Francie: Dva Turci byli zatčeni poté, co bodli mladou ženu injekční stříkačkou
RSS

Francie: Dva Turci byli zatčeni poté, co bodli mladou ženu injekční stříkačkou

Nedávno jste si zde mohli přečíst o stovkách případů napadení lidí v davu injekčními stříkačkami, k nimž v posledních měsících došlo v několika evropských zemích. Více než 300 lidí z různých evropských zemí (zejména Francie a Velké Británie) si stěžovalo na to, že je někdo bodl injekční jehlou, přičemž posléze u nich došlo ke zdravotním problémům.
Vzhledem k tomu, že k útokům injekcemi dochází nejen v různých zemích, ale i v různých městech, bylo celkem jasné, že útočníků bude víc. Nedávno byl ve Francii přímo při činu zatčen Tunisan a nyní dva Turci. Vzhledem k původu těch, kdo vpravují lidem většinou v různých přeplněných barech injekčně neznámou látku, lze předpokládat, že jde o součást džihádu.
Zatím jsou totiž všichni zatčení muslimové. Je tedy dost dobře možné, že jde o útoky na pokyn nějaké vyšší autority – islámské bojůvky nebo jednoduše jakékoli organizace, která již nějakou dobu pracuje na džihádu Evropy…
Dva jedinci podezřelí z toho, že píchli jehlou mladou ženu v baru v Six-Fours, byli zatčeni a poté uvězněni.
„Dvě osoby turecké národnosti ve věku 31 a 33 let byly v sobotu zatčeny a umístěny do vyšetřovací vazby po stížnosti na to, že ženě vpíchly do těla injekční jehlu v baru,“ uvádí policejní zdroj BFM Toulon Var.
25letá žena podala stížnost minulý týden poté, co byla bodnuta kolem jedné hodiny ráno v baru Eden.  Poté musela být oběť, která se necítila dobře, odvezena do nemocnice k provedení vyšetření, zejména krve a moči.
„Při domovní prohlídce druhého jmenovaného byly na místě zajištěny injekční stříkačky, jehly a drogy v lahvičkách,“ uvedl státní zástupce.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden