Obžaloba proti 599 německým politikům a soudcům za „zločiny proti lidskosti“
RSS

Obžaloba proti 599 německým politikům a soudcům za „zločiny proti lidskosti“


V jedné zemi za druhou se řeší hromadné žaloby za covidové zločiny nejen politiků a rádoby odborníků, ale také mediálních propagandistů, justice či úřadů.
V USA řeší tyto zločiny některé jednotlivé státy a zabývá se jimi také Kongres , úspěšně mají rozběhlé soudy v Holandsku, kde začalo první stání před několika týdny a zatím se předpokládá, že soudy (bohužel, s vyloučením veřejnosti) potrvají ještě dlouhé měsíce, ne-li roky.
Neúspěch zaznamenali v Kostarice , kde však nedošlo k zastavení procesu kvůli předmětu žaloby, ale kvůli procedurální chybě, takže i zde se bude v soudech pokračovat.
V mnoha dalších zemích se aktuálně řeší finanční machinace vládních činitelů z doby covidové, protože prakticky všude byl nouzový stav zneužit k obohacování politiků a jejich příbuzných.
Pro nás může být zajímavé, že také v Německu došlo k obžalobě značného počtu „covidových zločinců.“ A to zejména proto, že naše vláda zcela bezhlavě kopírovala vše, s čím přišel Berlín.
Stačilo sledovat, co dělá tehdejší vláda Merkelové a bylo jasné, že totéž bude zavedeno během 1 – 3 týdnů i u nás. A v 90% případů tak tomu skutečně bylo.
Vzory našich politiků (či spíše páníčci) tedy nyní čelí obžalobě…
Jednali politici a soudci během Covidu v rozporu s ústavou? Provinili se zločiny proti lidskosti? Skupina právníků tvrdí, že ano.
Spolkový prezident Frank-Walter Steinmeier, ministr hospodářství Robert Habeck, ministr zdravotnictví Karl Lauterbach, vůdce opozice Friedrich Merz a předseda Ústavního soudu Stephan Harbarth jsou obviněni ze zločinů proti lidskosti během pandemie Covidu.
Očekává se, že obvinění z trestného činu bude čelit i řada dalších poslanců, bývalých poslanců a právníků. Iniciátory kampaně jsou právníci, kteří již v období Covidu podali na stát mnoho žalob, mimo jiné kvůli povinnosti nosit roušky a zákazům demonstrací.
Obžalováno je celkem 599 politiků a soudců. Proti každému z nich byla sepsána obžaloba o asi 20 stranách.

Obvinění: souhlasili s požadavkem na očkování zdravotnických pracovníků nebo jej legitimizovali, i když bylo známo, že toto nařízení může v některých případech vést k úmrtí.
Právník Ralf Ludwig, jeden z iniciátorů,  NIUS.de vysvětlil: pokud je v důsledku vládní akce zabit byť jen jeden člověk, je to podle mezinárodního  trestního práva zločin proti lidskosti.
Motto kampaně: „Každý, kdo poruší lidskou důstojnost, musí být potrestán!“ Jejím účelem je vyvolat o tomto tématu širokou diskuzi  v médiích.
Německá ústava zakotvuje, že stát nesmí ohrozit žádný lidský život, aby chránil životy jiných.
Německý očkovací úřad Paul-Ehrlich-Institut již ve  zprávě  ze dne 26. října 2021 výslovně poukázal na riziko smrtelných vedlejších účinků očkování.
„Často slýchaný argument, že byly zachráněny miliony životů, a proto byla úmrtí v důsledku očkování ospravedlnitelná, je právně neudržitelný,“ řekl Ludwig.

Německá ústava však také stanoví, že poslanci parlamentu nemohou být za své chování ve volebním období penalizováni, tedy mají poslaneckou imunitu. Mohou také popřít, že jednali úmyslně.
Pokud německé státní zastupitelství nepředloží případ soudu, právníci se obrátí na Mezinárodní trestní soud.
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Obžaloba proti 599 německým politikům a soudcům za „zločiny proti lidskosti“ se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden