Biden se obořil na reportéra, který se ptal na příchod recese
RSS

Biden se obořil na reportéra, který se ptal na příchod recese

Americký prezident Joe Biden, který se z nějakého důvodu nachází na pláži v Delaware, se obořil na reportéra, který se ho zeptal na nedávná tvrzení řady ekonomů, že Spojené státy směřují k recesi, a musel být odveden členy své rodiny.







Během výměny názorů se reportér konkrétně zeptal na zprávu deníku Wall Street Journal o průzkumu, podle kterého ekonomové věří, že existuje 44% šance, že země vstoupí do recese.



"Nope. Like no more. No more questions," Biden's daughter and granddaughter pull him away from reporters. pic.twitter.com/cqrqgO1JQy — Charlie Spiering (@charliespiering) June 20, 2022 Biden na reportéra vyjel: „Většina z nich to neříká. No tak, nevymýšlejte si, ano? Teď mluvíte jako republikánský politik.“



Pak bizarně prohlásil: „Dělám si legraci. To byl vtip, ale žerty stranou, nemyslím si, že to tak je.“



WATCH: Biden snaps at a reporter for asking about economists warning of a recession. “C’mon, don’t make things up" pic.twitter.com/eqEh2f9fEh — RNC Research (@RNCResearch) June 20, 2022 Článek Biden se obořil na reportéra, který se ptal na příchod recese se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden