Irské noviny potvrzují: „Pfizer věděl, že jejich vakcíny zabíjejí!“ (video)
RSS

Irské noviny potvrzují: „Pfizer věděl, že jejich vakcíny zabíjejí!“ (video)

Jak již prokázaly i zatím odtajněné dokumenty Pfizeru, tak tato  firma, za jejíž mnohé předchozí nepokryté zločiny nebyl nikdy nikdo skutečně potrestán (oproti jejich výdělkům směšné pokuty nelze považovat za trest), velmi dobře věděla, co pouští mezi lidi.
I na těchto stránkách si každý měsíc můžete přečíst nejzajímavější výňatky z postupně odtajňovaných dokumentů firmy Pfizer. Pokud vás zajímá pokračování, tak již příští týden by měla být odtajněna další část, takže jakmile budou další dokumenty zveřejněny, dozvíte se více i zde. Právě soudem nařízené rozkrývání dokumentů nyní jasně ukazuje, proč se snažil Pfizer tlačit na možnost odtajnění až v době, kdy již nebude koho za případnou genocidu soudit.
Ovšem nepochybuji, že ani nyní nikdo nebude odsouzen. Za touto firmou stojí příliš mnoho hlavounů a příliš mnoho vysoce postavených politiků a takzvaných „odborníků“ jimi bylo uplaceno. Ti všichni budou mít snahu mlčet. Zkorumpované a lehce vydíratelní loutky ve vládách jsou za všechny již projevené vedlejší účinky – včetně úmrtí – přímo zodpovědné.
V Irsku se nyní distribuují i tištěné noviny, které by se měly dostat také k těm lidem, kteří čtou jen korporátní média, která – coby sama za propagandu genových injekcí uplacená – samozřejmě o odtajněných dokumentech Pfizeru mlčí. Tyto noviny tak informují o tom, co se již podařilo odhalit – včetně informací o neúčinnosti genových preparátů či o jejich škodlivosti nebo dokonce možnosti přenosu z jedné osoby na  druhou.
Tedy vše to, co bylo nálepkováno jako konspirační teorie (jednalo se většinou o informace od skutečných, neuplacených odborníků) se potvrdilo jako pravda. Co se tedy v irských novinách píše?
Zatímco v hlavním proudu je samozřejmě zaryté ticho, alternativní média již celosvětově informují o nedávném skandálu vakcíny na Covid od Biontech/Pfizer. To je i případ irského média „The Irish Light“, které ve vlastním tištěném vydání odkazuje na krycí záměry výrobce vakcíny.
Irish Light vyišel s titulky titulky: „Pfizer věděl, že jejich vakcína může zabíjet“ v odkazu na desítky tisíc úmrtí způsobených vakcínou na celém světě, která jsou stále více či méně zamlčována nebo reinterpretována. Pozadím masově tištěného speciálního vydání je zveřejnění smysluplných informací, které Biontech/Pfizer poskytla americké Komisi pro cenné papíry a burzy v dotazníku.

Irische Presse, Titelseite:
"Pfizer wusste, dass ihre Impfstoffe töten würden". pic.twitter.com/yXO1mvYXGJ
— Angie (@standforAssange) April 28, 2022

Jak je také zdůrazněno, informační listy pro očkování proti Covid-19 používané v Irsku jsou stále podrobnější než ve většině ostatních evropských zemí. Podobně jako v Japonsku se zde výslovně upozorňuje na rizika. Přesto jsou jen v Irsku tisíce úmrtí na vakcinaci,  kterým se Irish Light podrobně věnuje.
Zpět k dotazníku od burzovního dozorčího úřadu: Výrobce vakcíny odpověděl velmi upřímně, především kvůli obavám z uplatnění odpovědnosti ze strany „koncových zákazníků“ – tedy očkovaných:
„Možná nejsme schopni prokázat dostatečnou účinnost nebo bezpečnost naší vakcíny Corona a/nebo formulací specifických pro varianty, abychom získali trvalé schválení regulačními orgány ve Spojených státech, Spojeném království, Evropské unii nebo jiných zemích, kde byla schválena pro nouzové použití nebo bylo uděleno podmíněné schválení pro trh.“
Farmaceutický gigant také zjevně není přesvědčen o kvalitě vlastního produktu – na rozdíl od covidových režimů v loutkových vládách:
„Během našich klinických studií nebo dokonce po obdržení souhlasu regulačních orgánů se mohou vyskytnout významné nežádoucí příhody, které zdržují nebo ukončují klinické studie, zdržují nebo brání schválení regulačními orgány nebo přijetí na trh jakéhokoli z našich produktů.“
 
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden