Kdo jsou američtí miliardáři, kteří stojí za LGBTQIA agendou, prosazovanou v celém západním světě?
RSS

Kdo jsou američtí miliardáři, kteří stojí za LGBTQIA agendou, prosazovanou v celém západním světě?

Kdo má zdravý rozum, tak tomu je jasné, že LGBTQIA a genderová agenda, která přišla z USA a nyní je mohutně protlačována i EU, má za cíl další rozvrácení západní společnosti, ale je také součástí depopulačních snah. V USA se již indoktrinace od nejmenších dětí podařila natolik, že asi 22% mladých Američanů ve věku mezi 18-25 lety se hlásí k LGBTQIA. Kdepak jsou oni „čtyřprocentní?“
Kdo myslíte, že jako první začal razit více než 100 pohlaví a kvóty na LGBTQIA? Kdo jako první přišel s „manželstvím pro všechny,“ tedy z institutem, který má zcela degradovat tradiční manželství a rodinu a časem umožnit i polyamorní či pedofilní sňatky nebo dokonce sňatky lidí se zvířaty a věcmi?
Kdo začal jako první razit nutnost umožnit biologickým mužům prohlásit se za ženy a závodit v ženských sportech – a tedy zcela degradovat ženský sport? Odpovědi na tyto a mnoho dalších otázek vás možná udiví, neboť jde o zcela neznámé lidi, kteří jen tahají zpovzdálí za nitky – a všechno to financují. Tato agenda totiž vzešla od jistých amerických miliardářů, kteří ji přes neziskovky tlačí v celém západním světě, zejména v USA, Kanadě a Evropě…
Bizarní genderová ideologie, která směřuje k rozkladu genderové identity, je v médiích čím dál tím víc propagována. Už se mluví o stovkách volně volitelných  genderových identit. Někteří z nich jsou prostě egoisté, kteří usilují o vlastní výhodu a chtějí těžit z kvót pro ženy nebo získat nespravedlivou konkurenční výhodu, například ve sportu. Dokonce i patřičné vzory, jako jsou hollywoodští herci , kteří vychovávají své děti „nebinárně“, v této šarádě nechybí.
Ale skutečnými  oběťmi jsou zejména děti, na něž je nyní tato škodlivá genderová ideologie namířena především. Také EU již požaduje po všech členských zemích zavedení genderové výchovy již od jeslí. Děti se údajně mají vychovávat „nebinárně“ – tedy jako by neměly žádné konkrétní pohlaví s tím, že by si pak měly mít možnost samy vybrat ze stále bohatší škály genderových identit.
Kdo však po celém západním světě tyto zvrácenosti požaduje? Kdo s tím přišel a to vše financuje?
Jde o elitní americké rodiny, které od samého začátku řídí tuto globální agendu. Patří mezi ně u nás téměř neznámí Pritzkerovi (viz titulek), jejichž bohatství v miliardách dolarů pochází z chicagského podsvětí , a kteří svými nadacemi a aktivitami uplatňují celosvětový vliv. Ten je viditelný zejména v USA, ale stále více i v EU.
Spektakulární jsou případy mužských sportovců, kteří podstoupí hormonální terapii, aby se mohli zúčastnit ženských soutěží jako „ženy“.  „Lia“ William Thompson sice tuto terapii podstoupil , ale  zachovává si  mužskou anatomii pod linií pasu . Šílené je, že ve společné šatně to před každou soutěží ukazuje členkám svého týmu! Ty si však stěžovat nemohou, neboť by byly nařčeny z transfobie a mohly by být i vyloučeny z týmu, případně mohou skončit před soudem. Výsměch své ženské konkurenci Thompson završuje tím, že se identifikuje jako lesba a  udržuje sexuální vztah se svou přítelkyní.
Ze skrovného  462. místa  mezi muži se tímto krokem probojoval na  jedničku mezi ženami:
Zdraví mladí muži neztrácejí žádnou významnou svalovou hmotu (nebo sílu) , pokud jejich hladina testosteronu v oběhu byla po dobu 20 týdnů stlačena na úroveň, která je pod směrnicemi Mezinárodního olympijského výboru.  N epřímé účinky testosteronu  na faktory, jako je např.  struktura kostí, objem plic a velikost srdce,   nezmění hormonální terapie. V ýhoda přiznaná trans ženám (tedy ve skutečnosti biologickým mužům) směrnicemi MOV je tak sama o sobě nespravedlivá.
Podobné bizarnosti se ovšem neobjevují jen v USA, ale i v Evropě, například v sousedním Německu. Zelená „poslankyně“ v Berlíně pro změnu těží z kvót pro ženy. Aby získal dobře placenou práci poslance, Markus Ganserer se nalíčí a oblékne do ženských šatů a předvádí hloupou show, když tvrdí, že se cítí jako žena. Mimochodem, Ganserer je také  heterosexuál, ženatý a má dvě děti .
Konzervativní státy USA podobným excesům udělaly přítrž alespoň ve sportu: Kristie Noamová, guvernérka Jižní Dakoty a rančerka, přijala přísný zákon. Tím se zastaví ničení ženských soutěží transgender lidmi. Je také  profesionální záchranářkou a přijala jeden z nejpřísnějších zákonů, podobný, jaký již platí v Texasu. Diskriminaci biologických žen se postavily i některé mezinárodní sportovní svazy .  Například Mezinárodní plavecká federace (FINA) stanovila, že se ženských soutěží mohou účastnit pouze transgender osoby, které provedou svůj „přechod“ před 12 rokem věku .
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden