USA: Za poslední měsíc utrpělo 11 mladých mezi 9 – 19 lety ve škole náhlou zástavu srdce (video)
RSS

USA: Za poslední měsíc utrpělo 11 mladých mezi 9 – 19 lety ve škole náhlou zástavu srdce (video)


V posledních dvou letech nejen USA zaznamenávají nadměrnou úmrtnost mladých lidí, přičemž několikrát do týdne lze na amerických médiích najít článek o dalším mladém sportovci, který náhle zkolaboval – a často i zemřel.
Jde o do té doby zcela zdravé jedince, kteří mají jedno společné: jejich rodiče se nechali zmasírovat propagandou a nechali svým potomkům aplikovat genové injekce.
V některých případech pak šlo o požadavek školy či sportovního klubu. Nicméně stále se nikdo neodváží říct – zejména na mainstreamu – otevřeně pravděpodobný důvod těchto nenadálých kolapsů, jejichž počet je vyšší než kdy dřív.

Školy v USA začínají provádět „screeningy náhlé zástavy srdce“. Ptají se: 
„ Je v hrudi vašeho dítěte časovaná bomba?“

Thajská studie ( 2022, Mansanguan ) ukázala, že u 1 ze 30 chlapců se po druhé dávce přípravku Pfizer vyvinula subklinická myo-/perikarditida.
Další švýcarská studie ( 2023, Muller ) zjistila, že 1 z 35 zdravotnických pracovníků vykazoval známky myokarditidy po přeočkování vakcínou Moderna.
Minulý měsíc utrpělo ve školách v USA zástavu srdce 11 dětí (ve věku 9 až 19 let). Dva další utrpěli infarkt, když se připravovali do školy.
Je to „nový normál“?
Nakonec by bylo dobré se ptát: Proč se genové injekce nutily i dětem a mládeži, pro něž je Covid neškodný?
Odpověď najdete ve videu níže:

Dr. Brian Hooker: People Are Getting Rich Off of Vaccines
Just getting one vaccine on the childhood schedule will bring the manufacturer a billion dollars in sales per year.
"And it can be much, much more than that," explained @BrianHookerPhD .
"Pfizer, over the first 1.5 years… pic.twitter.com/xAi7N8b7EZ
— The Vigilant Fox (@VigilantFox) November 7, 2023


Dr. Brian Hooker vysvětluje : Někteří lidé bohatnou na vakcínách. Pouhé zařazení jedné vakcíny do dětského kalendáře přinese výrobci miliardu dolarů v tržbách ročně. „A může to být mnohem, mnohem víc než to,“ vysvětlil.
„Společnost Pfizer za prvních 1,5 roku od zavedení vakcíny COVID vydělala 56 miliard dolarů. A Moderna vydělala 34 miliard dolarů. A tak, když odhlasujete vakcínu do programu, lidé zbohatnou.“
K uvedenému jen dodávám, že v USA se již tyto genové injekce chystají zařadit do stávajícího očkovacího schématu pro děti. A například v Brazílii jsou povinné již od 6 měsíců věku.
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 3 Průměrně: 4.7 ]







Článek USA: Za poslední měsíc utrpělo 11 mladých mezi 9 – 19 lety ve škole náhlou zástavu srdce (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden