Děti v budoucnu pouze jako virtuální mazlíčci: Takto má být svět vylidněn
RSS

Děti v budoucnu pouze jako virtuální mazlíčci: Takto má být svět vylidněn

Stále více technokratů a tzv. „elit“ nás přesvědčuje o tom, že již povětšinou nebudeme žít život skutečný, ale ten virtuální. Virtuální realita se tak má podle jejich plánů stát jednoduše realitou pro drtivou většinu lidí. Ti tak již nebudou žít své skutečné životy, ale jen ty virtuální. Budou mít i virtuální přátele (jako je to dnes již realitou mnoha mladých lidí), budou virtuálně cestovat kamkoli se jim zachce, budou mít virtuální domácí mazlíčky, kteří nezanechávají uhlíkovou stopu a dokonce budou mít i vlastní virtuální děti.
Jde tak o další z mnoha způsobů zejména v západních zemích prováděné depopulace. To zahrnuje protirodinnou politiku, podporu LGBTQI, omezení možností seznámení (v lockdownech se mladí nemají jak seznámit, vyjma internetu), depopulační „očkování“ a v neposlední řadě má jít také o virtuální potomky.
„Metavesmír“ požadovaný a prosazovaný WEF nemá za cíl pouze pomoci globalistickým „elitám“ získat absolutní kontrolu nad každodenním životem lidí: tímto způsobem je třeba řešit i problémy, jako je údajné přelidnění. Odbornice na umělou inteligenci Catriona Campbellová již fabuluje o „generaci Tamagoči“: V budoucnu mají děti mutovat do virtuálních mazlíčků a nahradit skutečné potomky.
„Virtuální děti se mohou zdát jako obrovský skok z naší současné pozice, ale během 50 let technologie pokročí do bodu, kdy děti, které existují v metavesmíru, budou k nerozeznání od těch v reálném světě,“ cituje ji Daily Mail . Technologie, jako jsou náhlavní soupravy a speciální rukavice, které umožňují hmatovou zpětnou vazbu, jsou určeny k tomu, aby interakce s dětmi Tamagoči byla co nejvíce „skutečná“. Campbellová vidí tento patologický odklon od biologie, lidskosti a hodnoty rodiny jako velmi praktický, a to i proto, že tyto děti by měly stát jen málo a neměly by „plýtvat“ zdroji – což je jasné přikývnutí na klimatickou fobii, podle níž lidé nejsou ničím jiným než klimatickými škůdci.

„Jsme již na dobré cestě k vytvoření generace Tamagoči, která bude pro jejich rodiče ‚skutečná‘ ve všech směrech,“ řekla Campbellová. Existuje také pochybný experiment novozélandské společnosti: „ BabyX “ od „Soul Machines“ má za cíl vyvinout lidsky vypadající umělou inteligenci ve formě batolete. Prostřednictvím nejnovějších technologií CGI a pokročilých algoritmů mají být tyto projekty dále rozvíjeny, aby děti Tamagoči vypadaly v „Metaversi“ co nejautentičtější.
Campbellová si již představuje lukrativní model předplatného: „Na základě spotřebitelské poptávky, což si myslím, že o to bude zájem, budou děti s umělou inteligencí široce dostupné za relativně malý měsíční poplatek.“ Zdá se, že klimaalarmistka doufá v mnoho zákazníků po celém světě, kteří se pak poslušně obejdou bez skutečných potomků, neboť si vystačí s těmi virtuálními.

„Nenechte se mýlit, tento vývoj, pokud by k němu skutečně došlo, je technologickým bodem obratu, který, pokud bude správně řízen, by nám mohl pomoci vyřešit některé z nejnaléhavějších problémů  dneška, včetně přelidnění ,“ rozplývá se Campbellová.


V tomto bodě se člověk může ptát sám sebe, jakou cenu má nakonec život v „metavesmíru“, ve kterém by ve skutečnosti nic nemělo být skutečné. Klaus Schwab a jeho stoupenci WEF budou pravděpodobně souhlasit s tímto konceptem:  Transhumanismus byl vždy deklarovaným ideálem a cílem globalistické agendy – rostoucí zrušení samotné lidské bytosti je jen co by kamenem dohodil. Je možné, že „elity“ již flirtují se světem, ve kterém mají povolení k reprodukci pouze ony, jako nadřazená „šlechta.“


Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden