Španělsko: Dva Arabové znásilnili irského turistu
RSS

Španělsko: Dva Arabové znásilnili irského turistu

Mezi lidmi často panuje zcela mylná domněnka, že pouze mladé ženy mohou být ohroženy v Evropě působícími „obohacujícími etniky.“ Ovšem ve skutečnosti tomu tak vůbec není. Již mnohokrát jste si zde mohli přečíst o znásilňování důchodkyň, často i velmi starých a prakticky bezbranných. Tedy na věku rozhodně nezáleží, jsou znásilňovány ženy všeho věku. A rozhodně ne pouze ženy, jak se mohl před pár dny přesvědčit jistý Ir. Alláh se zřejmě do zemí káfirů příliš nedívá, navíc v rámci džihádu je povoleno téměř cokoli, tedy i to, co běžně Korán zapovídá…
Hororovým zážitkem skončila pro 28letého Ira dovolená ve Španělsku. Poslední den dovolené ve městě Valencie ho dva Arabové zatáhli do starého koryta řeky a tam ho znásilnili.
Muž byl údajně znásilněn dvěma Araby poté, co byl zavlečen do starého koryta řeky při návštěvě španělského rekreačního letoviska. 28letý muž policii řekl, že byl přepaden a sexuálně napaden poslední noc své dovolené ve městě Valencie na východním pobřeží.
Údajně souhlasil, že se v časných ranních hodinách 18. června půjde projít se dvěma muži, které potkal poblíž El Carmen, srdce starého města Valencie. Ir tam slavil s přáteli.  Po dosažení starého koryta řeky se na něj dvojice údajně vrhla a znásilnila ho.
Podle místních médií rekreant policistům řekl, že jeho oblečení z něj bylo strženo, než byl nucen mít s těmi dvěma sex. Policie nyní pátrá po dvou mužích „arabského původu s francouzským přízvukem“, kteří uměli anglicky jen pár slov.
Údajná oběť byla po utrpení přijata do nemocnice La Fe ve Valencii. Při vyšetření lékaři údajně nalezli zranění odpovídající znásilnění. Ukazuje se také, že oběťmi znásilnění se mohou stát nejen ženy, ale i muži. I pro ně platí heslo, že nemají chodit jen tak s cizími lidmi, aby se podobným útokům vyhnuli.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden