Rakousko se stává zemí třetího světa, čtvrtina mladých neumí pořádně číst a psát
RSS

Rakousko se stává zemí třetího světa, čtvrtina mladých neumí pořádně číst a psát

Rakousko přijalo v roce 2021  nejvíc žadatelů o azyl v EU v přepočtu na počet obyvatel. V zemi jsou po letech opět plná azylová zařízení (a Ukrajinci to většinou nejsou) a občané již nemají šanci to zvrátit, neboť preference již jasně vede SPÖ (sociální demokraté), tedy strana, která otevřeně podporuje výměnu obyvatel země.
Rakousko má asi o milion obyvatel méně než Česká republika, ale v zemi najdete bezpočet meši t a modliteben, jejich skutečné počty jsou však neznámé, neboť množství modliteben je tajných a nikdo o nich neví.
Značný počet rakouských muslimů jsou pak muslimové evropští, tedy zpravidla ze zemí bývalé Jugoslávie (Bosna, Kosovo) nebo ze Severní Makedonie, ale žije tam i mnoho muslimů z ruského Čečenska. Ostatně, také terorista, který předloni na podzim vraždil ve Vídni, byl původem Severomakedonec, jenže již narozený v Rakousku.
Evropští muslimové tedy nejsou o nic méně radikální, než ti mimoevropští. To ostatně ukázala i tajná nahrávka hovoru bosenských muslimů, kteří právě staví největší rakouskou mešitu. Ti se bavili o tom, jak si již v další generaci Rakousko převezmou a zavedou tam právo šaría.
Vzhledem k tomu, že zejména muslimové, kteří přišli v období kolem 90. let a na přelomu století si již v zemi založili rodiny, tak jejich potomci, kteří jsou dnes již dospělí, jsou považováni za rodilé Rakušany a nejsou  proto započítáváni mezi cizince.
Obrovským podvodem pak byla minulá vláda, (ještě v čele s Kurzem, velkým přítelem Sorose mladšího), která se navenek tvářila jako protimigrační, ve skutečnosti však zcela zarazila deportace, takže v zemi například zůstávaly (a stále zůstávají) tisíce afghánských zločinců . Žadatelé o azyl byli přijímáni prakticky neustále, vyjma dvou let, kdy vládla ÖVP se skutečně protimigrační FPÖ.
Poté, co byla FPÖ z vlády účelově vyvolaným skandálem odsunuta a vyměněna za Zelené, nabralo „vítání“ nevídaných obrátek, což tedy vedlo k tomu, že Rakousko přijalo již v roce 2021 nejvíc žadatelů o azyl v přepočtu na počet obyvatel – a to hned v závěsu za Německem (Německo sice přijalo žadatelů o azyl víc, ale ne v přepočtu na počet obyvatel).
Proč je pro nás důležité sledovat, co se děje v Rakousku nebo Německu? Jde o sousední země, takže je jen otázka času, než se obohacování dostane k nám. Ostatně, první „vlaštovky“ se již objevují, jako příklady můžeme uvést třeba dva z Německa zbloudilé obohacovače – Malijce, který před třemi lety znásilňoval na severu Čech nebo Afghánce, který jednu ženu pobodal a druhou znásilnil na posledního Silvestra v Karlových Varech.
Rakousko nyní zjišťuje, že obohacení je tedy větší, než vůbec tušili. Celá čtvrtina mladých lidí tam pořádně neumí číst a psát – jde samozřejmě vesměs o potomky obohacovačů – a to zejména těch neevropských. Rakousko má totiž ještě jedno prvenství – má na svém území největší počet Afghánců v přepočtu na počet obyvatel.
Každopádně to znamená, že v nejmladší generaci je čtvrtina lidí prakticky nepoužitelných na cokoli a zřejmě odkázaných převážně na sociální dávky (pardon, džizju). Pokud umíte německy, můžete si poslechnou video o situaci mezi rakouskou mládeží ve videu níže:

Rakousko má každopádně naběhnuto k návratu k roku 2015, kdy invaze lámala rekordy. Pokud se podíváte na graf níže, tak na něm je jasně vidět, jak se měnily vlády a s tím i jejich přístup k „vítání.“ Po absolutně šíleném roku 2015 a ještě docela strašném roce 2016 nastal později pokles.
 

Konec roku 2017, rok 2018 a část 2019 bylo součástí vlády FPÖ. Po tzv. „kauze Ibiza, kdy bylo již před volbami na tehdejšího šéfa strany připraveno diskreditační video, byla nucena FPÖ odstoupit, vláda padla a koncem roku 2019 vstoupili do vlády Zelení.
Rok 2020 se málo cestovalo celkově – šlo o slabý rok ve všech evropských zemích a invaze značně polevila, takže nárůst byl jen mírný. Ale jak sami vidíte, rok 2021 se opět začal dostávat do čísel podobných roku 2016 a letos – pouhé první 4 měsíce roku – se již ukazuje číslo, které naznačuje, že rok 2022 bude horší než rok 2021 (nejvíc přechodů hranic je zaznamenáváno v létě, které zatím graf nereflektuje).
Nyní již Rakousko hlásí opětovný nápor na hranicích, srovnatelný s roky 2015 – 2016. A opět zdůrazňuji, že nejde o Ukrajince ( i graf výše uvádí mimoevropské cizince).
Čtvrtina takřka negramotných mladých tak brzy nemusí být čtvrtinou, ale polovinou. Rakousko tak nakonec může dojít k chalífátu stejně rychle jako Švédsko. Ostatně, preference naznačují, že volby u našich sousedů jasně vyhrají vítači. Ostatně, roky si voliče pilně dováželi…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden