Letadlo po nouzovém přistání na letišti v Miami začalo hořet
RSS

Letadlo po nouzovém přistání na letišti v Miami začalo hořet

V úterý večer na mezinárodním letišti v Miami (MIA) nouzově přistálo letadlo s více než 100 lidmi z Dominikánské republiky. (Foto: Twitter)







— VIDEO UPDATE: The moment the Red Air plane carrying 126 passengers crash landed earlier at Miami international airport. As reported, only 3 people were transported to the hospital and are being treated for minor injuries. pic.twitter.com/b7XEae8IhQ — Belaaz News (@TheBelaaz) June 22, 2022 Podle místního zpravodajství WSVN se podvozek letu 203 společnosti Red Air zhroutil při přistání na letišti MIA kolem 17:30 SELČ. Zde je okamžik, kdy letadlo havarovalo:



Repost from @ActualidadRadio Un avión se incendió después de aterrizar en el Aeropuerto Internacional de Miami. No se reportan heridos. pic.twitter.com/mGGQfiXpZx — _ (@_D_190) June 21, 2022 Close-up video of passengers getting off the plane | #ONLYinDADE pic.twitter.com/o3YyMU9mgx — ONLY in DADE (@ONLYinDADE) June 22, 2022 Podle WSVN bylo na palubě 126 lidí a 11 členů posádky, když se letadlo srazilo s komunikační/radarovou věží na zemi, sjelo z dráhy a okamžitě začalo hořet.



Close-up video of passengers getting off the plane | #ONLYinDADE pic.twitter.com/o3YyMU9mgx — ONLY in DADE (@ONLYinDADE) June 22, 2022 Hasičský záchranný sbor Miami-Dade (MDFR) na Twitteru uvedl , že dorazil na místo a rychle „dostal požár pod kontrolu“.



„Všechny duše na palubě byly vyšetřeny kvůli zraněním. Celkem 3 pacienti byli převezeni do místních nemocnic v okolí,“ uvedla MDFR.
Článek Letadlo po nouzovém přistání na letišti v Miami začalo hořet se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden