Gaze, že se objevila svědecká videa zpochybňující izraelské tvrzení o zbloudilé palestinské raketě atd. Tohle všechno prý podporuje teroristy z Hamásu a je potřeba to prý mazat a blokovat, zaznívalo v Evropském parlamentu od členů Evropské komise.
!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/ubrzme"+(arguments[1].video?'.'+arguments[1].video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, "script", "Rumble");


Rumble("play", {"video":"v3ocgev","div":"rumble_v3ocgev"});
Přesně o to jde, že alternativní zdroje narušují chazarským médiím jejich jednotný a jednobarevný pro-izraelský narativ. Sociální sítě a nezávislé publicisty totiž chazarská média nekontrolují a sociální sítě jejich obsah šíří obrovskou rychlostí. To samozřejmě chazarským kádrům z Evropské komise vadí, a proto svolali jednání EU parlamentu k rozpravě o blokování tzv. palestinského obsahu na internetu.
Na území Gazy probíhá etnického čištění realizované dvěma způsoby, a to mandatorním příkazem Izraele obyvatelstvu severní Gazy, aby opustilo domovy a přesunulo se do jižní části Gazy k hranicím s Egyptem, a druhým způsobem čištění je čirá a bezskrupulózní genocida jako vystřižená z válečných týdeníků z dob II. sv. války.
Izrael začal na Gazu shazovat výhrůžné letáky, že kdo se odmítne evakuovat, bude považován za spolupracovníka s teroristy
Izrael bombarduje nemocnice, kostely, zabíjí civilní obyvatelstvo a musí vědět, že když bombarduje tyto objekty, že jsou v nich civilisté a nikoliv Hamás, protože ten se vyhýbá z principu setrvávání v objektech s vysokou koncentrací osob, protože Hamás ze zkušeností ví, že to jsou magnety na izraelské bomby.
Izrael totiž nevynechá jedinou příležitost, aby mohl pozabíjet co nejvíce Palestinců pod záminkou, že se jednalo o teroristy a příslušníky Hamásu. Nikde v Evropě není dovoleno, aby média jakkoliv negativně informovala o Izraeli, prostě celá EU je jedna obrovská Chazarie, která ochraňuje sionistický Izrael všemi možnými prostředky. Není proto divu, že Izrael pokročil o víkendu k dalšímu kroku.
Izraelský leták v arabštině shazovaný na území Gazy Již v pátek večer a potom celý víkend začala izraelská letadla rozhazovat nad Gazou letáky psané v arabštině, ve kterých izraelská armáda vyzývá obyvatelstvo severní Gazy, aby se urychleně evakuovalo do jižní Gazy. Kdo zůstane v severní Gaze, bude moci být považován za spolupracovníka teroristů z Hamásu, uvádí se v pamfletu, který se má stát de facto alibistickým důkazem Izraele, že udělal vše pro minimalizaci civilních ztrát před zahájením pozemní invaze a před srovnáním Gazy se zemí za použití kobercového bombardování. Na letáku je v překladu uvedeno toto:
Naléhavé varování!
Pro obyvatele pásma Gazy
Vaše přítomnost severně od Wadi Gaza ohrožuje váš život!
Každý, kdo se rozhodne neevakuovat se severního pásma na jih do údolí Gazy, může být označen jako spolupracovník teroristické organizace.
-Izraelské ozbrojené síly-
Představte si situaci, že by Ruská armáda něco podobného prováděla na Ukrajině, že by před zahájením operace začala z letadel rozhazovat letáky, že kdo se odmítne evakuovat z prostoru Speciální vojenské operace, může být považovaný za spolupracovníka ukronacistů. Dovedete si představit ten řev, jaký by se spustil ve všech médiích na západě, že Rusko chystá etnické čištění a chce vyhnat Ukrajince ze svých domovů.
Islamizace Evropy jako konečný důsledek zničení Izraele v důsledku globalistického plánu na na Nový světový řád
Když to ale provádí Izrael, tak je nejen ticho po pěšině v západních médiích, ale dokonce šéfka Evropské komise jede do Izraele a vyjadřuje tam jménem celé EU podporu Izraeli a jeho plánu na genocidu v Gaze. V sobotu přitom proběhly pohřby křesťanských obětí z vybombardovaného kostela v Gaze, ale přesně v té chvíli už padaly z nebe letáky vyzývající Palestince k evakuaci a vyhrožující jim, že pokud zůstanou, budou moci být považováni za spolupracovníky Hamásu.
Pohřeb obětí z vybombardovaného kostela v Gaze Nevím prostě, kdo chce víc jaké důkazy o tom, že Izrael to myslí vážně a chce prostě Gazu etnicky úplně vyčistit od Palestinců a půjde na to od severu k jihu, postupně bude tlačit Palestince dolů k hranicím s Egyptem jako v tlakovém pístu. Palestinci tak pod záminkou odvety Izraele za tzv. izraelské 11. září budou vyhnání z Palestiny a Nakba bude dokonána.
Výhrůžný leták na jídelním stole Palestinců Jenže, to bude jen začátek. Tento akt vyvolá povstání a válku západu s arabským světem, který se překlopí do války mezi NATO a Izraelem na jedné straně, a Ruskem, Čínou, Íránem a arabským světem na straně druhé. Podle projekce této iterace tuto válku západ prohraje a Izrael bude zničen. Jenže s ním poté i Evropa, ale ne vojensky, ale demograficky.
Sobotní pohřeb dětských obětí z vybombardovaného kostela v Gaze Celá Evropa bude poté islamizována a Spojené státy se rozpadnou. Islamizace Evropy v důsledku rozpoutání války v Gaze je nevyhnutelný proces, stejně jako zničení Izraele, což je hlavním cílem globalistů. Nástrojem ke zničení Izraele přitom bude Írán , který se stane novou Judeou v oblasti Blízkého a středního východu, protože Írán bude útočištěm přeživších ortodoxních Židů. Stejně tak křesťané, pro které se stane Írán útočištěm v celém prostoru zničeném válkou.
Poslední křižácká výprava do Svaté země, ale tentokrát pod Davidovou hvězdou v boji proti Půlměsíci
Amerika si přijela na Blízký východ pro porážku se dvěma letadlovými loděmi, které pouze potvrzují, o co se hraje. Nejde jen o sionisty a jejich přežití, jde o přežití neoconů a systému pax Americana v celém světě. Střet mezi západem a východem se tak zřejmě neodehraje na Ukrajině, kde procesy řízení prakticky a náhle končí, ale podle všeho proběhne právě v prostoru Svaté země Palestiny na Blízkém východě.
Znovu to zopakuj, aby nebylo pochybností: Zničení Izraele nastane v důsledku pokusu o etnické vyčištění Gazy, což povede k vypuknutí rozsáhlé války mezi východem a západem kvůli Svaté zemi. Půjde tak ve skutečnosti o Poslední křižáckou výpravu kolektivního Západu , která ale nebude pochodovat pod křížem, ale již pod Davidovou hvězdou.
Bibi ve válce Proti nim bude stát Půlměsíc, dnes už nový symbol globalistů. Stačí se podívat na čínskou, tureckou a íránskou vlajku a mnohým to dojde. A pokud do toho připočtete Rusko a skandál se symbolem chybějícího kříže na kostele na 1000 rublové bankovce [ 3 ], ale zachování půlměsíce na mešitě stojící na bankovce hned vedle , tak vám to musí dojít. Bankovka byla po protestu pravoslavné ruské církve stažena z oběhu. Prý šlo o omyl při návrhu bankovky, vysvětlila ruská centrální banka pod vedením vrcholové londýnské globalistky Elviry Nabiulliny. Tak určitě…
Symbol půlměsíce je novým znakem globalistů
V Rusku jede globalistický proces na plné obrátky, i když zatím skrytě a ne tak okatě jako v EU a v USA. Končí éra křesťanství a symbolu kříže, přičemž globalisté přinesou éru islamizace a symbolu půlměsíce. Ten proces přitom spustí Izrael pokusem o Velkou Nakbu , tedy o velké vyhnání všech Palestinců z Gazy. Výsledkem bude ale proces, který zničí křesťanskou Evropu.
Stažená 1000 rublová bankovka měla odstraněný kříž z pravoslavného kostela, ale půlměsíc na vrcholu špičaté mešity v Kazani zůstal Tedy přesněji řečeno dokončí její reformát do modelu islámu, protože velká část Evropy je již dnes zničena a křesťanství je zlikvidováno společně s kolabujícími národními státy, které zanikají a pod vedením chazarských se transformují na multikulturní slepence, které budou na konci prostě pohlceny v procesu vznikající Evropské federace a projektu Euroafriky.
Pokud vám článek přinesl podnětné informace a chcete, abychom v publikování článků a videí pokračovali i nadále, neobejdeme se bez Vaší pomoci. Do konce měsíce zbývá pár dní a pokud si to můžete dovolit, zvažte prosím jakýkoliv finanční příspěvek pro náš server na darovací stránce  zde . Bez Vaší pomoci nemůže náš projekt pokračovat. Moc Vám předem děkujeme za podporu!
-VK-
Šéfredaktor AE News


Nejčtenější za týden