Po Pfizeru jde v USA před soud také odtajnění dokumentů Moderny
RSS

Po Pfizeru jde v USA před soud také odtajnění dokumentů Moderny

Jak jistě víte, tak jen díky floridskému soudci došlo k odtajnění dokumentů firmy Pfizer. I když jsou dokumenty již od ledna pravidelně po několika tisících stránkách zveřejňovány, mainstream je zcela ignoruje. A to i přesto, že podle těchto dokumentů se v případě přípravků Pfizer jedná spíš o prostředek k depopulaci než o vakcínu, kterou ostatně není, neboť od nákazy nikoho neochrání a stejně tak nechrání od toho, aby „očkovaný“ nemoc nepřenášel.
Dokumenty jsou tedy zveřejňovány výhradně mimo mainstream (také na těchto stránkách již mnoho odtajněných informací najdete, stačí si zadat do vyhledávače heslo „Pfizer“) a pokud dojde ke stejnému procesu i s Modernou, která se taktéž snaží dokumenty utajit, zřejmě i tyto dokumenty budou viditelné jen v nemainstreamových médiích. To samozřejmě – podobně jako v případě Pfizeru –  znamená, že se k většině lidí vůbec nedostanou.
Naopak, k lidem se dostanou jen doporučení k dalším dávkám, která vydává Pfizerem a Sorosem placený mainstream.
Organizace Defending the Republic v Dallasu v Texasu  podala žalobu 7. června u amerického okresního soudu pro severní okres Texasu. Jedná se o stejný soud, který dříve nařídil zveřejnění dokumentů FDA schvalujících vakcínu Pfizer COVID-19 a zamítl navrhovaný plán uvolňování FDA, což by znamenalo, že tyto dokumenty by musely být zveřejněny po dobu 75 let.
FDA udělila plné schválení Spikevaxu 31. ledna. Jen o několik dní později, 3. února, podala Defending the Republic u FDA žádost o svobodný přístup k informacím (FOIA), aby požádala o urychlené vydání dokumentace související se schválením vakcíny Moderna COVID-19 FDA.
V žalobě se uvádí, že Defending the Republic:
„…je skupina veřejného zájmu, která prosazuje právní stát a principy, na nichž byla tato země založena. Hájí oběti nezákonných vládních akcí, vzdělává Američany v záležitostech veřejného zájmu a neúnavně pracuje na obhajobě těch, kterých se dotkly nezákonné vládní akce a mandáty.
V žalobě se uvádí, že organizace již dříve poslala dopis související s příkazem  Bidenovy administrativy  ohledně povinné vakcíny pro soukromé společnosti.
Obhajoba žaloby uvádí:
„Dne 3. února 2022 podala organizace Defending the Republic na základě FOIA žádost o přístup ke všem dokumentům, datům a záznamům, které Moderna předložila FDA ohledně schválení Spikevaxu. Defending the Republic požádala o urychlené vyřízení této žádosti.
Návrh byl podán organizací Defending the Republic v souladu s posláním  zajistit veřejný přístup k důležitým informacím o COVID-19 a rozšířit je.
Původní žádost o FOIA obsahovala následující požadavek:
„Uveďte prosím všechna data a informace předložené společností Moderna v souvislosti s kontrolou a schválením Spikevax FDA. To zahrnuje mimo jiné všechny údaje a informace o bezpečnosti a účinnosti, všechny údaje a informace v souboru biologických produktů a všechny složky.“
FDA 9. února zamítla původní žádost o urychlené zveřejnění spisu Spikevax s tím, že skupina neprokázala „naléhavost“ nebo „nutnou potřebu“ urychleného zveřejnění spisu.
Sarah Kotler, ředitelka divize svobody informací FDA, napsala:
„Zjistila jsem, že vaše žádost o urychlené zpracování nesplňuje kritéria zákona o svobodě informací. Neprokázali jste naléhavou potřebu, která by zahrnovala bezprostřední ohrožení života nebo fyzické bezpečnosti osoby. Ani jste neprokázali, že existuje naléhavá potřeba informovat veřejnost o skutečných nebo údajných aktivitách federální vlády. Vaši žádost o urychlené vyřízení proto odmítám. Odpovídající orgán zpracuje vaši žádost v pořadí, v jakém byla doručena.“
Defending the Republic se proti rozhodnutí odvolala a uvedla svou žalobu:
„Veřejnost si zaslouží znát informace požadované při rozhodování, které mění život, včetně toho, zda a kdy se nechat očkovat a jakou vakcínou, pokud vůbec nějakou, vzít, vzhledem k faktům, jako jsou předpisy o očkování, které ovlivňují miliony Američanů, a klesající účinnost vakcíny Moderna. .“
Výzva z 9. února také uvádí:
„Není pochyb o tom, že veřejnost a lékařská komunita mají naléhavý a přesvědčivý zájem o analýzu dat a informací, které jsou základem schválení vakcíny COVID-19 od Moderny FDA. Není sporu o tom, že COVID-19 zasáhl každý americký život.
FDA slibuje, že „Spikevax splňuje přísné normy FDA pro bezpečnost, účinnost a kvalitu výroby požadované pro schválení. Americký lid si zaslouží vědět, zda je toto prohlášení pravdivé, zvláště když existují legitimní problémy se Spikevaxem. A Američané si zaslouží získat tyto informace nyní, ne po letech.“
Defending the Republic ve svém odvolání také popsala důkazy o „klesající ochraně“ vakcín COVID-19 a jejich „snížené účinnosti“ proti některým variantám, jako je Omicron.
Skupina se také zabývala uznáním FDA o „vážných rizicích myokarditidy a perikarditidy“ a „nedostatečných“ údajích o „rizicích spojených s očkováním v těhotenství“.
FDA však 6. června opět zamítla odvolání Defending the Republic s tím, že již poskytuje dostatečné informace o vakcíně Spikevax.
Podle FDA Organizace Defending the Republic „neprokázala, že přijímání údajů a informací, které ještě nebyly zveřejněny na webových stránkách FDA o tomto schváleném produktu, je obzvláště naléhavé, ani neprokázala, že tyto dokumenty mají nějakou zvláštní hodnotu, která by byla ztracena, pokud by nebyly rychle získány a šířeny.“
V důsledku toho FDA rozhodla, že žádost Defending the Republic „nesplňuje standard ‚naléhavosti informovat veřejnost‘.
Požadavek skupiny na FOIA byl „komplexně zařazen do fronty“ Centrem pro biologické hodnocení a výzkum FDA s očekávanou odpovědí od FDA „přibližně během 18-24 měsíců“. Aktivistická skupina však chce právními prostředky tlačit na dřívější zveřejnění dat, jako tomu bylo v případě dat Pfizeru.
Jak tedy sami vidíte, tak zkorumpovaná FDA musí být stejně jako v případě Pfizeru obejita soudně, neboť hodlá obě firmy krýt. Ovšem otázka je, zda zveřejňování mnohdy velmi výbušných informací vůbec nakonec někomu pomůže, když uvolněné informace z dokumentů těchto firem se beztak k širokým masám nedostanou. Dostanou se totiž většinu jen k těm, kdo jsou již dávno dostatečně informováni…
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 3 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden