Pátá největší americká životní pojišťovna hlásí 163% nárůst výplat pohřebného pro zákazníky v produktivním věku v roce 2021
RSS

Pátá největší americká životní pojišťovna hlásí 163% nárůst výplat pohřebného pro zákazníky v produktivním věku v roce 2021

Nedávno jste si zde mohli přečíst o velmi podobné zkušenosti jiné americké pojišťovny – One America. Ta také zaznamenává obrovský nárůst úmrtnosti svých klientů v produktivním věku. V případě jediné pojišťovny by bylo možné říct, že jde o náhodu nebo chybný výpočet. Ale podobná alarmující čísla hlásí i další pojišťovny, včetně páté největší pojišťovny v USA…
Lincoln National Insurance připisuje neobvyklé finanční ztráty „nedempandemické morbiditě“ a „neobvyklým úpravám ztrát“.
Pátá největší životní pojišťovna v USA vyplatila v roce 2021 o 163% více pohřebného pracujícím zákazníkům ve věku 18 až 64 let než v předchozím roce, podle dokumentů podaných u Michiganského ministerstva pojištění a finančních služeb.
Nezávislá novinářka Margaret Mengeová uvedla, že dokumenty byly zpřístupněny jejímu zpravodajskému časopisu Crossroads Report „v reakci na žádosti o veřejné záznamy“.
„Finanční výkazy lincolnské národní životní pojišťovny ukazují, že společnost vyplatila v roce 2019 více než 500 milionů dolarů v dávkách úmrtí ze skupinového životního pojištění, asi 548 milionů dolarů v roce 2020 a neuvěřitelných 1,4 miliardy dolarů v roce 2021,“ napsala Mengeová.
Takže v roce 2020 se ve srovnání s rokem 2019 počet vyplacených skupinových dávek zvýšil pouze o 9%, ale oproti pandemickému roku 2020 byl v roce 2021, kdy byla široce zavedena experimentální genová vakcína proti COVID-19, nárůst téměř 164%.
Skupinové životní pojištění se obvykle vztahuje na osoby v produktivním věku od 18 do 64 let, jejichž zaměstnavatelé takové pojištění nabízejí jako zaměstnanecký benefit.
Finanční statistiky uvedené v těchto vládních dokumentech neobsahují informace o počtu nároků, takže není možné určit přesný počet úmrtí.
Mengeová však upozornila na to, že tyto výhody obvykle odpovídají ročnímu platu zaměstnance. „Pokud je průměrný roční plat jednotlivců krytých skupinovým životním pojištěním ve Spojených státech 70 000 dolarů, mohlo by se to rovnat 20 647 úmrtím pracujících dospělých, na které se vztahuje pouze tato jedna pojišťovna. To by bylo nejméně o 10 000 úmrtí více než v normálním roce v této společnosti.“
Zkušená novinářka, která pracovala pro U.S. News & World Report, také objevila tiskovou zprávu ze 4. května od Lincoln National oznamující výsledky za první čtvrtletí roku 2022, která uvedla, že některé významné ztráty byly částečně způsobeny „nepandemickou morbiditou“ a „neobvyklými úpravami škod“.
„Nemocnost samozřejmě znamená nemoc. Mnoho lidí je nemocných,“ napsala Mengeová. A v souvisejícím příběhu, který zveřejnila loni v lednu prostřednictvím poznámky od OneAmerica Insurance, vysvětlila, že „nejenže úmrtí lidí v produktivním věku vzrostla na bezprecedentní úroveň v roce 2021, ale také tvrdí, že narostl počet případů krátkodobého a dlouhodobého postižení“
Scott Davison, prezident společnosti OneAmerica Insurance v Indianapolis, v té době poukázal na 40% nárůst úmrtnosti ve třetím čtvrtletí, což je nejvyšší hodnota, kterou společnost „viděla v historii tohoto odvětví“.
„Abychom vám dali představu o tom, jak špatné to je, katastrofa tří sigma nebo katastrofa, ke které dochází pouze každých 200 let, by znamenala 10% nárůst v období před pandemií,“ řekl. „Takže 40% je prostě pobuřující.“
„Jinými slovy, událost, která k tomu vedla, není statistickou náhodou. Něco způsobilo velmi velkou změnu,“ řekl.
Významný nárůst úmrtí potvrzuje také zpráva Společnosti pro výzkum pojistných matematiků (SOA) z ledna 2022, která ukazuje, že počet úmrtí v životním pojištění se ve třetím čtvrtletí roku 2021 zvýšil o 37,7% ve srovnání s výchozí hodnotou před pandemií (2017–2019). Toto číslo zahrnuje přibližně 50:50 rozdělení mezi nároky související s COVID-19 a nároky způsobené jinými faktory.
Kromě toho Andreas Schöfbeck, člen představenstva německé zdravotní pojišťovny BKK ProVita, poslal v únoru úřadům dopis, ve kterém poukázal na „významné nedostatečné zaznamenávání podezřelých případů vedlejších účinků vakcíny po podání vakcíny COVID-19.“
„Podle interních údajů jeho společnosti bylo asi 4-5% očkovaných pod lékařskou péčí kvůli vedlejším účinkům,“ napsal, což je asi desetkrát vyšší míra než v případě údajů, které uvádí německá vláda.
Zatímco ve Spojených státech obdržel systém hlášení pasivních vakcín (VAERS) Centra pro kontrolu nemocí pouze asi 150 zpráv o úmrtích ročně do roku 2021, v současné době má 1 301 356 zpráv o nežádoucích účincích po vakcínách COVID podaných mezi 14. prosincem 2020 a 10. červnem 2022. Tato data zahrnují celkem 28 859 zpráv o úmrtích a 238 412 vážných poškození vakcínami, včetně 53 989 zpráv o trvalé invaliditě.
A stejně jako u zjištění BKK ProVita, existuje mnoho náznaků, že je to jen „špička ledovce“, vzhledem k tomu, že studie z roku 2010 zadaná Harvardským ministerstvem zdravotnictví a sociálních služeb (HHS) zjistila, že „méně než 1% nežádoucích účinků vakcíny je hlášeno ve VAERS“.
Další studie, kterou zadal výrobce vakcín Connaught Laboratories, vypočítala padesátinásobné podhodnocení nežádoucích účinků jako pravděpodobné.
S experimentálními očkovacími kampaněmi proti COVID-19 založenými na genech, které byly z velké části realizovány v roce 2021, včetně rozsáhlých předpisů zaměstnavatelů a vzdělávání uvalených na populaci, americký vojenský personál a jejich rodiny údajně zaznamenali nárůst neurologických onemocnění (až 1 048%), vysokého krevního tlaku (2 281%), srdečních záchvatů (nejméně 269%), krevních sraženin v plicích (467%) a rakoviny (296%) ve srovnání s pětiletým obdobím.
Lékaři a vědci předpovídali prudký nárůst úmrtí po distribuci vakcíny.
V březnu 2021 certifikovaný patolog Dr. Ryan Cole uvedl, že zaznamenal masivní nárůst různých autoimunitních onemocnění a rakoviny u pacientů, kteří byli očkováni COVID.
„Od ledna 2021 jsem viděl 20násobný nárůst rakoviny endometria v laboratoři ve srovnání s tím, co vidím každoročně,“ řekl.
Pro mnoho lékařů, kteří studovali tyto experimentální injekce COVID-19, není zvýšená úmrtnost překvapující.
Geert Vanden Bossche, bývalý vedoucí pracovník Nadace Billa a Melindy Gatesových, přitáhl v březnu 2021 velkou pozornost, když v otevřeném dopise a videu varoval před „bezprecedentní globální katastrofou“ vyplývající z experimentálních očkovacích programů COVID-19.
Přibližně ve stejnou dobu Dr. Michael Yeadon, bývalý viceprezident a vedoucí vědecký pracovník pro alergie a respirační onemocnění ve společnosti Pfizer, prohlásil: „Pokud by někdo chtěl v příštích několika letech zdravotně poškodit nebo zabít významnou část světové populace, pak by to umožnily systémy, které se nyní zavádějí.“
„Podle mého názoru je zcela možné, že tento systém rozšířeného očkování založeného na genech bude použit pro masivní depopulaci,“ řekl.
Dr. Shankara Chetty z Jižní Afriky dospěl k závěru, že účelem pandemie a očkovacích kampaní je „kontrolovat a zabíjet velkou část naší populace, aniž by někdo měl podezření, že jsme byli otráveni“.
Navíc „úmrtí, která mají následovat po očkování, nebudou nikdy připisována jedu. Budou příliš rozmanitá, bude jich příliš mnoho a vyskytnou se v příliš velkém časovém rámci, než abychom pochopili, že jsme byli otráveni.“
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden