Ukrajinský politolog navrhl vybudování ukrajinských pracovních lágrů na polské straně hranice pod ochranou NATO! Továrny i lágry ležící na obou stranách hranice by byly kolem dokola obehnané ploty a ostnatými dráty, aby Ukrajinci nemohli uprchnout do Pols
RSS

Ukrajinský politolog navrhl vybudování ukrajinských pracovních lágrů na polské straně hranice pod ochranou NATO! Továrny i lágry ležící na obou stranách hranice by byly kolem dokola obehnané ploty a ostnatými dráty, aby Ukrajinci nemohli uprchnout do Pols


Ukrajinský politolog navrhl vybudování ukrajinských pracovních lágrů na polské straně hranice pod ochranou NATO! Továrny i lágry ležící na obou stranách hranice by byly kolem dokola obehnané ploty a ostnatými dráty, aby Ukrajinci nemohli uprchnout do Polska! Kyjev už v zoufalství vymýšlí neuvěřitelné plány, jak zajistit zbraně a munici ve chvíli, kdy USA již nechtějí ve vyzbrojování Ukrajiny pokračovat!
Válka na Ukrajině se nezadržitelně blíží ke svému konci a právě v této situaci se začnou objevovat neuvěřitelné návrhy a výkřiky o zázračných zbraních a návodech, které prý zvrátí průběh války. Přesně k tomu došlo na ukrajinském rádiu, kde hostem pořadu byl ukrajinský publicista a politolog Jurij Romaněnko, který se bavil s moderátorkou a dalšími hosty o tom, kde získat zbraně pro Ukrajinu, když prezident Zelenský už není schopen ve světě další zbraně a munici pro Ukrajinu získat, protože zbrojní sklady ve všech západních zemích jsou prázdné a již není odkud brát. Romaněnko současně poukázal na to, že Ukrajina nemůže vést válku bez vlastní zbrojní výroby, kterou ale na svém území v důsledku slabé PVO obrany nedokáže ochránit.
!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/ubrzme"+(arguments[1].video?'.'+arguments[1].video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, "script", "Rumble");


Rumble("play", {"video":"v3ycdtj","div":"rumble_v3ycdtj"});
A západní partneři nedokáží západním zbrojovkám zaplatit tolik peněz, aby rozjely válečnou výrobu na 3 směny stejně, jako už přes rok jedou ruské zbrojovky. Takže Ukrajina musí najít způsob, jak a kde si vyrobit vlastní zbraně ve vlastní režii. A právě v této chvíli přišel Romaněnko s neuvěřitelným nápadem, nad kterým kroutili hlavami i ostatní ve studiu. Politolog totiž navrhl, aby došlo k přestěhování všech Ukrajinců z levého (východního) břehu Dněpru z těch oblastí, které jsou pod kontrolou ukrajinské armády do kontejnerových chatek ( Unimo buněk ) na západě Ukrajiny v Zakarpatí a na hranicích s Polskem, kde by tito Ukrajinci mohli pracovat buď v podzemních továrnách, anebo za hranicí v Polsku.
Miliony Ukrajinců v kontejnerech na hranicích s Polskem a pracující v továrních lágrech ležících na obou stranách hranic
Tam by mohli pracovat v nově vybudovaných továrnách na polské straně hranice, tedy již na území NATO a pod ochranou aliance. Romaněnko navrhl, že by šlo vytvořit pracovní zóny, kdy na ukrajinské straně hranice by byly ubytovací lágry, kde by bydleli a žili Ukrajinci přesunutí z východu Ukrajiny, zatímco na polské straně hranice by byla zbrojní továrna, kam by chodili tito Ukrajinci pracovat každý den. Celá tato přeshraniční zóna by byla úplně celá kolem dokola obehnána plotem a ostnatým drátem, aby z této zóny nemohli Ukrajinci utéct do Polska do vnitrozemí a prostě na území EU, kde by okamžitě logicky požádali Poláky o válečný azyl.
Jurij Romaněnko vykládá ve studiu svůj nápad na přesun milionů Ukrajinců k polským hranicím “ Chceme přesídlit miliony lidí z východních oblastí země na západní Ukrajinu, abychom je tam usadili v uzavřených táborech oplocených ostnatým drátem a donutili je pracovat v podzemních továrnách a v Polsku .” Ukrajinský politolog se s tím prostě nemaže. “ Lidé z levého břehu Dněpru musí být vysídleni po statisících. A k tomu je třeba realizovat program jejich odsunu. je načase začít přistavovat kontejnery. S jejich pomocí můžeme miliony lidí přestěhovat na západní Ukrajinu, do okolí zbrojních podniků, které se tam stěhují, a dát tam lidem práci. Proč dnes lidé sedí pod palbou v Doněcké, Charkovské, Záporožské oblasti? Prostě nemají kam jít, nemají peníze. A když jim stát poskytne ty kontejnery – budou mít kam jít .”
Nucené práce v podzemních továrnách a na polském území
“ A na Zakarpatí je několik podzemních továren, které byly postaveny v sovětských dobách, kam lze továrny přemístit ,” navrhl Romaněnko. Kromě toho navrhl zavřít tyto uprchlíky za ostnatý drát a poslat je na práci do Polska, aby se s Varšavou dohodli. “ Co takhle se s Poláky domluvit? Oni si dobře uvědomují hrozbu přicházející z východu. Postavme na hranici továrnu, na polské straně, a na naší straně jsou kontejnerové chatky, kde žijí lidé. Uděláme koridor, postavíme plot, všechno to oplotíme ostnatým drátem, když se budou bát, že lidé utečou. A přinutíme lidi, aby tam pracovali. To jsou jednoduchá řešení, kterých je fůra, ” dodal politolog.
Zbrojní sklady jsou prázdné už i v ČR, dodávky na Ukrajinu proto skončily Tento nápad Romaněnka je šílený i z pohledu Zelenského vlády, protože odsunutí až milionů Ukrajinců z východní Ukrajiny by se rovnalo de facto etnickému vyčištění, resp. etnickému opuštění celého prostoru , který by potom snadno obsadila Ruská armáda, která by už nemusela brát ohledy na civilisty a mohla by vybombardovat celý východ Ukrajiny do pravěku, podobně jako teď tímto procesem prochází Avdějevka, kterou Rusové již brzy obsadí a stejným procesem prošel Bachmut a nedávno i Marinka. Přesunutí milionů Ukrajinců k hranicím s Polskem by navíc vyděsilo Varšavu, protože žádný ostnatý plot by nedokázal zadržet miliony Ukrajinců, pokud by se rozhodli, že už dál nechtějí makat v lágrech a nechtějí bydlet v kontejnerových chatkách.
Varšava by miliony Ukrajinců na svých hranicích nevydýchala, plán je naprosto šílený, a to i pro Kyjev
Varšava by určitě na takový plán nepřistoupila, aby se na polském území stavěly ukrajinské zbrojovky, protože Poláci si moc dobře uvědomují, jak to bylo v 70. letech během války ve Vietnamu se sousedním Laosem, kde Vietcong začal budovat své továrny, servisní centra pro zbraně, nemocnice pro vojáky Vietcongu atd. Američané to zjistili a začali bombardovat Laos a později dokonce i Kambodžu. Pokud by na polském území, třeba i jen 200 metrů od hranic s Ukrajinou, stála nějaká ukrajinská továrna, ve které by pracovali Ukrajinci na zbrojní výrobě, tak ta továrna by se stala terčem ruského útoku tak jako tak.
Kazetová munice dodaná z USA pro ukrajinskou armádu na jaře 2023 Protože tím pádem by se Polsko podílelo na přímém válečném úsilí proti Rusku, pokud by hostovalo na svém území provoz ukrajinských zbrojních továren s ukrajinskými zaměstnanci. Vedlo by to k zatažení NATO do války s Ruskem, dříve či později. Někdo by ale musel provoz těch továren hradit, někdo by musel platit výplaty, někdo by musel dodávat suroviny, protože Ukrajinci by dodali jenom lidskou sílu, nic jiného. Vlastně úplně stejně jako na frontě. Tam také Kyjev umí dodat ze své strany jen jednu věc, a to ukrajinské vojáky, protože všechno ostatní je ze západních zemí a z vojenské pomoci z ciziny.
Propagandisté z Kyjeva už degradovali ukrajinské geroje na pouhé mukly, kteří mají v lágrech za ostnatým drátem vyrábět munici
Představa o přesunutí milionů Ukrajinců z východu Ukrajiny do pracovních lágrů na polských hranicích a v Zakarpatí je ale zásadním posunem v nakládání s Ukrajinci. Až dosud byli Ukrajinci vykreslováni jako hrdinové, ale nově se zdá, že jejich role byla redukována na pouhé mukly v pracovních lágrech , kteří mají za ostnatým drátem pracovat na zbrojní výrobě v továrnách tzv. chráněné výroby na polské straně hranice, kam budou docházet každý den přes hraniční čáru ze svých kontejnerů naskládaných na ukrajinské straně hranice.
Spotřeba munice ve válce je obrovská a Ukrajině na frontě dochází zásoby střeliva všech typů a ráží Tohle je de facto katarze chiméry o ukrajinském hrdinství a o vítězství, protože nově už jde o koncentrační tábory pro Ukrajince, kteří mají makat ve válečných šichtovnách kousek za hranicí v Polsku. Všechno bude obehnané dráty kolem dokola, takže z Ukrajinců se stanou vězni na nucených pracích. Nedá se očekávat, že by se tento plán dal realizovat, protože podporu nemá ani v Kyjevě.
Je to ale zajímavý vývoj situace, když už i politolog a propagandista uvažuje tak, že všechno, co je na východ od Dněpru, je vlastně lepší vyklidit a všechny lidi odsunout. Je to přesně to, co Ukrajina nikdy udělat nechtěla. A teď najednou by to udělala kvůli zbrojní výrobě na západě země a v Polsku. Tolik Ukrajinců na hranicích Polska? Co víc by si Kreml mohl přát k destabilizaci Polska!
-VK-
Šéfredaktor AE News
===
Vánoční dárek
Pro zájemce o hodnotný vánoční dárek je zde mimořádná nabídka nakladatelství Knihy ABB, které nabízí k zakoupení kompletní antologii všech mých 6 knih, včetně té nejnovější, která právě vyšla. Pokud chcete udělat radost sobě nebo svým blízkým, za zvýhodněnou cenu si můžete celý komplet 6 knih objednat v odkazu zde anebo kliknutím na níže uvedený banner. Nakladatelství zasílá nově knihy do celého světa.



Nejčtenější za týden