Floridský hlavní chirurg Joseph Ladapo potvrdil detekci fragmentů DNA ve vakcínách COVID mRNA
RSS

Floridský hlavní chirurg Joseph Ladapo potvrdil detekci fragmentů DNA ve vakcínách COVID mRNA


Bude již zřejmě stále obtížnější zatajovat dlouhodobé nežádoucí účinky mRNA genových injekcí, z nichž právě integrace kontaminnatů DNA může být nejhorší.
Jde však o problém, který se může projevit až za několik let po aplikaci injekce, takže jen málokdo bude problém s mRNA injekcí spojovat.
Floridský hlavní chirurg nyní oslovil FDA – amerického regulátora, který jako první na světě oba genové preparáty (Pfizer, Moderna) schválil, aby se ke kontaminaci fragmenty DNA vyjádřil.
Na základě schválení FDA byly přípravky urychleně schváleny i EMA  a dalšími světovými regulátory. FDA zde tedy jednoznačně nese za případné vedlejší účinky největší zodpovědnost (samozřejmě pomineme-li výrobce, kteří byli vyviněni v nevýhodných smlouvách).
Floridský hlavní chirurg Dr. Joseph A. Ladapo požaduje odpovědi od Dr. Roberta M. Califfa, komisaře amerického Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA), ohledně detekce fragmentů DNA hostitelských buněk ve vakcínách mRNA COVID-19 vyvinutých společnostmi Pfizer a Moderna.
Floridský hlavní lékař poslal 6. prosince  dopis komisaři FDA Califfovi a ředitelce CDC Mandy Cohenové, v němž naléhal na větší transparentnost ohledně potenciálu integrace DNA do lidského genomu, což by mohlo mít dalekosáhlé důsledky.
Floridský výbor pro integritu veřejného zdraví projednal tyto otázky 14. listopadu 2023 a Ladapo vyzval FDA, aby zvážila jejich zjištění. Kromě toho Califfovi připomněl předchozí sdělení ze dne 10. května 2023, na které dosud neobdržel odpověď.



Dne 10. května zaslal Ladapo dopis Califfovi a bývalé ředitelce CDC Rochelle Walensky ohledně rizik experimentálních vakcín proti COVID-19.
V  dopise se píše :

Vaše pokračující rozhodnutí ignorovat mRNA vakcíny proti COVID-19 spolu s vaší snahou manipulovat veřejnost tak, aby si myslela, že jsou neškodné, vyústilo v hlubokou nedůvěru v americký systém zdravotní péče.
Počínaje operací Warp Speed, která bude možná pokračovat dodatečnou investicí ve výši 5 miliard dolarů do projektu NextGen, federální vláda neúnavně vnucuje experimentální vakcínu amerického lidu s malým nebo žádným zájmem o vážné nežádoucí důsledky.

Údaje jsou jednoznačné: Po zavedení vakcíny proti COVID-19 se počet hlášení nežádoucích účinků vakcín (VAERS) zvýšil o 1 700 %, včetně 4 400% nárůstu život ohrožujících stavů.
Nejsme první, kdo takový trend pozoruje. Odmítání tohoto výrazného nárůstu s tím, že je způsoben výhradně vykazováním trendů, je bezcitným popřením podpůrných vědeckých důkazů, které také poukazují na zvýšené riziko a špatný bezpečnostní profil.
Rovněž nevysvětluje neúměrný nárůst život ohrožujících nežádoucích účinků u mRNA vakcín ve srovnání s nežádoucími účinky všech ostatních vakcín.

V dopise zaslaném minulý týden Ladapo upozornil na potenciální kontaminanty nukleových kyselin v mRNA vakcínách COVID-19 od společností Pfizer a Moderna, zejména v kombinaci s lipidovými nanočásticemi a identifikovanou DNA promotoru/zesilovače Simian Virus 40 (SV40).





„Lipidové nanočástice jsou účinným prostředkem pro dodávání mRNA ve vakcínách proti COVID-19 do lidských buněk, a proto mohou být stejně účinným prostředkem pro dodávání kontaminantní DNA do lidských buněk.
Přítomnost DNA promotoru/enhanceru SV40 může také představovat jedinečné a zvýšené riziko integrace DNA do hostitelských buněk,“ píše se v dopise.
Pokyny FDA z roku 2007 varují před potenciálem integrace DNA ovlivnit onkogeny a způsobit chromozomální nestabilitu.
Vakcíny na bázi mRNA proti COVID-19 se systémem dodávání lipidových nanočástic údajně zvyšují riziko integrace fragmentů DNA do lidského genomu. V dopise se uvádí:

Integrace DNA by teoreticky mohla ovlivnit lidské onkogeny – geny, které mohou přeměnit zdravou buňku na rakovinnou.
Integrace DNA může vést k chromozomální nestabilitě.
Pokyny pro průmysl pojednávají o biodistribuci DNA vakcín a o tom, jak by taková integrace mohla ovlivnit některé části těla, včetně krve, srdce, mozku, jater, ledvin, kostní dřeně, vaječníků/varlat, plic, drenážních lymfatických uzlin, sleziny, místa aplikace a podkoží v místě vpichu.

Dopis generálního chirurga Ladapa končil trojicí relevantních otázek pro FDA:

Vyhodnotili výrobci léčiv riziko integrace lidského genomu nebo mutageneze zbytkových kontaminantů DNA z mRNA vakcín proti COVID-19 spolu s dodatečným rizikem integrace DNA ze systému dodávání lipidových nanočástic a promotoru/zesilovače SV40? Požádala FDA výrobce léků o nějaké informace, aby prošetřila takové riziko?
Zohledňují současné standardy FDA pro přijatelné a bezpečné množství zbytkové DNA (přítomné jako známé kontaminanty v biologických terapiích) systém dodávání lipidových nanočástic pro mRNA vakcíny COVID-19?
S ohledem na potenciálně širokou biodistribuci mRNA vakcín proti COVID-19 a kontaminantů DNA mimo místo vpichu, vyhodnotili jste riziko integrace DNA v reprodukčních buňkách s ohledem na systém dodávání lipidových nanočástic?

Vzhledem k širokému používání těchto vakcín vyzval Ladapo k rychlé reakci. Požádal o písemné odpovědi do 13. prosince 2023 a uvedl, že americký lid a vědecká komunita si v této věci zaslouží transparentnost, aby byli dostatečně informováni.


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 1 Průměrně: 5 ]







Článek Floridský hlavní chirurg Joseph Ladapo potvrdil detekci fragmentů DNA ve vakcínách COVID mRNA se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden