Jan Tománek: Korespondenční hlasování? Snadný konec demokracie!
RSS

Jan Tománek: Korespondenční hlasování? Snadný konec demokracie!

Zaznamenal jsem spousty článků o volebních podvodech při prezidentských volbách v USA v roce 2020, ale dnes jsem viděl tento dokument a ten mě skutečně šokoval rozsahem, jakým se to dělo a pokud je toto vše pravda, tak jsou tyto důkazy, skutečně nezpochybnitelné.







4 miliony minut kamerových záznamů schránek, kam tisíce kurýrů vozí hlasovací lístky (což je samo o sobě v USA nelegální), statisíce záznamů o pohybu telefonů kurýrů, kteří objíždí za noc desítky volebních schránek.







Věnujte hodinu a půl tomuto velice dobře zpracovanému dokumentu, protože to opravdu stojí za to.



A jak mluví o těchto volbách velká mainstreamová média? Jako o  „nejčistších” a o „nejbedlivěji sledovaných”  volbách v Americe a přitom je realita propastně jiná.



Nejde tu vůbec o Trumpa ani Bidena, ale jde o to vidět, co vše je možné a pak se opravdu nebudete divit, co je možné i s covidem…



Ta slova úřadů a mainstreamových médií jsou přeci stále stejná –  nic se nestalo, žádné volební podvody neexistují, nemá smysl cokoli vyšetřovat a naopak kdo se ptá, ten je konspirátor, dezinformátor a je cenzurován a nebo mu je zrušen účet na sociálních sítích.



Nepřipomíná vám to něco? Vakcína je přeci bezpečná!



Mimochodem snahy o to zavést korespondenční hlasování, se začínají pomalu, ale jistě vynořovat i u nás v Česku.



Proč asi…?



Jan Tománek
Článek Jan Tománek: Korespondenční hlasování? Snadný konec demokracie! se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden