Bílý dům svolává globální summit Covid-19 na podporu očkování ve světě
RSS

Bílý dům svolává globální summit Covid-19 na podporu očkování ve světě

Den co den se ukazuje, jak nejen neúčinné, ale dokonce škodlivé jsou genové preparáty, kterým se nějakým omylem říká vakcíny. Vakcína totiž chrání před nemocí i před jejím přenosem, což tato genová injekce nedělá. Co ovšem – zejména u mladých – dělá, je zvýšený výskyt vedlejších účinků. Přesto potřebuje Bill Gates, Black Rock i další akcionáři Big Pharmy vydělat další miliardy. V poslední době totiž zájem o tyto „zázračné injekce“ povážlivě klesá…
Oficiální oznámení Bílého domu tvrdí, že mírná varianta Omikron ukázala, jak důležité jsou globální strategie pro boj s Covid-19. 12. května se proto uskuteční druhý virtuální Summit Covid-19, během kterého budou vyvinuta řešení ještě větší proočkovanosti celého světa.
Zatímco první setkání v září loňského roku proběhlo pod heslem Ukončení pandemie a lepší budování , tak o půl roku později není třeba přísahat na „akutní fázi pandemie.“ Tentokrát je však třeba řešit i budoucí zdravotní krize.
Před summitem 12. května vyzýváme světové lídry, členy občanské společnosti, neziskové organizace, filantropy a soukromý sektor, aby přijali nové závazky a vyvinuli řešení pro očkování světa, záchranu životů nyní a budování lepší zdravotní bezpečnosti – pro všechny a všude.
„Společné prohlášení Spojených států, Belize, Německa, Indonésie a Senegalu, oznamující druhý globální summit COVID-19“, o němž si můžete přečíst na webových stránkách Bílého domu ,  v podstatě vyzývá země a investory, aby vynaložili ještě více peněz na ukončení „akutní fáze Covid-19“ a vybudování nových zdravotnických systémů. 
Konečný cíl: Provádět co nejvíc očkování. Také je žádoucí provádět více (lukrativních) testů, více (lukrativních) léčebných postupů, více „lékařských protiopatření“ pro každého a všude. A nutné je i vytváření udržitelného financování připravenosti na pandemii, zdravotní bezpečnosti a systémů zdravotní péče.
Neškodné nemoci, jako je Omikron, s úmrtností, která je podle oficiálních oficiálních údajů nižší než u chřipky , by proto měly i nadále působit jako zlatý důl pro akcionáře farmaceutických firem – a to za všech okolností…
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden