Potratové zákony ve světě jsou restriktivnější než v USA
RSS

Potratové zákony ve světě jsou restriktivnější než v USA

Po zrušení rozsudku Nejvyššího soudu ve věci Roe vs. Wade označil Joe Biden Spojené státy za „odlehlou zemi mezi vyspělými státy světa“ , pokud jde o potratové zákony, což je termín, který opakovaly globalistické mluvící hlavy a jehož pravdivost potvrdili takzvaní „fact checkers“. (Foto: Rumble)







Není to však pravda.



Moderátoři Fox News Pete Hegseth a Will Cain v neděli uvedli díl, v němž nastínili, jak velká část „vyspělého“ světa má ve skutečnosti restriktivnější zákony týkající se potratů než Amerika.



Dvojice uvedla, že v Irsku a Německu jsou potraty zakázány prakticky ve všech případech po 12. týdnu a v Itálii jsou potraty zakázány po 13. týdnu.



V Polsku, Rakousku a Španělsku se potraty prostě neprovádějí, s výjimkou extrémních okolností.



Francouzský vůdce Emmanuel Macron sice hlasitě kritizuje USA za potratové zákony, ale jeho země omezuje potraty po 14. týdnu, což je stále přísnější než většina návrhů, které jsou nyní na stole ve státech vedených republikány.



Sledujte:



Zatímco vyhledávání na Googlu na téma „Jak se přestěhovat do Kanady“ se po oznámení SCOTUS zvýšilo o 850 %, příhodně se zapomnělo, že, jak upozorňuje potratová lobby v Kanadě, vlády jednotlivých provincií mají omezení těhotenství, mnohdy na 16 týdnů a některé na 12 nebo 13 týdnů.



Před zrušením rozsudku Roe v. Wade byly USA jednou z pouhých sedmi zemí, které povolovaly potraty na požádání v kterémkoli okamžiku těhotenství.



Kanaďanky kvůli volnějším zákonům skutečně jezdily na potraty do USA.



Označovat Ameriku v této otázce za odlehlou, a to i v současnosti, je čirá dezinformace. Zavedení zákonů omezujících potraty na vyžádání po 20. týdnu (nebo dokonce až po 15. týdnu) by ve skutečnosti přiblížilo USA většině západního světa.



Na tom nic nezmění žádné veřejné kvičení, nošení ramínek nebo házení falešné krve.





Zdroj: infowars.com
Článek Potratové zákony ve světě jsou restriktivnější než v USA se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden