Podívejte se na papír, který Biden drží – jsou v něm detailní instrukce co má dělat a říkat
RSS

Podívejte se na papír, který Biden drží – jsou v něm detailní instrukce co má dělat a říkat

O nekompetentnosti Bidena na postu prezidenta USA snad již nepochybují ani mnozí z jeho voličů. Sám Biden se již mnohokrát projevil jako přinejmenším zmatený, neschopný samostatně myslet. Aby nedocházelo k dalším trapasům, tak na různé proslovy, debaty a rozhovory dostává velmi detailní tahák, kde je uvedeno nejen to, o čem má hovořit, ale také co má dělat. A to skutečně až do posledního detailu.

Když se Joe Biden ve čtvrtek setkal s vedoucími pracovníky větrné energetiky v Bílém domě, nelegitimní vrchní velitel se sklonem k faux pas omylem držel tahák, kde byly uvedeny instrukce, obráceně, takže bylo velmi dobře patrné, co je na kusu papíru napsáno.
Tahák ukazoval světu průvodce krok za krokem, který připravili jeho zaměstnanci a instruovali nelegitimního prezidenta, aby dělal ty nejjednodušší věci.

„Vstupte do Rooseveltovy místnosti a pozdravte účastníky,“ píše se v taháku.
Zaměstnanci napsali slova „vy“ a „váš“ (YOU a YOUR) velkými písmeny, aby připomněli Bidenovi, který pravidelně zapomíná, kde je, s kým mluví, o čem mluví a kdo je, ten správný čas kdy sedět nebo mluvit.
„Posaďte se,“ radí tahák s názvem „Offshore Wind Drop-By Sequence of Events“.
„VY uděláte krátké komentáře,“ pokračují pokyny.
Karta také instruovala Bidena, se kterou reportérkou má hovořit.
„VY se ptáte Liz Shulerové, prezidentky AFL-CIO, na tuto otázku,“ napsali zaměstnanci. „DĚKUJETE účastníkům“. „VY odejdete.“
Není to poprvé, co se Biden spoléhal na poznámky zaměstnanců, aby se vyhnul dalším trapasům na veřejném jevišti.

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden