Po nájezdu invazních hord do španělské Melilly bylo zraněno 140 policistů a pět ilegálů bylo zabito (videa)
RSS

Po nájezdu invazních hord do španělské Melilly bylo zraněno 140 policistů a pět ilegálů bylo zabito (videa)

Včera jste si zde mohli přečíst o doslovném útoku na španělskou exklávu Melilla, kam vtrhlo nakonec až více než 2000 invazistů (původní údaje z pátečního rána, udávající něco přes 400 afrických ilegálů byly po dalších nájezdech aktualizovány). Policisté nebyli schopni tak ohromnou masu zvládnout, v důsledku tak došlo k mnoha zraněním.
Pět migrantů afrického původu bylo zabito a 76 dalších bylo zraněno, třináct z nich vážně, během masivního pokusu o vstup do španělské enklávy Melilla v severním Maroku v pátek 24. června 2022, podle místních marockých úřadů.
Kromě toho bylo zraněno 140 členů bezpečnostních sil, z toho pět vážně, během jejich intervence, aby zabránili ilegálům ve vstupu do španělské enklávy, uvedly místní úřady.

#Mellila pic.twitter.com/eFkK4ruFWG
— Pierre Sautarel (@FrDesouche) June 24, 2022

Více než 2000 afrických ilegálů se pokusilo vstoupit do španělské enklávy Melilla tento pátek 24. června z Maroka.

Salto a la valla de Melilla
Recibimos imágenes del otro lado de la frontera en las que se observan a los cerca de cuatrocientos inmigrantes preparados para saltar el vallado fronterizo. pic.twitter.com/PhWD0I1UVd
— Cadena SER Melilla (@LaSer_Melilla) June 24, 2022

Z dvou tisíc ilegálů se nakonec většinu podařilo úspěšně vrátit, úspěšných bylo nakonec méně než 150 invazistů, kteří nakonec v Melille zůstali.

Nuevo salto masivo de ilegales a la frontera de Melilla.
El Gobierno debería exigir en la Cumbre de OTAN la protección la Frontera Sur como pide VOX.
Es curioso que las mafias hayan respetado tan escrupulosamente el periodo electoral, donde casi no se han producido llegadas. https://t.co/eusSFAWekb pic.twitter.com/5jcBxyX7xH
— VOX (@vox_es) June 24, 2022

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden