Muslim masakroval homosexuály v Norsku, ale podle některých politiků to s islámem nesouvisí
RSS

Muslim masakroval homosexuály v Norsku, ale podle některých politiků to s islámem nesouvisí

Po pravdě pokládám všechny homosexuály (či různé LGBTQIA a 120 dalších pohlaví), kteří podporují muslimskou invazi, za idioty, kteří si právem zaslouží Darwinovu cenu. Vlastně i volbou takových partají, jako jsou zcela jasně vítací  Piráti, přispívají svému brzkému konci. Ale kdo chce kam…
Včera došlo k útoku Íránce na homosexuální bar v centru Osla. Jednalo se o bar vyhlášený, takže každý ve městě věděl, jaká společnost se tam – ale i v některých okolních barech v téže „homo“ ulici – schází. Věděl to i Íránec, který před lety – když mu bylo  12 – přijel do Norska se svými rodiči. Nešlo o žádného svatouška, v minulosti již měl na svém kontě násilná napadení i pobodání a – podobně jako mnoho dalších muslimů – také prodej drog.
Byl tedy stejně jako mnoho jeho souvěrců v Evropě na sociálních dávkách (i když byl vyučený instalatér), které muslimové považují za povinnou džizju – tedy daň podřadného bezvěrce nadřazenému muslimovi.
Zaniar Matapour, kterému je nyní 42 let – tedy v zemi je 30 let, aniž by se kdy integroval – dostal samozřejmě i norské občanství.

To ovšem není až tak podstatné, západní země dnes dávají občanství islámským teroristům a různým násilníkům a vrahům jak na běžícím páse. Vládnoucí strany potřebují voliče a je jim celkem jedno, kde je vezmou. V tom kontextu je totiž podstatné i prohlášení norského premiéra.
Norský premiér Støre totiž rychle varoval Nory, aby NEOBVIŇOVALI muslimskou komunitu v zemi z homofobního masakru s tím, že masakr s islámem nesouvisí, čímž ignoroval skutečnost, že homosexualita je v mnoha muslimských zemích považována za zločin trestaný popravou.
památka na dva zavražděné muže kolem 50-60 let O tom, že v důsledku útoku byl samozřejmě pride průvod zrušen již víte. Ovšem za vše si mohou tito homosexuálové zpravidla sami, patří k voličské opoře těch, kdo jim do země onoho útočníka dovezli.
Ale dnes se již nebudeme věnovat případu, o němž jsem více psala již včera, kdy byl případ aktuální. Budeme se však věnovat slovům norského premiéra, který zcela lživě tvrdí, že útok nemá nic společného s islámem. Má – a to úplně všechno.
Ve světě je stále 10 muslimských zemí, kde můžete za homosexualitu dostat trest smrti. Někde se uplatňuje více, jinde se spíš dávají nižší tresty, ovšem podle všeho bylo právě letos mezi 81 popravenými  v Saúdské Arábii i několik prokazatelných LGBTQI. Tyto tresty jsou pak praktikovány i v mnoha jiných zemích, někde je trestem mučení, bičování nebo vězení, které ovšem vězeň – homosexuál jen málokdy přežije ve zdraví.
Další ze zemí, kde jsou stále praktikovány popravy za homosexualitu je například Írán , odkud pochází právě onen útočník. V zemi jsou navíc mrtvoly popravených vyvěšeny na výstrahu:

Docela tvrdé tresty jsou i v Iráku, kde se často využívá i mučení. 

Irácké „mučení lepidlem“ je obzvláště kruté: „Konečníky iráckých homosexuálů jsou přilepené a mučení muži jsou poté nuceně krmeni projímadly a vodou, dokud jejich vnitřek doslova nevybuchne.“
A toto se neděje jen tak. Muslimové mají oporu v Koránu a konání Mohamedově, samozřejmě si vše již poněkud upravují moderním způsobem. Mohamed samozřejmě ve své době žádné sekundové lepidlo neměl. A možná ani dostatečně účinné projímadlo (vyjma nějakých bylinek).
Korán vyznává jednu jedinou „spravedlnost“ za homosexualitu – a tou je trest smrti. Je celkem jedno, jak je vykonán. Mnohde například dochází ke kamenování homosexuálů, což je trest běžný spíš pro ženy. Kamenování homosexuálů je využíváno například v Afghánistánu.
Ovšem styk je považován za homosexuální jedině tehdy, kdy je proveden mezi dvěma dospělými muži, tedy homosexuální pedofilie je v mnoha zemích –  včetně Afghánistánu – zcela tolerována. Velmi detailně jste si o tomto zvyku homosexuální pedofilie mohli přečíst zde, kde byly tyto praktiky nazvané Bacha Bazi velmi detailně popsány.
Homosexualita je tedy v islámu tolerována jedině pokud je spojena s pedofilií. Jinak ne.
V Iráku se pak také – zejména na územích obsazených ISIS – hodně často uplatňuje vám velmi dobře známé shazování homosexuálů z výškových budov:
document.createElement('video');
https://necenzurovanapravda.cz/wp-content/uploads/2021/02/homoiraq.mp4
Také tento kuvajtský muslim potvrzuje, že za homosexualitu musí být trest smrti, neboť to žádá Korán a právo šaría. Zde právě doporučuje výše uvedené shazování ze střech budov (anglické titulky):

 
 
Homosexualitu proto považují za trestnou muslimové všude ve světě – a je docela jedno, zda v tom „jejich“ nebo v západním, kde jsou prozatím v menšině, takže nemohou jen tak volně právo šaría praktikovat. Například i tento imám v jedné americké mešitě si myslí, že homosexuálové by měli být zabíjeni:

A ještě jeden muslim v USA veřejně říká, že homosexuálové musí být zabíjeni:

Důkazů je nepřeberně a musím říct, že některá videa, která byla dříve dostupná, jsou již pro EU zablokována, takže je zde nemohu zveřejnit. Nicméně drobná ukázka výše zcela postačí.
Jednoduše, pro islám jsou úplně nejhorší odpadlíci. To jsou právě ti muslimové, kteří si myslí, že homosexualita by být trestná neměla, čímž jdou ovšem proti Koránu. Ti jsou považováni za odpadlíky, takže musí být zabiti jako první na tom území, které džihádem muslimové ovládnou. A nyní probíhají dva velké džihády – v Africe a v Evropě.
Právě druhými na řadě po odpadlících jsou homosexuálové , jednoduše všichni ti různí LGBTQIA půjdou „na řadu“ záhy poté, kdy si islám tu kterou zemi převezme. A mohamedáni to s nimi navíc budou mít jednoduché, většina se totiž svojí orientací navenek chlubí, nebude problém je proto vyhledat a zabít.
Tvrdit tedy, že útok v Norsku nijak nesouvisí s islámem je totéž, jako tvrdit, že nacistická zvěrstva nesouvisí s nacismem, ale jsou jen záležitostí jedinců, jakýchsi „osamělých vlků.“
 
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden