Další Gatesův podvod: Speciální očkování proti virům způsobeným vakcínami
RSS

Další Gatesův podvod: Speciální očkování proti virům způsobeným vakcínami

Možná jste již četli o hrozivém nálezu dětské obrny v londýnských odpadních vodách, který byl okamžitě prohlášen za incident národního zájmu – ačkoli nebyl znám jediný aktivní případ. Podle odborníků jsou tato zjištění způsobena důsledky široce používaných živých vakcín proti dětské obrně. Jak praktické: Nadace Billa Gatese nedávno nechala vyvinout vakcínu přesně proti tomuto očkováním vyvolanému viru obrny…
Zdravotníci ve Spojeném království radí občanům, aby se ujistili, že jsou očkováni proti dětské obrně, protože poliovirus vzniklý z vakcíny 2. typu byl izolován v londýnských odpadních vodách, uvádí také WHO  na svých webových stránkách.  Byla to také WHO, která v listopadu 2020 udělila  seznam pro nouzové použití (EUL) velmi speciální nové vakcíně proti obrně, nOPV2 .  WHO vysvětluje její význam a účel takto:
Proces EUL posuzuje vhodnost neschválených zdravotnických produktů při mimořádných událostech v oblasti veřejného zdraví – jako je obrna a COVID. Cílem je rychleji zpřístupnit tyto léky, vakcíny a diagnostiky pro řešení mimořádných událostí. Posouzení v podstatě porovnává hrozbu nouze s přínosem, který by vyplýval z používání produktu, a to na základě solidních důkazů.
zdroj
Svým „doporučením“ chce WHO předehnat jednotlivé schvalovací orgány zemí a národů a uvádět tak farmaceutické produkty na trh rychleji. Ale co je to nOPV2?  Jde o vakcínu, která byla speciálně vyvinuta proti viru dětské obrny, který vzešel z živých vakcín – tedy jde o očkování proti negativnímu důsledku jiného očkování.
A kdo za touto vakcínou stojí? Samozřejmě: Nadace Billa a Melindy Gatesových. Financovala rozvoj indonéské společnosti „Bio Farma“. Toto o nOPV2 píše  Globální iniciativa pro eradikaci obrny (GPEI)  :
Kdo financuje vývoj nOPV2? Nadace Billa a Melindy Gatesových financovala všechny dosavadní vývojové a klinické studie nOPV2 a v průběhu celého procesu úzce spolupracovala s partnery GPEI, aby zajistila, že zdroje budou nasměrovány na nástroj, který se ukáže jako zásadní pro vymýcení všech forem obrny. Na základě slibných údajů z klinických studií a stavu nouze pro veřejné zdraví, kterou cVDPV2 představuje, nadace financuje výrobu 160 milionů dávek nOPV2, aby zajistila, že bude k dispozici okamžitě poté, co bude možné použít seznam nouzového použití (EUL) WHO. .
Zdroj  (str. 3)
Naprosto altruistický dar, řekl by Bill Gates. V případě rozšířeného používání vakcíny – například ve Velké Británii – by realista našel velmi výhodnou investici.
V e-mailu   The Defender   Dr. Brian Hooker, hlavní vědecký ředitel pro   ochranu zdraví dětí  a profesor biologie na Simpsonově univerzitě píše:
„Společnost Big Pharma, poháněná Gates Foundation, opět vytvořila obrovský problém, který mohou vyřešit pouze oni.  Zavedení nové OPV (živá orální vakcína proti obrně) ve Spojeném království předvídatelně vedlo k šíření polioviru v odpadních vodách (tj. tam, kde se šíří poliovirus) a nyní je „jediným řešením“ injekčně podat občanům Spojeného království nPOV2, aby se zabránilo šíření OPV.  Jestli to není podvod, pak už nevím, co to je!“















Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden