Masivní protest v Belgii. Desítky tisíc lidí v ulicích proti zdražování
RSS

Masivní protest v Belgii. Desítky tisíc lidí v ulicích proti zdražování

Přibližně 70 000 belgických zaměstnanců v pondělí pochodovalo Bruselem a požadovalo , aby vláda přijala opatření k řešení prudce rostoucích životních nákladů, zatímco jednodenní stávky na bruselském letišti a v místních dopravních sítích po celé zemi téměř zastavily veřejnou dopravu. (Foto: Twitter)







Věci, které vám mainstreamová média nikdy neukážou. Masivní národní stávka a demonstrace v Bruselu proti vládnímu zvyšování životních nákladů. Inflace v Belgii dosáhla 9 %, což je nejvyšší úroveň za posledních 40 let, přičemž ceny energií vzrostly o 57 % a ceny potravin o více než 6 %. Twitter, popisek videa



Things the mainstream media will never show you, Massive National strike and demonstration in Brussels against the rise in the cost of living. Inflation in Belgium reached 9%, its highest level for 40 years, with a 57% increase in the price of energy and more than 6% for food. pic.twitter.com/2YTlwP0hlm — MAGA Gang Sam | | (@Rudio1John) June 20, 2022 Článek Masivní protest v Belgii. Desítky tisíc lidí v ulicích proti zdražování se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden