Tajné dohody mezi generálním ředitelem společnosti Pfizer a Von der Leyenovou: Evropská komise „už nemůže najít SMS“
RSS

Tajné dohody mezi generálním ředitelem společnosti Pfizer a Von der Leyenovou: Evropská komise „už nemůže najít SMS“

Jak již jistě víte, tak šéfka EK Ursula von der Leyenová je ve velmi těžkém střetu zájmů , což ovšem nikoho příliš nezajímá. Její manžel pracuje pro Pfizer a ona sama má navíc se šéfem této firmy, která nyní vydělává miliardy na rádoby vakcínách, velmi nadstandartní vztahy.
Aby se ovšem utajila jejich komunikace, v níž se zřejmě domlouvali na tom, jak bude EU (resp. poslušné členské státy) tlačit obyvatelstvo na to, aby si nechalo aplikovat genové experimentální přípravky a jak si na tom oba hezky namastí kapsy, komunikovali spolu velmi často přes SMS – tedy zcela  netransparentně, přičemž nyní, po nějaké době, kdy byly informace od EK vyžádány, přišla docela očekávaná odpověď: komunikace je ztracena…
Dohady o tom, co bylo obsahem jejich vzájemné SMS komunikace , panovaly dlouhé měsíce kvůli tajným dohodám, masivně předraženým smlouvám na vakcíny Covid 19 a možným úplatkům. Nikdo však dosud neví, co vše bylo obsahem SMS komunikace mezi generálním ředitelem farmaceutického gigantu Pfizer Albertem Bourlou a německou předsedkyní Evropské komise Ursulou von der Leyenovou.
Veškeré snahy o to, aby Von der Leyenová následně odtajnila chatové zprávy a data z jejího mobilního telefonu a prezentovala je veřejnosti, zatím selhaly.
Nejnovější iniciativa ke získání přístupu k jejich vzájemným SMS zprávám  v duchu zákona o transparentnosti byla nyní opět zablokována. Ombudsman Evropské komise tvrdí, že „již nemůže najít textové zprávy zaslané mezi von der Leyenovou a generálním ředitelem Pfizer Bourlou.“ Žádost byla v zásadě správná a v pořádku, byla také sledována, ale textové zprávy údajně nebyly součástí „důležitých rozhodovacích procesů v rámci EU, a proto nebyly archivovány komisí EU“. 
Tedy ano, chápete to správně, podle EU nejsou zprávy poslané mezi šéfkou EK a šéfem firmy, jejíž experimentální výrobky byly aplikovány do těl milionů Evropanů, nijak důležité, takže nebylo třeba je archivovat.
S čím ale Evropská komise problém nemá, je to, že v budoucnu budou VŠECHNY smartphony v rámci EU podléhat povinnému dohledu, respektive chatové historii na nich, takže umělá inteligence může údajně poskytovat lepší ochranu dětí než policie a justice. To vše samozřejmě bez ohledu na to, zda jste z něčeho podobného podezřelí.
Zatímco tedy vaše telefony mají být velmi pečlivě sledovány a komunikace na nich archivována, tak u šéfky EK, která byla už v minulosti coby ministryně obrany podezřelá z machinací a korupce, to zapotřebí není. Také v té době se měla domlouvat přes SMS a také tehdy měly zprávy z jejího mobilu zmizet, takže neexistovaly žádné důkazy.
Ale co jiného můžeme očekávat, než to, že na korupci založenou organizaci povedou zase jen zkorumpované osoby?
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden