Nejen WHO, ale také Mezivládní panel pro změnu klimatu by měl mít moc nad světem prostřednictvím OSN
RSS

Nejen WHO, ale také Mezivládní panel pro změnu klimatu by měl mít moc nad světem prostřednictvím OSN


Když se již před časem objevila úvaha IPCC (Mezivládní panel pro změnu klimatu) o tom, že by tito klimatičtí šílenci měli diktovat světu klimatickou politiku (se kterou souvisí bezpočet oblastí), zdálo se to být jen vlhkým snem nikým nevolených klimatických fanatiků.
Nicméně podle posledních zpráv se zdá, že IPCC tuto moc skutečně uplatní – a to přes OSN, která se k návrhu kliamalarmistů z IPCC staví velmi vstřícně.
Podobně jako v případě WHO by tak svět ovládala banda nikým nevolených diktátorů – a to v ještě více oblastech, než Světová zdravotnická organizace.
Pět autorů zprávy IPCC tvrdí, že takzvaným „vědcům“ by mělo být umožněno stanovovat politické směrnice a také sledovat jejich provádění.
Za tímto účelem je třeba revidovat strukturu a pravomoci Mezivládního panelu OSN pro změnu klimatu, zejména proto, že autoři považují tempo opatření na ochranu klimatu za příliš pomalé.
Ve jménu ochrany klimatu by národní státy měly předat svou moc OSN, která pak bude na základě pokynů IPCC předepisovat politická opatření. Uvědomte si, že to budou provádět nikým nevolení byrokraté, kteří jsou placeni za šíření jednostranné propagandy.
Mezivládní panel pro změnu klimatu (IPCC), který byl založen v roce 1988, zahrnuje 195 vlád. Úkolem tohoto orgánu je zkoumat změnu klimatu.
V jeho zprávách jsou však vždy apokalyptické scénáře budoucnosti (které nikdy nevychází, což ovšem nikoho nezajímá). To je také případ zprávy z března:
Země směřuje k oteplení o zhruba tři stupně – „s často fatálními důsledky pro život na planetě,“ jak informoval  tisk.
Zpráva si stěžovala, že státy jednají příliš pomalu a příliš váhavě. Podle Hoesunga Leeho, předsedy Mezivládního panelu pro změnu klimatu, však ještě není pozdě:
„Stále můžeme zajistit udržitelnou budoucnost pro všechny, ve které se dá žít,“ uvedl
A k prosazení radikálních klimatických požadavků je zapotřebí energie. Moc, která stále spočívá v národních státech, by se již měla v těchto oblastech přesunout na OSN.
Sonia Seneviratne, místopředsedkyně IPCC, řekla Guardianu:
„V určitém okamžiku musíme říci, že je třeba provést určité politiky. Mezivládní panel pro změnu klimatu by měl dostat dalekosáhlé pravomoci, aby zastavil globální oteplování. Politika, která se odchyluje od návrhů IPCC, je pro nás jako vědce velmi obtížně pochopitelná, protože nedává smysl.“
A  IPCC dále říká: „Je špatný přístup myslet si, že není dovoleno vytvářet politické směrnice. Naopak.“
Tolik ve zkratce zpráva, která se může zdát nepodstatná, nicméně je velmi důležitá, což jistě mnozí z vás pochopili.
Zatímco WHO má cestou změn Mezinárodních zdravotních předpisů a Pandemické smlouvy (dohody) převzít moc nad zdravotní a velmi omezeně i klimatickou politikou, OSN by tuto moc získala nad vším, co údajně ovlivňuje klima, což zahrnuje velmi širokou škálu politik.
Připomínám, že sem mimo jiné patří:
Ukončení používání fosilních paliv, klimatické lockdowny, 15minutová a chytrá města, razantní změna jídelníčku – razantní omezení či ukončení konzumace masa, mléka a vajec, přechod na hmyz a umělé výrobky; dále uhlíkové daně pro každého, nejen pro firmy, omezení cestování, měření uhlíkové stopy každého jedince, omezení chovů zvířat i v zájmových chovech, vytápění pouze tepelnými čerpadly, omezení nákupu spotřebního zboží (oblečení, spotřebiče) – přechod na sdílení a oběhovou ekonomiku, přijímání tzv. „klimatických uprchlíků,“ soustředění většiny obyvatel do měst,…..
Tolik jen omezený výčet toho, co spadá pod klimatickou politiku. Je toho jistě víc, nejspíš si sami vzpomenete na další šílenosti, které jsou v rámci „zeleného údělu“ prosazovány.  OSN se k uvedenému nápadu staví více než kladně, takže je jen otázkou času, než bude diktaturu WHO následovat další – a to ze strany OSN.
Tím by samozřejmě došlo ke vzniku jedné světové vlády, protože téměř o všem by se rozhodovalo jen v těchto dvou organizacích, jejichž představitele nikdy nikdo nevolil…
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Nejen WHO, ale také Mezivládní panel pro změnu klimatu by měl mít moc nad světem prostřednictvím OSN se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden