10 milionů Italů nevyjde do další výplaty, jídlo hledají v odpadcích (video)
RSS

10 milionů Italů nevyjde do další výplaty, jídlo hledají v odpadcích (video)

Itálie zajišťuje africkým džihádistům veškerý komfort. Jakmile přistanou na Lampeduse nebo na Sicílii, jsou umístěni v hotelovém ubytování, případně na luxusní výletní lodi. Je jim poskytnuto zdravotní ošetření a několikrát denně mají k dispozici stravu. Bydlení samozřejmě hradí také italští (resp. evropští) daňoví poplatníci.
Jenže mnozí z těch, kdo jsou nuceni invazisty ze svých daní živit, již nemají ani na vlastní obživu. Tedy zatímco invazisté z Afriky jsou nebývale opečováváni a rozhodně netrpí hladem, miliony Italů neví, zda budou mít před výplatou dát co na talíř.
Paradox je, že v této situaci dochází ke stále většímu invaznímu náporu a náklady na „obohacovače“ rostou. Stát – potažmo EU – samozřejmě nedopustí, aby chudáci strádali. Na džihád je zapotřebí dostatek sil.
Podle posledních informací žije v současné době 6 milionů Italů v naprosté chudobě, dalších 10 milionů se svým platem nevyjde do konce měsíce a nemají peníze na to, aby se o sebe či své rodiny postarali. Inflace 7 %. Nezaměstnanost 9 %. Červenec 2022: elektřina + 17 % a plyn + 27 %. Mario Draghi a EU jsou jejich skuteční nepřátelé.
Na videu se můžete podívat, jak italské ženy vybírají zeleninu pohozenou na ulici. Na to, aby ji pro rodinu koupily, nemají dost peněz. I to je jeden z důsledků mimo jiné i EU uvalených sankcí:

Italian women rummage through the leftovers of the market in search of food because they can't make ends meet. Intolerable. Mario Draghi: "Russia sanctions? A complete success that does not penalize Italy." Mario Draghi and the EU destroyed Italy. pic.twitter.com/991kXcaLP1
— RadioGenova (@RadioGenova) June 27, 2022

 
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden