Greta, modla všech klimaalarmistů, se fotila se somálským zločincem, nyní obviněným z pokusu o vraždu
RSS

Greta, modla všech klimaalarmistů, se fotila se somálským zločincem, nyní obviněným z pokusu o vraždu

Už před časem vyvolal menší skandál fakt, že se pro většinu čelních světových politiků „svatá“ Greta pyšně fotila s členem somálského gangu, ve Švédsku zároveň známým rapperem. Zde je třeba podotknout, že mnoho kriminálních muslimských gangů má ve svých řadách rappery, přičemž výdělky z jejich youtubových videí jsou pro gangy vítaným doplňkem výdělků z prodeje drog a zbraní.
Nejeden gangsterský rapper byl odsouzen do vězení a to i za velmi závažné trestné činy, včetně vražd. Nicméně dát dohromady ikonu klimaalarmismu se symbolem multikulturalismu – dvou dnes v EU silně propagovaných ideologií –  bylo zřejmě velmi lákavé. Před časem tak nafotila „svatá klimatická Greta“ sérii fotografií se somálským rapperem, členem multikulturního gangu. Společně u mladých propagovali covidové očkování, takže se dokonce jednalo o státem podporovanou kampaň. Nyní byl tento rapper obviněn z pokusu o vraždu…
V loňském roce způsobila klimatická aktivistka Greta Thunbergová rozruch poté, co  pózovala pro fotografii  se zločinným somálským gangsterským rapperem. Nyní byl stejný rapper, Abas Abdikarim Bakar, zatčen za pokus o vraždu po střelbě v Hässelby ve Stockholmu.
Podle informací Aftonbladet byli zatčeni tři lidé, z nichž jeden má být Abas Abdikarim Bakar, který vystupuje pod uměleckým jménem „1.Cuz“.
„Máme informace, že  bylo vystřeleno na jednoho nebo více lidí. Uzavřeli jsme místo činu, kde jsme učinili nějaké nálezy, říká policejní mluvčí Daniel Wikdahl. Zdroje neuvádí, kdo konkrétně byl zamýšlenou obětí pokusu o vraždu.
Zatčený Bakar je bratranec kriminálního gangsterského rappera Yasina Mohameda.
Co na to všichni ti, kdo Gretě tleskali při jejích dobře naučených projevech v OSN nebo EU?
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden