Islamizace Norska: Odpůrci versus mohamedáni (videa)
RSS

Islamizace Norska: Odpůrci versus mohamedáni (videa)

Jen málokdo ví, že Norsko patří k nejislamizovanějším zemím Evropy. A to i přesto, že není v EU. V Norsku se totiž projevil jakýsi „syndrom Breivik“, kdy se po jeho útoku začali mnohem víc volit vítací strany, tedy zejména sociální demokraté, kteří stojí za islamizací většiny evropských zemí.
Tato velmi řídce osídlená země tak spěje do situace, kdy bude původní obyvatelstvo již poměrně brzy přečísleno. To tedy v případě, že islamizace bude pokračovat stejným tempem. I když původní Norové se již od volby multikulturalistů odklání, socani si dávno přivezli voliče nové.
Také Norsko zažívá časté obohacování, které se ostatně projevuje po celé multikulturní Evropě.
Odpůrci islamizace začínají být stále aktivnější, mají vlastní protiislámskou politickou stranu a poměrně často se konají i akce pálení Koránu nebo protiislámské demonstrace.
Nyní například reagují na hromadné brutální znásilnění mladé Norky. Vzhledem k tomu, že nikomu z gangu mladých muslimů ještě není 18 let, očekává se, že jejich trest bude spíš symbolický. Na druhou stranu – paradoxně ve stejnou dobu a ve stejné soudní budově – je souzena žena, která patří právě k oněm odpůrcům islamizace Norska. Ta je souzena za své názory, které veřejně projevila.
Bohužel, o tom, jak dopadl soud v tom kterém případě, zdroje nehovoří. Ale ani bych se nedivila, kdyby zastánkyně svobody slova dostala větší trest než nezletilí násilníci….
Právě před soudní budovou se soustředili jak podporovatelé této Norky, tak kumpáni násilníků. Jeden z přátel Norky vodil kolem soudní budovy Korán na vodítku. Jak vše dopadlo se můžete podívat níže (video s anglickými titulky):

A ještě jedno video z Norska – opět mohamedán, stěžující si na „islamofoby“ a „rasisty“ (nevím, odkdy je islám rasa) a žádající o tvrdé tresty pro ty, kdo pálí Korán a rouhají se proti islámu a odpůrci, pálící na protest Korán:

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden