Panama: Klimatičtí alarmisté blokovali dálnici, Američan dva z nich zastřelil (video)
RSS

Panama: Klimatičtí alarmisté blokovali dálnici, Američan dva z nich zastřelil (video)


SLOVANKA

Blokování silnic klimatickými šílenci nabírá na obrátkách po celém světě. Nervy lidí, kteří často spěchají do zaměstnání, na důležitý spoj, do školy, do nemocnice, na pohřeb či kulturní akci jsou tímto mnohdy napínány na maximum při vědomí, že do cíle své cesty nedorazí včas.
V různých zemích se tak začínají naštvaní občané klimatickým šílencům stále častěji bránit i za využití fyzického násilí – a v Panamě nyní došlo i k tomu nejzazšímu: muž zastřelil dva klimatické alarmisty, kteří odmítali dálnici opustit…

Americký  právník byl v Panamě zatčen poté, co zastřelil dva klimatické demonstranty , kteří se účastnili demonstrace blokující dálnici.

Tato taktika se používá ve Spojených státech a dalších zemích již několik let a lidé jsou z ní naprosto znechuceni.
Úřady se tím musí začít zabývat, jinak lidé vezmou věc do vlastních rukou, jako to právě udělal tento muž.
Postarší Američan byl zatčen poté, co byl na kameru zachycen, jak v úterý přišel k ekologickým demonstrantům, kteří blokovali panamskou dálnici – a dva z nich rozstřílel k smrti.

Znepokojivé záběry ukazují muže s šedivými vlasy a brýlemi, jak se nenuceně blíží k blokádě Panamerické dálnice a mává rukou, zatímco se hádá s demonstranty – než vytáhne zbraň a zahájí palbu.

Další záběry ukazovaly lidi stojící kolem těl na silnici v sektoru Chame západně od Panama City, stejně jako střelce, který byl spoután a odveden k policejnímu autu.
Policie později sdílela fotografii podezřelého, který byl identifikován jako Kenneth Darlington, 77 let, právník a profesor, který má dvojí občanství v USA a Panamy.

Jeden ze zastřelených demonstrantů zemřel na místě, zatímco druhý byl prohlášen za mrtvého v místní nemocnici.





Slovanka








The post Panama: Klimatičtí alarmisté blokovali dálnici, Američan dva z nich zastřelil (video) first appeared on .


Nejčtenější za týden