Velká Británie: Muslimské znásilňovací gangy znásilnily v Rotherhamu 1 400 dívek, policisté to kryli
RSS

Velká Británie: Muslimské znásilňovací gangy znásilnily v Rotherhamu 1 400 dívek, policisté to kryli

A především – ani jeden policista nepřišel o práci. Ovšem je také všeobecně známo, že násilníky nekryli jen policisté, ale také politici – a to na všech úrovních.
V rámci celé Británie se odhaduje počet obětí až na milion. Mnoho z nich se totiž bálo promluvit, aby nedopadly jako některá jiná děvčata či jejich rodiny. Těm dívkám, které promluvily, bylo nejen vyhrožováno, ale i jejich rodiny byly pronásledovány. V krajních případech došlo až ke žhářství a vraždám.
Policisté, kteří řádění znásilňovacích gangů kryli, by měli být považováni za spoluviníky. Jenže věří dnes ještě někdo v tomto směru ve spravedlnost, když všichni víme, že muslimové jsou chráněnci systému?
V roce 2014 zpráva zdůraznila, že bylo v Rotherhamu sexuálně zneužito 1 400 mladých dívek. Zneužívání trvalo 16 let. V reakci na toto odhalení bylo zadáno několik vyšetřování, aby se zjistilo, jakým způsobem policie a další orgány reagovaly.
Poslední zpráva Nezávislého úřadu pro chování policie – osmiletého vyšetřování, které zvažovalo 265 samostatných stížností proti současným a bývalým důstojníkům – zjistila, že síly byly špatně vybaveny k tomu, aby pochopily nebo řešily neutěšenou situaci stovek zranitelných dětí.
Někteří kritizovali nákladné vyšetřování, které nakonec vedlo k tomu, že žádný důstojník nepřišel o práci, i když byla udělena hrstka spíš jen symbolických sankcí.
Nyní, když lidé mluví o Rotherhamu, nezmiňují se o jeho hornickém dědictví, historickém trhu nebo jeho katedrále z 15. století. Místo toho je mnohými znám jako centrum ostudného skandálu se zneužíváním a selhání jeho autorit.
K uvedenému jen dodávám, že se nejednalo pouze o období do roku 2014, ale ke znásilňování v různých britských městech docházelo i později a pákistánské znásilňovací gangy operují v mnoha britských městech  i nadále. Mnohdy jim pomáhá vše zakrývat také fakt, že jak ve vedení těchto měst, tak u policie jsou muslimové. Došlo to již tak daleko, že počet podobných případů narůstá .
Ostatně, podle práva šaría je braní nemuslimských sexuálních otrokyň zcela přijatelné, navíc je to něco, co svého času dělal i jejich lžiprorok Mohamed…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden