Také v Rakousku útočili muslimové na LGBTQIA průvod – novináři to svedli na „pravicové extremisty“
RSS

Také v Rakousku útočili muslimové na LGBTQIA průvod – novináři to svedli na „pravicové extremisty“

Homosexualita, ale i všech 120 pohlaví, je něco pro muslimy zcela nepřípustného. Za homosexualitu je v některých zemích stále možný trest smrti, přičemž někde – jako například v Saúdské Arábii nebo Somálsku – se i docela běžně praktikuje.
Je jisté, že s přibývajícím počtem muslimů v Evropě budou přibývat i útoky na různé LGBTQI. To jsme mohli vidět například před pár dny v Oslu, ale z různých míst Evropy hlásí i napadání účastníků LGBTQI průvodů. Na tom by nebylo nic divného, jde ostatně o očekávané projevy muslimů na islamizovaném území, přičemž ti, kdo dávají svoji orientaci najevo i takto navenek, musí stále častěji počítat přinejmenším s možnou fyzickou inzultací.
To se mimo jiné stalo o minulém víkendu i na průvodu v Linci, kde na účastníky průvodu zaútočili muslimové. Na tom by nebylo skutečně nic podivného, neboť k podobným napadením došlo hned na několika letošních průvodech v různých obohacovaných evropských městech.
Ovšem co je zarážející, je reakce novináře, který o útoku na mladíky v průvodu napsal, že na ně údajně opět zaútočili pravicoví extremisté.
útok na LGBTQIA svedl novinář na „pravicové extremisty“ Pachatelé byli zjevně migranti ze známého muslimského prostředí, kteří již dříve vystupovali proti gayům, jak také napsal  okresní list . 
Co se vlastně stalo?
V sobotu večer bylo sedm mladých lidí ze Steyru ve věku 15 až 18 let, kteří jsou součástí LGBTQI komunity, brutálně napadeno davem „mladíků“ na Linz Taubenmarkt. „Moje 18letá dcera byla bezdůvodně urážena, brutálně pokousána útočníkem a kopána tak silně, že se udeřila hlavou o chodník a utrpěla otřes mozku, přičemž jí úmyslně odhalili horní část těla,“ říká matka Karin K. zděšena tím, co se stalo. Ve skutečnosti byla do útoků na průvod zapojena velká mezinárodní skupina. Podle policie byli zraněni tři lidé.

zraněná 18letá dívka
Když policie dorazila, pachatelé – podle policie šlo o několik 15 až 17letých cizinců – uprchli směrem na Mozartstraße a Hauptplatz. Okamžitě zahájené pátrání bylo neúspěšné. 

Připomínám, že před pár měsíci došlo k hromadnému znásilnění 16leté Rakušanky pávě v Linci. Ve městě je poměrně početná arabská a afghánská komunita. Jisté tak je, že právě z ní pochází i tito útočníci.
Jenže útoky podle mainstreamových novinářů údajně opět s islámem nesouvisí, přičemž za vše může pravice, která například právě v Rakousku jako jediná dlouhodobě prosazuje nulovou toleranci přijímání muslimů. Je to naopak levice, kdo muslimy, kteří homosexuály napadají, do země soustavně přiváží.
Ostatně, nejen v Rakousku, ale i v  dalších západních zemích je to právě levice (či ultralevice) – tedy nejčastěji socani a zelení, kdo prosazuje neomezené přijímání muslimů a zároveň odmítá připustit, že to právě oni jsou důvodem podobných útoků.
Nicméně, na závěr buďme upřímní, vždyť všechny statistiky potvrzují, že právě různí LGBTQIA volí téměř výhradně ty partaje, které jim dováží jejich budoucí vrahy. Takže kdo chce kam…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 3 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden