Dva Iráčané velmi brutálně znásilnili ženu na finském trajektu, při znásilnění použili i plechovku od piva
RSS

Dva Iráčané velmi brutálně znásilnili ženu na finském trajektu, při znásilnění použili i plechovku od piva


Nemuslimské ženy jsou muslimy považovány za velmi podřadné, přičemž samotný Korán je nabádá k jejich znásilňování. A ti, kteří přijdou do Evropy, pak využívají každé příležitosti k tomu, aby konali to, co kdysi prováděl i jejich lžiprorok Mohamed.
Mezi bezpočtem „běžných“ znásilnění, která se již stala v obohacovaných zemích novým místním folklórem, se občas objeví případy, kdy je znásilnění obzvlášť brutální, takže žena pak stráví nějakou dobu v nemocnici – pokud tedy útok přežije.
K dalšímu takovému otřesnému případu došlo na finském trajektu. Do kajuty ke Švédce, která cestovala sama, vtrhli dva muslimští vetřelci a hromadně ji znásilnili. To jim ovšem nestačilo, ženu nakonec znásilňovali i s pomocí různých předmětů, které v kajutě našli.
Dva Iráčané jsou obviněni ze znásilnění ženy na palubě finského trajektu s přitěžujícími okolnostmi. Čin byl prý obzvláště brutální – dvojice podle obžaloby mimo jiné vložila ženě do vagíny plechovku od piva.
Podle obžaloby muži napadli ženu v kajutě trajektu společnosti Viking Line v září a brutálně ji hromadně znásilnili.
V souvislosti se znásilněním měli ženě mimo jiné vložit do vagíny  plechovku od piva a vaginálně i análně ji znásilňovali i dalšími předměty.
Kromě toho byla žena během incidentu bita a vystavena opakovaným násilným činům.
„Trestný čin by měl být posouzen jako přitěžující, protože žalobkyni napadla více než jedna osoba, a protože pachatelé tímto přístupem prokázali obzvláštní bezohlednost a brutalitu,“ uvádí státní zástupkyně.
Prokurátorka Emma Svedbergová se domnívá, že pachatelé využili skutečnosti, že žena byla ve zvláště zranitelném postavení, ve stísněném prostoru, ze kterého mohla jen stěží uniknout.
Muži, kteří jsou občany Iráku a je jim 36 a 32 let, jsou také obviněni z méně závažných drogových deliktů, protože na palubě trajektu užívali kokain.
Prokurátor požaduje, aby byl jeden z mužů vyhoštěn ze Švédska a doživotně mu byl zakázán návrat. Vzhledem k tomu, že v případě druhého nebyl tento požadavek vznesen, lze předpokládat, že již stihl získat švédské občanství.


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Dva Iráčané velmi brutálně znásilnili ženu na finském trajektu, při znásilnění použili i plechovku od piva se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden