Americké pojišťovny jsou znepokojeny vysokou úmrtností mladých lidí, vinu genových injekcí odmítají
RSS

Americké pojišťovny jsou znepokojeny vysokou úmrtností mladých lidí, vinu genových injekcí odmítají


Jsou snad pojišťovny uplaceny Pfizerem a Modernou? Zdá se, že ano. Je totiž nelogické odmítat jediné vysvětlení, které se samo nabízí. Jednodušší je hledat různé zástupné důvody…
Vedoucí pracovníci největších pojišťovacích společností ve Spojených státech jsou znepokojeni tím, že teenageři, mladí a úředníci v nejlepších letech nevysvětlitelně umírají rekordním tempem. Některé pojišťovny to přimělo se problémem znovu zabývat.
Podle zprávy z 26. října v   InsuranceNewsNet  americké pojišťovny očekávaly během  pandemie  COVID-19 vyšší než normální výplaty z nadměrných úmrtí.
Pojistitelé zaznamenali v roce 2020 nárůst o 15,4 %, což je největší roční nárůst od epidemie španělské chřipky v roce 1918, následovaný rekordními 100,28 miliardami dolarů – téměř dvojnásobkem historického standardu – v celkových dávkách v případě úmrtí vyplácených průmyslem v roce 2021.
„Přirozeně se předpokládalo, že tato čísla během pandemie porostou, ale některé průmyslové a zdravotnické úřady se obávají, že se míra výrazně nesnížila, přestože míra infekce COVID klesla,“ uvedl InsuranceNewsNet.
Podle InsuranceNewsNet jsou pojistitelé obzvláště znepokojeni údaji z Centra pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC), které ukazují, že míra úmrtnosti se alarmujícím způsobem zvyšuje pro různé kategorie, včetně úmrtnosti mladších dospělých, která je v roce 2023 o více než 20 % vyšší než historické normy. .
Čísla CDC hlášená v srpnu ukazují, že   úmrtnost Američanů ve věku 15–45 let  vzrostla v roce 2020 o 20–24 % nad normál a v roce 2021 prudce vzrostla na téměř 30% nárůst úmrtí u 15letých a více než 45 % u 45letých.
Pojišťovny nejvíce znepokojují   data CDC hlášená v srpnu , která ukázala, že Američané v období leden až květen 2023 stále umírali abnormálně vysokým tempem, přestože pandemie dávno skončila.
Úmrtnost byla o 25 % vyšší než obvykle u 15- až 19letých a o 20 % vyšší u 45letých.
Dokonce i dvacátníci letos umírali rychlostí téměř o 15 % nad normálem a třicátníci tempem o 20 % vyšším než obvykle, ukazují data CDC.
Samantha Chow, globální lídr v oblasti životního pojištění, renty a benefitů ve velké nadnárodní poradenské společnosti se sídlem v Paříži Capgemini, řekla InsuranceNewsNet:
„Nárůst nadměrného počtu úmrtí nás zastihl nepřipravené a tento problém vyžaduje naléhavou pozornost ze strany pojišťovacího průmyslu.“
Problém zní: „Dokáže průmysl zvládnout náhlý nárůst nároků?“
Dodala: „Skutečný zájem životních pojistitelů spočívá v přípravě na neočekávanou vlnu nároků na úmrtí a dopad na jejich spravovaná aktiva.“
„Mají dost rezerv, aby přestáli tyto odlivy, vzhledem k   nadměrnému počtu úmrtí ? Nejde jen o smrt nebo zdraví,“ řekla Chowová.
„Jde o schopnost a připravenost průmyslu zvládnout tento obrovský odliv.“
Nadměrná úmrtnost a rekordní nárůst příjmů pojišťoven a prediktivní chaos v pojistně-matematických tabulkách, které představují, znepokojily Společnost   pojistných matematiků   (SOA), největší světovou profesionální pojistně-matematickou organizaci.
Nadúmrtnost je definována jako nadúmrtnost v dané populaci a časovém období nad očekávaný počet.
SOA prováděla   od roku 2021 pokračující výzkum  s cílem získat široký pohled na výsledky úmrtnosti amerického skupinového životního pojištění během pandemie COVID-19 ve srovnání s předchozími základními výsledky.
Výzkumný ústav SOA  prostudoval   více než 2,7 milionu pojistných událostí a více než 120 miliard dolarů v zaslouženém pojistném hlášených   20 z 21 nejlepších skupinových životních pojistitelů   v USA, což představuje přibližně 90 % odvětví životního pojištění založeného na zaměstnavatelích.
V   průzkumu ze srpna 2022   mezi svými více než 30 000 členy po celém světě SOA zjistila, že 85 % členů si myslí, že nadměrná úmrtnost bude pokračovat až do roku 2025. V srpnu letošního roku stejný průzkum zjistil, že 79 % věří, že nadměrná úmrtnost bude pokračovat až do roku 2026.
Vedoucí pracovníci v oblasti životního pojištění a pojistní matematici řekli InsuranceNewsNet: „Čísla jsou alarmující a mohou v nadcházejících letech nadále snižovat příjmy a zvyšovat nároky na výplaty za úmrtí.“
Společnost pojistných matematiků: žádná souvislost mezi historickou úmrtností a injekcemi COVID
Ve své   poslední zprávě  vydané v květnu však Výzkumný ústav SOA nenašel žádnou souvislost mezi historickou mírou úmrtnosti v USA a výplatami pojištění počínaje rokem 2021 a očkováním proti COVID-19, které bylo zavedeno ve stejném roce.
Chow obvinil z nadměrného počtu úmrtí  COVID-19 a jeho různé dopady, které vedly k vyššímu výskytu depresí, sebevražd a zvýšenému zneužívání návykových látek.
Jiní manažeři pojišťoven řekli   listu The Wall Street Journal,  že z nárůstu úmrtí obvinili zpoždění lékařské péče v důsledku lockdownů v roce 2020 a později strach lidí z vyhledání léčby a problémy s vyřizováním schůzek.
Ale Dr. Pierre Kory, prezident a hlavní lékař Front Line COVID-19 Critical Care Alliance ( FLCCC ), který ve své praxi dlouhodobě léčí pacienty zraněné COVID a vakcínou, vyzval pojišťovny, aby spolupracovaly s médii a vládami a vyšetřovaly silný důkaz, že bezpočet úmrtí a postižení je dočasně spojeno s mRNA vakcínami COVID-19.
V rozhovoru pro   The Defender Kory citoval více než 1 milion postižení a více než 30 000 úmrtí souvisejících s vakcínou COVID-19 hlášených lékaři, zdravotními sestrami a dalšími do systému hlášení nežádoucích účinků vakcín (VAERS ) .
VAERS, řízený CDC a US Food and Drug Administration, je vládní „systém včasného varování“ pro odhalování škod způsobených vakcínami.
Dr. Peter McCullough  , jeden z nejvíce publikovaných kardiologů na světě, poukázal na studii úmrtí po očkování s podrobnými pitvami v německém Heidelbergu. 
„Z 35 úmrtí během 20 dnů po injekci bylo 10 vyloučeno jako zjevně nezpůsobené vakcínou (např. předávkování léky). Zbývajících 25 (71 %) mělo konečné diagnózy odpovídající syndromu poškození vakcínou, včetně infarktu myokardu, zhoršení srdečního selhání, vaskulárního aneuryzmatu, plicní embolie, smrtelné mrtvice a trombotické trombocytopenie vyvolané vakcínou,“ napsal McCullough.
Citoval také svůj vlastní   systematický přehled   všech pitevních studií, které zahrnují myokarditidu vyvolanou vakcínou COVID-19 jako možnou příčinu smrti, který zjistil, že všech 28 úmrtí bylo kauzálně spojeno s očkováním proti COVID-19.
Kory řekl, že velký a rozšiřující se objem vědecké literatury popsal patogenitu umělého spike proteinu , uvolněného injekcí mRNA do těla.
„Z výzkumu série pitev víme, že mezi těmi, kteří zemřeli na vakcínu, byl spike protein rozšířen do všech orgánů a cév těla,“ řekl The Defender.
„Poškození způsobené spike proteinem se vyznačuje řadou mechanismů, včetně  nekrózy cévních stěn   vedoucí k věcem, jako je disekce aorty, zánět důležitých orgánů včetně srdce a mozku způsobující myokarditidu a kognitivní deficity,“ řekl Kory.
Také citoval fibrinoidní agregáty cirkulující v krvi, které způsobují špatnou perfuzi v mikrocirkulaci a také hyperkoagulabilitu v krvi způsobující mrtvice a infarkty, imunosupresi způsobující zvýšené riziko infekčních onemocnění a/nebo reaktivaci latentních virů.
Edward Dowd , bývalý manažer fondu BlackRock, který dohlížel na aktiva ve výši 14 miliard dolarů na Wall Street pro největšího správce aktiv na světě, odhalil krizi nadměrné smrti v datech pojišťovacího průmyslu ve své knize z prosince 2022: „Případ neznámý :  Epidemie náhlých úmrtí v letech 2021 a 2022.“
Dowd pro The Defender řekl, že podle zasvěcených osob z jedné z největších pojišťovacích společností v USA lidé v oboru vědí, co se děje, ale nikdo nahoře to zatím není připraven rozpoznat.
„Ředitelé a finanční ředitelé nevěří, že je to vakcína. Nejde o to, že by tito lidé byli zlí. Neoddělují fakta od emocí.“
Dowd dodal:
„Nejde jen o to, že existuje rozsáhlé spiknutí. Tento strach vyvolal destrukci kritického myšlení. Můj profesor etiky na Indiana University řekl, že nemůžete racionalizovat fakta s někým, jehož pozice je založena na emocích a egu.“
Zatím nemáme důkaz, ale data jsou přesvědčivá
Dowd ve své knize informoval o výzkumu pojišťovnictví v roce 2016, který zjistil, že skupinoví životní pojištěnci, jejichž zdravotní pojištění je hrazeno společnostmi z Fortune 500 a bývají mladší a vzdělaní, byli nejzdravějšími Američany. Trend lepšího zdraví bílých límečků pokračoval až do roku 2020.
Ale v roce 2021, poté, co byly ve společnostech Fortune 500 nařízeny injekce COVID-19, se trend obrátil. U pojištěnců ve věku 25-64 let náhle zaznamenali 40% nadúmrtnost ve srovnání s 32% v běžné populaci.
Zdravotní postižení také prudce vzrostlo po očkování COVID-19, z roční základní hodnoty v USA 29–30 milionů invalidů na 33,2 milionů.
Dowd, který pokračuje ve výzkumu nadměrného počtu úmrtí a postižení pro své   Humanity Projects , představil The Defender svůj nový výzkum, čerpaný ze statistik vlády Spojeného království.
Ten ukazuje, že počet úmrtí školáků v roce 2020 během pandemie ve Spojeném království klesl, přičemž hlavní příčinou úmrtí dětí ve věku 1-14 byla nehoda.
S lockdownem a uzavřením škol úmrtí klesla. Ale pak začala v roce 2021 opět stoupat a v roce 2023 dosáhla nového maxima 20 % nad normálem.
Dowd řekl   Russelovi Brandovi , že tak obrovský skok v počtu dětských úmrtí je šestistandardní odchylka od normy. Směrodatná odchylka je v podstatě pravděpodobnost od normálu. Je to velmi nepravděpodobné.“
„Pětistandardní statistická odchylka je tak pozoruhodně daleko za normou, že by byla ekvivalentem narození 7stopého obra nebo mnoha obrů,“ řekl. „Toto je šest standardních odchylek.“
Dowd řekl, že věří, že vakcíny COVID-19 způsobují rozsáhlé, jinak nevysvětlitelné, nadměrné úmrtí. 
„Nemáme důkaz. Je to naše teze,“ řekl. „Ale pokud máte mozek v hlavě, jsou údaje přesvědčivé,“ řekl. „Samozřejmě si myslím, že je to těmi vakcínami.“
Mathew Crawford, texaský statistik a finanční specialista, který strávil roky analyzováním dat COVID-19 pro svůj   newsletter Substack , řekl listu The Defender, že pojišťovací průmysl popírá rostoucí důkazy o nadměrných úmrtích způsobených vakcínami již více než rok.
V březnu 2022 generální ředitel německého gigantu zdravotního pojištění BKK ProVita předložil důkazy, že vakcíny již zabily  desítky tisíc Němců . Byl   vyhozen další den , přičemž příběh zmizel ze zpráv.
V červnu 2022 společnost Lincoln National oznámila   163% nárůst dávek při úmrtí   vyplácených v rámci svých skupinových životních pojistek v roce 2021.
V srpnu 2022 finanční zprávy  Reinsurance Group of America   (RGA) ukázaly masivní ztráty za rok 2021 bagatelizované autory zprávy.
„Myslím, že pravda vychází najevo,“ řekl Dowd. „Akcie společností Pfizer a Moderna nadále klesají. Postupem času je stále více lidí postižených a zraněných.“
Citoval   Rasmussenův průzkum  zveřejněný 2. listopadu, který zjistil, že 24 % Američanů věří, že někdo, koho znají, zemřel na vedlejší účinky vakcíny COVID-19, a ještě více jich tvrdí, že by mohli být ochotni stát se žalobci v hromadné žalobě proti výrobcům vakcín. 
„Průzkum také zjistil, že v těchto otázkách nejsou téměř žádné politické rozdíly,“ řekl  Dr. Robert Malone . „Například 25 % republikánů říká, že osobně zná někoho, kdo zemřel na vedlejší účinky vakcíny COVID-19, stejně jako 24 % demokratů a těch, kteří nejsou spojeni s žádnou hlavní stranou. 
To je důležité, protože to ukazuje, že nejde o „kmenovou“ odpověď. Lidé ze všech společenských vrstev se probouzejí.“
Kory řekl, že manažeři pojišťoven se musí sami sebe zeptat: Co vysvětluje „náhlý, bezprecedentní nárůst škod v životním pojištění ve 3. čtvrtletí roku 2021 mezi nejzdravějšími sektory společnosti?
Proč Američané s bílými límečky v produktivním věku se skupinovým životním pojištěním (tj. převážně zaměstnanci firem z Fortune 500) náhle umírali s výrazně vyšší sazbou než dříve?“
„Co se v té době stalo na pracovišti bílých límečků?“ zeptal se.
Kory řekl,   že odpověď je jasná :
„Dám vám jediné možnosti, které by mohly vysvětlit tak náhlý vzestup: série teroristických útoků, válečná mobilizace nebo šíření firemních vakcín. Pokud si pamatuji, pouze jedna z těchto událostí se skutečně stala.“
Kory a investigativní reportérka Mary Beth Pfeifferová v říjnu publikovali  v The Washington Examiner op-ed : „Co stojí za prudkým nárůstem úmrtí mezi mladšími, pracujícími lidmi?“ 
Další článek vyšel v srpnu v  USA Today  s názvem „ Umírá více mladých Američanů   – a není to COVID. Proč nehledáme odpovědi?“
„Smrt mezi mladými Američany zdokumentovaná v nárocích na životní pojištění zaměstnanců by sama měla spustit alarm,“ napsali v USA Today. „Týden za týdnem jsou tyto nepřirozené ztráty na životech na úrovni války nebo teroristické události.“
„Údaje o životním pojištění ukazují masivní nárůst nadměrné úmrtnosti mezi mladšími lidmi v produktivním věku, který začal v roce 2021, i když úmrtí na COVID-19 klesla a úmrtnost pokračuje dodnes,“ napsali v The Examiner.
„Dobrá vysvětlení jsou zatím nepolapitelná. Společné, dvoustranné vyšetřování by mělo prozkoumat tuto hrozbu pro ekonomickou budoucnost Ameriky a doporučit postup.“
5 poznatků ze zprávy o úmrtnosti
Ověřovatelé faktů Associated Press ohodnotili jako nepravdivé   Koryho tvrzení, že „nárůst dávek v případě úmrtí vyplácených poskytovateli životního pojištění ve třetím čtvrtletí roku 2021 v USA poskytuje důkaz, že vakcíny proti COVID-19, které se staly široce dostupnými v roce 2021, vedly k prudkému nárůstu úmrtí.“
AP uvedla, že  vakcíny jsou prokazatelně bezpečné a účinné a představitelé pojišťovacího průmyslu tvrdí, že k nárůstu úmrtí přispěly delta varianta koronaviru a odložená lékařská péče během pandemie.
CDC tvrdí, že neexistuje   žádný důkaz , že by nadměrná úmrtí byla spojena s vakcínami. „Tyto vakcíny jsou bezpečné a účinné a prošly nejrozsáhlejším bezpečnostním monitorováním v historii USA,“ řekl specialista CDC na veřejné záležitosti.
AP uvedla, že úmrtí po očkování je stále   extrémně vzácné a odmítá bezprecedentní počet úmrtí a poškození zdraví hlášených VAERS jako nekauzálně spojený s vakcínami.
Kory citoval pět příkladů, které zpochybňují tento předpoklad ze   zprávy   o nadměrných úmrtích v USA od SOA Research Institute:

Mezi pracujícími lidmi ve věku 35–44 let v posledním čtvrtletí roku 2022 zemřelo o ohromujících 34 % více, než se očekávalo, s nadprůměrnou mírou také v jiných skupinách v produktivním věku,“ řekl Kory s odkazem na údaje z SOA Research Institute. 

Od roku 2020 do roku 2022 bylo více úmrtí v poměru   mezi bílými límečky než dělníky : 19 % oproti 14 % nad normálem. Ve čtvrtém čtvrtletí roku 2022 se tento rozdíl téměř zdvojnásobil, uvedli američtí pojistní matematici.


Jednatele velké životní pojišťovny v Indianě zjevně znepokojilo to, co řekl, že ve třetím čtvrtletí roku 2021 došlo k   40% nárůstu   úmrtí lidí ve věku 18–64 let. „Právě teď jsme svědky   nejvyšší úmrtnosti, jakou jsme viděli  v historii tohoto podnikání – nejen ve OneAmerica,“ řekl generální ředitel Scott Davison během online tiskové konference v lednu 2022.


Nadměrná úmrtnost je celosvětovým fenoménem. Spojené království také zaznamenalo více nadměrných úmrtí ve druhé polovině roku 2022 než ve druhé polovině kteréhokoli roku od roku 2010, jak uvádí institut a fakulta pojistných matematiků . V prvním čtvrtletí roku 2023  se  úmrtí mezi lidmi ve věku 20–44 let  podobala stejnému období v roce 2021, nejhorším pandemickém roce pro tuto věkovou skupinu, uvedli pojistní matematici Spojeného království. V   Austrálii  zemřelo v roce 2022 o 12 % více lidí, než se očekávalo, podle tamního institutu pojistných matematiků. Třetinu tohoto přebytku tvořila úmrtí mimo COVID, toto číslo institut označil za mimořádně vysoké.


Úmrtnost je letos nižší než v letech 2020 a 2021, ale zdaleka není normální. V roce končícím 30. dubna 2023 – 14 měsíců po   poslední z několika pandemických vln   v USA – zemřelo podle   Our World in Data  nejméně o 104 000 Američanů více, než se očekávalo . V tomto období bylo hlášeno 52 427 nadměrných úmrtí ve Spojeném království, 81 028 v Německu, 17 731 ve Francii, 10 418 v Nizozemsku a 2 640 v Irsku.


Kory řekl, že mlčení médií o této otázce a silná touha SOA nebýt zatažena do žádných debat týkajících se smrtelnosti vakcíny COVID, navzdory důkazům objeveným výzkumem společnosti, jsou důvodem, proč on a Pfeifferová napsali do USA Today.
„Nepřekvapivě,“ řekl Kory, „SOA se nepokouší interpretovat nebo dokonce konkrétně zmínit načasování, náhlost a rozsah nárůstu počtu úmrtí mladých, bílých límečků.“
„Souhlasím s tím, že to není jejich práce, takže my ostatní to uděláme,“ řekl. 
Cesta vpřed je prostě se zeptat, zda před a během těchto masivních nárůstů úmrtí nedošlo k nějakým dalším událostem, které by mohly tento vzestup vysvětlit.
Nenacházím žádné jiné racionální vysvětlení než zavedení očkovacích nařízení jako příčinu.


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 1 Průměrně: 5 ]







Článek Americké pojišťovny jsou znepokojeny vysokou úmrtností mladých lidí, vinu genových injekcí odmítají se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden