Francie: Nadšený vítač byl zavražděn Afričanem, kterého doma hostil
RSS

Francie: Nadšený vítač byl zavražděn Afričanem, kterého doma hostil

Kdo s čím zachází, tím taky schází. To přesně sedí na mnohé nadšené vítače, kteří ve finále za své vítání zaplatí daň nejvyšší. Nicméně otázka je, kolik dalších lidí je obětí jejich vítání? Kolik ubodaných, postřílených, přejetých a jinak zavražděných Evropanů mají tito vítači – respektive jejich chráněnci – na svědomí?
Tělo oběti bylo nalezeno v jeho domě šest dní po vraždě. Obětí by byl  Bertrand Louiset (viz titulek), bývalý ředitel Monoprix des Deux Lions, promigrační neziskovky.
Ve svém domě přivítal 22letého migranta z Pobřeží slonoviny. Ten se k zabití svého hostitele přiznal.
zavražděný muž pracoval pro promigrační neziskovku (viz muž s pleší) Bertrand Louiset údajně požádal Afričana kterého u sebe doma přivítal, aby opustil jeho byt. Maixent D. pak svého hostitele zabil 28 bodnými ranami.
Maixent D.  tváří v tvář vyšetřovatelům  nyní vypovídá poněkud jinak: pamatuje si údajně, jak popadl nůž a probudil se v tratolišti krve. K tomuto gestu extrémního násilí údajně došlo poté, co se ho jeho hostitel pokusil znásilnit, což vyvolalo mezi oběma muži hádku, která skončila bodáním nožem.
Vrah dorazil do Francie  jako student v roce 2017 a před vraždou Bertranda L., nebyl trestaný.
Oproti tomu zavražděný Bertrand L. již byl předmětem oznámení pro jednání sexuální povahy vůči nezletilé osobě bez doprovodu. Nakonec se tedy zdá, že muž doplatil na zálibu v mladých černoších…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden