Válka muslimů proti Indům pokračuje, dva džihádisté uřízli hlavu hinduistovi (video)
RSS

Válka muslimů proti Indům pokračuje, dva džihádisté uřízli hlavu hinduistovi (video)

Již asi měsíc probíhá diplomatická válka mnoha muslimských zemí s Indií. Jak již víte, tak k bouřlivým nepokojům, ale i vraždám a zapalování hinduistických chrámů v Indii i okolních zemích (Pákistán, Afghánistán) začalo docházet záhy poté, co tehdejší tisková mluvčí indické vládní strany řekla v televizi při rozhovoru pravdu, když prohlásila, že Mohamed, který pojal za manželku šestiletou Ajšu, s níž začal konzumovat manželství v devíti letech, byl pedofil.
Jenže toto  zcela pravdivé prohlášení, podpořené nejen Koránem, ale i běžným chováním muslimů zejména v zemích, odkud přišla největší odezva, mělo za důsledek nejen diplomatickou válku mezi Indií a některými islámskými chalífáty, ale také výše uvedené vzbouření davů muslimů.
V Indii pak začalo zatýkání těch, kteří nepokoje vedli a byly jim zbourány jejich domy. Nicméně i přesto bylo zapáleno či zdevastováno již několik hinduistických chrámů a lokálně i nadále dochází k  nepokojům a napadání hinduistů.
Včera došlo k otřesnému případu, s nímž se pachatelé (viz titulní obr.) neváhali dokonce pochlubit ve videu.
V úterý byl za bílého dne v Udaipuru zavražděn obchodník, což ve městě vyvolalo napětí. Obchodníka jménem Kanhaiyalal zavraždili dva muži, kteří mu uřízli hlavu a později natočili video, ve kterém se přiznávají k zabití muže kvůli příspěvku na sociální síti podporujícím Nupur Sharmu, tiskovou mluvčí, která upozornila na Mohamedovu pedofilii.
Policie zatkla dva obviněné v oblasti Bheem v okrese Rajsamand v noci z úterý na středu. Byli zatčeni při pokusu o útěk.
Zde je mrazivé video vraždy hinduistického krejčího Kanhaiyalala muslimy, kteří se vydávali za zákazníky a náhle ho na místě napadli a  noži mu uřezali hlavu za skandování náboženských hesel. Krejčí křičí a ptá se jich na důvod, proč na něj útočí:

This is the chilling video of the murder of Hindu tailor Kanhaiyalal by Islamist radicals who posed as customers and then suddenly attacked and killed him on the spot with knives chanting religious slogans. Tailor screams asking them for a reason why they were attacking him… pic.twitter.com/yNuf8isbCh
— Aditya Raj Kaul (@AdityaRajKaul) June 28, 2022

Oba mohamedáni se s nadšením vraždou ve jménu Alláha pochlubili ve videu, které je vlastně i dalším přiznáním:

Hindu trader Kanhaiyalal killed and beheaded in Udaipur of Rajasthan for supporting BJP politician Nupur Sharma on a Mobile Status. Open video threat issued by the killers saying they did this in the name of religion. Blatant threat issued to Prime Minister Narendra Modi. pic.twitter.com/gywoWihBDc
— Aditya Raj Kaul (@AdityaRajKaul) June 28, 2022

Televize India Today se dozvěděla, že vražda následovala po zprávě, kterou zaslal obchodníkův osmiletý syn na podporu Nupur Sharmy, bývalé mluvčí vládní strany, která je nyní pronásledována za veřejné sdělení pravdy a hrozí jí dokonce trest smrti z rukou muslimů…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden