Důkazy hovoří o tom, že argentinský vůdce Milei je jen další Meloniovou
RSS

Důkazy hovoří o tom, že argentinský vůdce Milei je jen další Meloniovou


Před argentinskými volbami se nový prezident prezentoval nejen jako drsný oponent předchozí vlády, ale také jako odpůrce globalistické agendy.
Zaujmout mohl zejména slib zrušení centrální banky, což by zajistilo, že země nikdy nepřijme CBDC, ale také odstoupení od  klimatické agendy a „woke“ politiky.
To mohlo do značné míry zmást nejen jeho vlastní voliče. I na základě chvály mnoha severo i jihoamerických alternativních médií se skutečně zprvu zdálo, že po jeho nástupu dojde k razantní změně v politice.
Postupně se však ukázalo, že byl členem WEF, což bylo prvním varovným znamením, že by mohl být podobně nastrčenou figurkou jako Meloniová, jejíž stávající politika je zcela v rozporu se sliby, které dala svým voličům.
Nyní, po Mileiho oficiálním nástupu na post, se již začíná potvrzovat, že skutečně nepůjde o druhého Bolsonara, jak byl prezentován mnohými médii při srovnávání s dalšími jihoamerickými vládci.
Zatímco Bolsonaro skutečně praktikoval tutéž politiku, jakou svým voličům slíbil (do politiky vstupoval bez balastu členství ve WEF či podobných organizacích), tak Milei záhy po nástupu na post ukazuje, že skutečně nejde o „druhého Bolsonara,“ ale o „další Meloniovou.“
A jaké jsou první známky toho, že jde zcela jistě o nastrčenou figurku?
Během prvních 24 hodin ve funkci hlavy státu se zavázal jak k „Pařížské klimatické dohodě,“ tak k bezpodmínečné podpoře Ukrajiny.
Přitom velmi ambiciózní klimatická politika, kterou propagovala předchozí vláda, byla tím, proti čemu se ve svých předvolebních vystoupeních Milei vymezoval zdaleka nejvíc.
Milei sice zrušil ministerstvo pro klima (jako mnoho dalších), nicméně agendu údajně jen rozdělil mezi zbývající ministerstva.
Tak jako Aspeňačka Meloniová hned na počátku vládnutí odmítla plnit hlavní heslo volební kampaně: „uzavřené přístavy,“ tak člen WEF Milei neplní jeden z hlavních slibů jeho kampaně, ve které hovořil o ukončení tvrdé klimatické politiky, kterou dosud prosazovala levicová vláda.
Tentokrát to bylo jasně řečeno na probíhajícím summitu COP28:
Zástupkyně Argentiny prohlásila na konferenci OSN o změně klimatu v Dubaji, že země se bude i nadále zavazovat k plnění pařížských klimatických cílů a „Agendy 2030.“
Diplomatka Marcia Levaggi vysvětluje svou přítomnost na místě: „Přijela jsem na klimatickou konferenci, abych ujistila zúčastněné strany, že Argentina bude dodržovat Pařížskou dohodu. Splníme všechny naše sliby v oblasti klimatu. Jako liberál Milei ví, že trh vyžaduje, aby se podnikly kroky proti klimatickým změnám.“
Před volbami Milei označil klimatický narativ za „socanské lži,“ ale zdá se, že šlo o podobnou vějičku na voliče, jakou byly v případě Meloniové „uzavřené přístavy.“
A stejné je to samozřejmě s Agendou 2030, proti níž brojil při každém svém předvolebním vystoupení, kdy sliboval, že jakmile se stane prezidentem, země od tohoto dokumentu odstoupí.
Hned první den vlády se tak rozpadly některé důležité předvolební sliby Mileiho – a nyní se zdá, že podobně dopadnou i další.
I on zřejmě – podobně jako Meloniová – skutečně splní některé podružnější předvolební sliby, nicméně nyní je již jisté, že jeden ze stěžejních byl jen vějičkou na voliče.
Připomínám, že již dříve odstoupil od Pařížské dohody například Donald Trump, se kterým je také často Milei srovnáván. Trump byl dokonce prvním, kdo novému prezidentovi Argentiny gratuloval.
Zda však Trump po tvrdém názorovém obratu v tak důležité oblasti zůstane Mileiho příznivcem i nadále, se nyní můžeme jen dohadovat.
Mnozí si mohli před volbami myslet, že je Milei jednou z mála loutek, které se od WEF odklonily a skutečně změnily názory, ale následující indicie ukazují, že tomu tak není:
Milei (WEF) je podporován Eduardem Eurnekianem ( WEF ), 90letým majitelem konglomerátu Corporación America a čtvrtým nejbohatším člověkem v Argentině.
Obchodní magnát, který vydělal peníze v mediálním a leteckém světě, byl Mileiho šéfem v letech 2008 až 2021. Nakonec se stal hlavním ekonomem společnosti. Podle analytiků ho Eurnekian formoval do toho, kým je dnes.
V  rozhovoru pro Financial Times  řekl, že má v Mileie plnou důvěru: „Myslím, že Milei by byl velmi dobrým prezidentem.“
Několik bývalých zaměstnanců Eurnekianu je součástí Mileiho vrcholného týmu, včetně jeho budoucího ministra vnitra a vedoucího kabinetu.
José Luis Espert, politik, který byl v letech 2020 a 2021 ve stejné straně jako Meii, nazval Eurnekiana svým „intelektuálním otcem.“
Eurnekianova společnost má  partnerství  se Světovým ekonomickým fórem.
Tolik další drtivé důkazy, které potvrzují, že je Milei pouhou nastrčenou loutkou.
Každopádně se již v samotných počátcích reálné politiky Mileiho ukazuje, že jde skutečně o totožný případ, jakým je právě Meloniová (zajímavé v tomto kontextu je, že Milei je italského původu).
Oba členové podvratných organizací, oba prezentovaní jako odpor proti globalistické agendě – a nakonec oba záhy po zvolení potvrdili, že byli jen nastrčenými loutkami.
Opět se tedy ukazuje, že volba politiků či politických stran zatížených WEF nebo Aspen institutem je volbou globalistické politiky.
O to víc by měl každý ve své vlastní zemi dbát již před volbami na důkladné prověření všech politických kandidátů, neboť jejich rétorika se nemusí shodovat s reálnou politikou.
Jakmile za kýmkoli stojí Aspen institut, WEF, Trilaterální komise či dokonce Bilderberg, pak je celkem jasné, v čím zájmu budou tyto loutky vládnout…
 
 
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Důkazy hovoří o tom, že argentinský vůdce Milei je jen další Meloniovou se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden