Island: Po obrovském nárůstu náhlých úmrtí země ukončuje aplikaci tzv. „Covid vakcín“
RSS

Island: Po obrovském nárůstu náhlých úmrtí země ukončuje aplikaci tzv. „Covid vakcín“


V době, kdy u nás jede propaganda látek, které prokazatelně pouze škodí, ale ničemu nepomáhají, se některé země odhodlávají jejich podávání zcela ukončit.
V některých zemích se omezení jejich aplikace vztahuje jen na některé věkové skupiny (zpravidla  děti a mládež, případně na populaci pod 40 nebo 50 let), jinde stahují genové jedy plošně.
Poměrně malá populace Islandu (v zemi žije asi tolik obyvatel jako v Brně), by na další podávání těchto látek mohla tvrdě doplatit.
A to nejen kvůli vysoké nadúmrtnosti, která se výrazně projevuje už dva roky, ale i vzhledem k tomu, že tyto látky mají velmi negativní dopad také na plodnost, což v mnoha zemích vedlo k rekordně nízké porodnosti.
Islandská vláda oznámila okamžité stažení všech vakcín proti Covid-19, protože systém veřejného zdravotnictví ostrovní země se potýká s obrovským nárůstem náhlých úmrtí a poškození zdraví souvisejících s vakcínou.
Vláda to oznámila minulý týden  oznámením  v islandském deníku  Morgunbladid .
Podle vládního oznámení je virus Covid-19 nyní stejný jako jakákoli jiná chřipka a po záplavě náhlých úmrtí a poškození zdraví již občané nebudou moci být očkováni proti Covidu.
Ve vládním prohlášení se uvádí:
„Příští týden bude mít veřejnost možnost nechat se ve zdravotním středisku očkovat proti chřipce, ale v tuto chvíli ne proti Covidu.“

Tato zpráva přichází v době, kdy Island, stejně jako všechny silně očkované národy, nadále zažívá mimořádnou nadměrnou úmrtnost způsobenou náhlými úmrtími, která zůstávají oficiálními zdroji nevysvětlena.
Graf ukazuje, jak se nadměrná úmrtnost na Islandu shodovala se zavedením vakcíny, ale na přelomu let 2020/21, kdy byla hlášena údajná hlavní vlna pandemie, nadúmrtnost země nezaznamenala (výkyv byl jen na začátku roku 2020).
Island je první zemí, která uznala problém náhlých úmrtí a začala jednat.
Oznamovatelé v zemích po celém světě, včetně Spojeného království, Austrálie, Japonska, Nového Zélandu a Spojených států, naléhavě bijí na poplach ohledně tohoto problému.
Vlády, regulátoři a mainstreamová média však tento problém nadále zakrývají a odmítají odpovědnost.


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Island: Po obrovském nárůstu náhlých úmrtí země ukončuje aplikaci tzv. „Covid vakcín“ se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden