USA, Velká Británie: Poptávka po spermatu neočkovaných roste s tím, jak klesá porodnost
RSS

USA, Velká Británie: Poptávka po spermatu neočkovaných roste s tím, jak klesá porodnost


Stále více žen, které chtějí přivést na svět zdravé dítě, se ohlíží po neočkovaných dárcích spermatu.  Pokud se také matka zřekla očkování proti Covidu, mohlo by to mít pozitivní vliv na těhotenství.
V nejvíce proočkovaných západních zemích porodnost nadále klesá. Dochází také k více spontánním potratům a přibývá mrtvě narozených dětí. Statisticky tento problém začal asi devět měsíců po zahájení očkovacích kampaní.
Jak informoval britský bulvární deník  „Daily Mail“ 5. listopadu, zjevně existuje velký a rušný černý trh se  spermatem neočkovaných, tedy spermatem od mužů, kteří se rozhodli vyhnout takzvanému očkování proti Covid-19.
Mnoho žen zjevně ztratilo důvěru v bezpečnost genetických injekcí nebo nemohou mít děti s očkovanými muži. Britská média Daily Mail však nadále záměrně negují nebezpečí, které experimentální látky představují pro pohlavní orgány, plodnost a těhotenství.
Daily Mail informuje o Jonathanu Davidovi Rinaldim, Američanovi, který před pandemií Covid na Facebooku provozoval největší platformu pro dárcovství spermatu v USA.
Potřeba „neočkovaného spermatu“ podle jeho názoru masivně vzrostla v rámci globálních očkovacích kampaní. Založil tedy další platformu, aby tento požadavek uspokojil. Velikost jeho nové skupiny s 250 členy pozvolna roste.
Mainstream samozřejmě tvrdí, že očkování není odpovědné za pokles porodnosti nebo jiné vedlejší účinky v této oblasti. Vyplývá to z prohlášení amerického CDC. 
Nicméně již několik studií potvrdilo, že genové injekce mohou  nejen u žen , ale také u mužů způsobit neplodnost.  A i v případě, že se očkovaným partnerům narodí dítě, může se neplodnost týkat právě až potomka.
Problémem se zabýval i německý patolog Arne Burkhardt, který bohužel letos zemřel.
Pro mainstreamová média, jako je Daily Mail, je to „falešná představa“ – falešný dojem reality.
Ale na druhou stranu takové články dávají tématu velký prostor a nelze zcela vyvrátit dojem, že redakce takto neočkovaným skupinám dělá záměrně reklamu. Protože co by mohlo být lepší reklamou pro téma, než o něm všechny informovat?
Rinaldi pravděpodobně ocení nejen nedostatek očkování proti Covidu, ale obecně je zřejmě odpůrcem očkování:
„Když jsem se stal poprvé otcem, začal jsem číst příbalové letáky a zjišťovat, jaké jsou tam ingredience. A když škola začala říkat, že je můj syn musí mít… Opravdu se mi nelíbí, že mi vláda říká, co mám dělat, tak jsem o tom přemýšlel a udělal jsem opak.“
Dále říká, že jeho nejlepší přítel nebyl nikdy v životě očkován a je ve výborném zdravotním stavu. Zdá se, že i sám Rinaldi má rád otcovství – má tři děti se svou bývalou partnerkou – a dalších 16 dětí bylo počato díky darování spermatu.
Říká, že v dokonalém světě by prý ženy, kterým daroval sperma, byly také neočkované.
Jistý odborník však Daily Mail řekl, že po očkování proti Covid-19 nebude důvod se obávat o plodnost. Tomuto prohlášení však příliš neodpovídají oficiální čísla.
Statistiky narození v západních industrializovaných zemích totiž mluví jiným jazykem – pokud nevěříte verzi, že zde není žádná příčinná souvislost a jde o čirou náhodu.
V Německu statistický úřad Destatis nedávno zveřejnil článek  Pokles porodnosti bude pokračovat i v roce 2023  :

Poté, co počet narozených v roce 2022 oproti předchozímu roku klesl o 7,1 % na 738 819 dětí, pokles narozených pokračoval i v roce 2023.
Podle předběžných informací se od ledna do července 2023 narodilo 399 000 dětí. To bylo o 6,3 % méně porodů než ve stejném období roku 2022. Ze všech narozených bylo 46 % dětí prvorodiček, 35 % druhých dětí a 19 %  třetích nebo dalších dětí.

Stejný trend lze zaznamenat v Rakousku, kde Statistics Austria zveřejnila:  Méně narozených, více zemřelých v roce 2022 .
Zprávy ze Švédska jsou také podobné: porodnost nadále klesá. Porody od ledna do srpna v letech 2021, 2022 a 2023 rok od roku klesají velmi neobvyklým tempem, přibližně o 7 % ročně:

Podobný příběh se aktuálně odehrává ve Francii :

A v mnoha dalších zemích to je podobné.
Ovšem výše uvedené země mají mimo vysoké proočkovanosti ještě jedno společné: rozsáhlou a stále se rozšiřující muslimskou komunitu, která se vyznačuje velmi vysokou porodností.
I přes neustálý příliv muslimů a jejich vysokou porodnost zaznamenávají v roce 2023 dramatický pokles porodů.
Čím to asi bude??
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek USA, Velká Británie: Poptávka po spermatu neočkovaných roste s tím, jak klesá porodnost se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden