Informátor Raytheonu učinil bizarní odhalení o cílených energetických zbraních v Antarktidě
RSS

Informátor Raytheonu učinil bizarní odhalení o cílených energetických zbraních v Antarktidě


Eric Hecker pracoval pro americkou zbrojovku Raytheon. Tento týden byl hostem  populárního podcastu Patrick Bet-David , aby varoval svět před tajemstvími vojensko-průmyslového komplexu.
Raytheon jednoho dne poslal Heckera do Antarktidy, kde si promluvil s přítomnými vědci. Brzy mu bylo jasné, že na jižním pólu probíhá výzkum zbraní se směrovanou energií.
„Na této planetě existují technologie, které jsou daleko za hranicemi chápání průměrného občana,“ řekl Hecker. „To je důvod, proč mluvím.“

(1/2) Raytheon Whistleblower Says 'Directed Energy Weapons' Capable of Starting Earthquakes Are Running in Antarctica
"Directed energy weapons platforms operating under the false pretenses of science. That's what's actually going on at the South Pole Station. There are… pic.twitter.com/r9FIfGEZen
— Chief Nerd (@TheChiefNerd) November 15, 2023


V podcastu tvrdil, že zařízení v Antarktidě, „IceCube Neutrino Detector,“  způsobilo během prvního zkušebního provozu dvě zemětřesení v Christchurchi na Novém Zélandu.
Podle informátora je velmi snadné způsobit zemětřesení s touto technologií.
Na konci roku 2021  vydalo  Ministerstvo spravedlnosti a bezpečnosti dokument o zbraních s řízenou energií.

(2/2) Raytheon Whistleblower Explains How 'Directed Energy Weapons' Can Cause Earthquakes
"The statement was made that because there's 5,160 of what are called DoMs, these digital optical modules embedded in the ice, think of them simply as micro-transmitters but now working… pic.twitter.com/sp2wRmomfc
— Chief Nerd (@TheChiefNerd) November 15, 2023


Dokument  uvádí, že tyto takzvané zbraně s řízenou energií (DEW) jsou zaměřeny především na narušení nebo zničení elektronických systémů.
„Jedná se o zbraně, které vysílají energii na cíl v určité formě bez použití projektilu.“
Laser je příkladem DEW. Lasery se mohou pohybovat od neškodného laserového ukazovátka až po smrtící vysokoenergetický laser.
Příkladem „nesmrtících“ laserů jsou laserové oslňovače. Ty mají lidi dezorientovat tím, že jim svítí laserové pulzy do očí. Americké ministerstvo obrany představilo zelený laserový oslňovač pro komerční použití na silničních zátarasech.
Mezi další formy DEW patří vysoce výkonné mikrovlnné zbraně (HPM). Taková zbraň vytváří neviditelný elektromagnetický impuls. Existuje také HPM, který pracuje s frekvencí, kterou lidé mohou cítit: Active Denial System, speciálně určený pro kontrolu davu.


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Informátor Raytheonu učinil bizarní odhalení o cílených energetických zbraních v Antarktidě se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden