EU si i z vašich daní kupuje luxusní rezidenci za 20 milionů eur v New Yorku
RSS

EU si i z vašich daní kupuje luxusní rezidenci za 20 milionů eur v New Yorku

Vše, co EU kupuje, platíte i vy. Připomínám, že sama EU žádné peníze negeneruje, pouze je prožírá. Tedy všechny peníze, které EU utrácí nejen na nadstandartní platy eurokomisařů a desetitisíců bruselských úředníků, ale také na luxusní majetky, získává od občanů EU. A nyní se těmto papalášům Evropané složili na luxusní jedenáctipokojovou rezidenci v New Yorku…
Energetická a hospodářská krize musí počkat,  EU si nyní kupuje pěkné místo k pobytu pro cesty z Bruselu do New Yorku. Za 20 milionů eur z peněz daňových poplatníků si kupuje luxusní rezidenci na Upper East Side, kožené tapety jsou od Ralpha Laurena.
Evropská chátra teď musí trochu šetřit – diplomatické zastoupení Evropské unie, Evropská služba pro vnější činnost (ESVČ), se cítí nezatížené současnou hospodářskou krizí a myšlenkami na to jít příkladem: Jak nyní odhalil časopis Politico, tak byrokracie EU koupila 11pokojový byt na 138 East 65th Street v newyorské Upper East Side – za 20 milionů eur z peněz daňových poplatníků, kteří sami mnohdy neví, z čeho zaplatí rostoucí životní náklady.

Krásný malý dům byl právě zrekonstruován za sedm milionů eur a vypadá docela elegantně: Je to jen pár minut chůze do nedalekého Central Parku a umístění v této čtvrti  nemohlo být vybráno lépe.


zde bude sídlit EU v New Yorku nové „hnízdečko“ pro bruselské papaláše se nachází u Central parku Diplomaté EU se při svých návštěvách pravděpodobně budou cítit dobře i uvnitř: koženou tapetu do jídelny navrhl Ralph Lauren. A před vchodem byly právě položeny „samotající“ dlaždice, které samy roztopí případný sníh, aby delegace EU v zimě netrpěly. Hitem je prý také výtah, který je čalouněný tou nejjemnější kůží.
Zástupci EU se domnívají, že koupě nemovitosti na 138 East 65th St. je „bezpečnou investicí“: Ceny nemovitostí by měly nadále růst a 20 milionů eur údajně bylo dobře investováno. Je otázkou, zda si to myslí všichni občané EU, kteří tento nákup financují ze svých daní…

 
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden