Muži přestrojení za ženy chtějí mít právo na potrat (video)
RSS

Muži přestrojení za ženy chtějí mít právo na potrat (video)

Jen pro pochopení již poněkud komplikovaných spletenců různých pohlaví, kdy už normální člověk netuší, kdo je biologicky kdo: trans muž je vlastně biologická žena, která se prohlásila za muže a možná bere i nějaké ty hormony a podstupuje operaci (ale ne nutně, dnes se již stačí jen za trans prohlásit).
Oproti tomu trans žena je biologický muž, který se prohlásil za ženu. Trans žena tak může mít veškeré pohlavní znaky muže (pokud si je tedy nenechá odstranit) a naopak – trans muž je de facto biologicky žena.
Logicky tak trans žena nikdy nemůže (na rozdíl od trans muže) porodit. Trans muž porodit může, pokud si ponechá to podstatné co je pro početí dítěte a porod zapotřebí.
Zde je ovšem řeč o trans ženách (tedy biologických mužích), o nichž hovoří ten jedinec ve videu (zřejmě jde též o nějaké trans nebo 50. pohlaví). Tedy osoba ve videu na protestu proti omezení potratů (víceméně proti „právu na potrat,“ což rozhodně neznamená, že by potraty byly zcela zakázány) říká, že žádá i právo na potrat pro trans ženy.  Tedy samozřejmě na imaginární potrat, neboť zatím neexistuje způsob, jak dostat do těla biologického muže embryo a tam jej odchovat.
Ovšem to dnes v „pokrokových“ státech USA, ale dokonce ani v některých progresivních západních zemích nahlas říct nesmíte. To by již byla transfobie….

La leader della protesta pro-aborto di Dallas ha affermato che le donne trans hanno bisogno del diritto all’ #aborto . #RoeVsWade pic.twitter.com/EqJzN4rsXM
— Francesca Totolo 2 (@fratotolo2) June 25, 2022

 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden