Kam se ztratilo více než milion hlasů pro Marine le Penovou? (video)
RSS

Kam se ztratilo více než milion hlasů pro Marine le Penovou? (video)

Jak se dalo předpokládat, tak postupně se objevují další nesrovnalosti stran prezidentských voleb ve Francii, které nápadně zavání podobnými manipulacemi jako tomu bylo v USA. Nyní se zjistilo, že podivným způsobem zmizelo nejméně 1,1 milionu hlasů pro Marine le Penovou…
V nedělním druhém kole voleb podle posledních volebních výsledků Emmanuel Macron zvítězil nad svou vyzyvatelkou Marine Le Penovou. Nyní se však ozývají hlasy, které se ptají, zda se nemohlo jednat o volební podvody jako v roce 2017?
Včera v neděli kolem 21:10 (2:50:50 v připojeném videu níže se záznamem volebního vysílání France TV, které začalo v 18:21 a skončilo ve 22:54), byl stav sčítání následující:
Marine Le Pen 14,432,396 hlasů
Emmanuel Macron 14,214,825 hlasů
část dokonce mainstreamem potvrzených hlasů pro Marine le Pen se záhadně „ztratilo“ Podle moderátora to byl současný stav hlasů, které byly skutečně sečteny a hlášeny, podle francouzského ministerstva vnitra.
Moderátor poukázal na to, že tato čísla berou v úvahu pouze do té doby sečtené volební místnosti, které se obvykle nacházejí v menších obcích, kde je Le Pen oblíbenější než ve velkých městech. Proto (v té době aktuální) stav sčítání ještě neumožňuje vyvodit závěry o konečném výsledku.
Oficiální konečný výsledek však byl:
Marine Le Pen 13,297,760 hlasů Emmanuel Macron 18,779,641 hlasů
Takže mezi 9:10 a oznámením oficiálního konečného výsledku ztratila Marine Le Penová více než 1,1 milionu hlasů, které pro ni již byly předtím sečteny!! A co víc, vlastně by už ani nemohla dostat žádné další hlasy!!

Podobné „nesrovnalosti“  byly i v posledních francouzských prezidentských volbách v roce 2017. Ve druhém kole voleb v té době – také mezi Macronem a Le Penovou – údajně odevzdalo neplatné hlasy 4,07 milionu Francouzů. Pikantní byly zprávy, že hlasovací lístky se jménem Marine Le Pen již byly doručeny poškozené (= neplatné). To se stalo v různých regionech Francie. Lístky byly roztrhané nebo měly uříznuté rohy. A vždy to byly hlasovací lístky pro národně konzervativní kandidátku.
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 16 Průměrně: 4.9 ]


Nejčtenější za týden