Německo: Skupinové znásilnění prý u migrantů posiluje pocit sounáležitosti
RSS

Německo: Skupinové znásilnění prý u migrantů posiluje pocit sounáležitosti


V Německu jsou podle statistik spáchána dvě hromadná znásilnění denně. A to jde jen o hlášené případy. Vzhledem k minimu odsouzených pachatelů se zřejmě většina těchto útoků vůbec nehlásí.
Pachatelé jsou účelově zbavováni viny a dostávají stále nižší tresty. To je plně v souladu s běžným jednáním soudů třeba ve Švédsku, kde se však často stává, že je oběť přemlouvána již ve fázi vyšetřování k tomu, aby svoji obžalobu vzala zpět.
Podobné jednání však lze zaznamenat například i ve Francii a dalších obohacovaných zemích.
Německo si nyní našlo zástupný důvod, který údajně vede k tak ohromnému množství případů hromadných znásilnění.
V souvislosti s případem hromadného znásilnění  15leté dívky 9 muži, se nyní v Německu dostává do popředí otázka trestů za hromadná znásilnění.
Za znásilnění, kterého ani jeden z pachatelů u soudu nelitoval, dostal nepodmíněný trest jen jeden násilník, ostatní zůstávají na svobodě, aby si případně mohli vyhlédnout další oběti.
Více jste si o tomto hromadném znásilnění mohli přečíst již zde. Dívka byla postupně znásilněna celkem 9 muži, což posléze potvrdily i genetické stopy.
Že si dívka ponese trauma do konce života, snad netřeba pochybovat. Velkou ranou muselo být proto pro dívku i zjištění, že byl odsouzen pouze jeden z násilníků, což je alarmující i z toho důvodu, že dívka byla v době znásilnění nezletilá.
Ovšem nyní se velmi rozebírá důvod, který zapříčinil propuštění většiny pachatelů. Je jím posudek psychiatričky, která podle všeho považuje hromadné znásilnění za zcela přirozené chování.
Zjistíte-li původ oné „odbornice,“ pak vám dojde, že zřejmě jen smýšlí tak, jak ji nabádá Korán. Nevěřící ženy by totiž podle něj měly být znásilňovány. Muslimové na území bezvěrců by měli konat přesně tak, jak konal lžiprorok Mohamed spolu se svými kumpány.
Na propuštění násilníků má ovšem největší podíl soudkyně, dlouhodobě nadšená vítačka.
Soudkyně Anne Meier-Göringová skandálně odsoudila pouze jednoho z devíti pachatelů ke směšným 2 letům a 9 měsícům vězení – všichni ostatní nebezpeční sexuální delikventi byli propuštěni s podmíněnými tresty.
Soudkyně má s takovými případy také bohaté zkušenosti. Byla například zodpovědná za verdikt v odvolacím řízení za hromadné znásilnění, kdy v roce 2016 pět pachatelů zneužilo tehdy 14letou dívku, natáčelo ji a opilou položilo nahou na dvorek v teplotách pod bodem mrazu.
Tehdejší verdikt soudkyně zněl: čtyři roky pro hlavního pachatele, dva tresty pro mladistvé a další dva tresty pro mladistvé podmíněně. A to navzdory skutečnosti, že násilníci neprojevili žádné výčitky svědomí.
Když oznámila svůj verdikt, vyloučila „skupinovou dynamiku“ a místo toho potvrdila šokující „emocionální a sociální ochuzení“ mezi pachateli. Dva z pachatelů se po činu dopustili recidivy.
V listopadu 2016 Meier-Göringová osvobodila tři žadatele o azyl v procesu tehdejších silvestrovských hromadných znásilnění a omluvila se za německou justici.
Svůj podíl na propuštění partičky násilníků má také psychiatrička.
Dr. Nahlah Saimehová, která je podle mainstreamových médií nejznámější forenzní psychiatričkou v Německu a je aktivní v průmyslu prevence radikalizace, se u soudu objevila jako soudní znalkyně.
To, co tam Saimehová – sama dcera německo-holandské matky a jordánského otce – předložila jako profesionální posudek, je téměř stejně skandální jako verdikt soudkyně Meier-Göringové, která miluje migranty.
Saimehová ospravedlňuje obvinění z hromadného znásilnění tehdy 15leté dívky. Saimehová hovoří o migračním pozadí pachatelů, jejichž původ je tlačí na okraj společnosti.
Saimehová požádala o zproštění viny pachatelů. Její zdůvodnění je vskutku bizarní:

„Původ je důležitý tam, kde vytlačuje pachatele na okraj společnosti a sociální integrace není možná. To se může stát prostřednictvím jazykových potíží, nezaměstnanosti nebo problémů s bydlením, spolu se směsí emocí hněvu, smutku, bezmoci, deprese, fantaziemi o velikosti ve snaze kompenzovat vlastní utrpení a užíváním návykových látek,“ říká Saimehová.
„Zkušenosti neorganizovaných a nepřipravených migrantů a sociokulturní bezdomovectví zvyšují riziko závislostí a také psychózy. Zároveň se zvyšuje i riziko, že se stanete zločincem. „

Ale to není všechno šílenství kolem Saimehové. V posudku také tvrdila, že sex může sloužit jako prostředek k ventilaci frustrace a hněvu. Ve skupině, která má stejný osud, má hromadné znásilnění identitotvorný účinek a posiluje skupinové cítění.
Politik AfD Björn Höcke to komentuje  na Telegramu :

„V průběhu moderní masové migrace jsme si museli zvyknout na mnohé: Nová realita zahrnuje mimo jiné, že ženy se již nemohou volně pohybovat na veřejnosti, a že bychom měli projevit velké pochopení pro pachatele, pokud mají migrační pozadí.
Protože to není vždy snadné vzhledem k sodomii některých zločinů, existuje mnoho psychologů, sociálních pracovníků a soudců, kteří nám to vysvětlují. Pro mě jako politika je hlavní otázkou, proč náš ústavní stát není schopen ochránit naši společnost před touto formou násilí. Co vede soudce k vynášení takových rozsudků, kterým už žádný normální občan nerozumí?“

Pokud jde o psychiatrickou expertku Nahlah Saimeh a její šílenou klasifikaci motivace pachatelů, Höcke uvádí, že důvody, které předložila, musí být dostatečné pro preventivní vazbu, on sám sice není právník, ale je starostlivý otec a jasně uvažující občan.
A to je důvod, proč nechce jednoduše přijmout tuto „novou realitu“, aniž by cokoli udělal…
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Německo: Skupinové znásilnění prý u migrantů posiluje pocit sounáležitosti se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden