K útokům na LGBTQIA průvody došlo na více místech v Evropě
RSS

K útokům na LGBTQIA průvody došlo na více místech v Evropě

Je až nepochopitelné, že současný zvrácený systém tak silně podporuje na jedné straně LGBTQIA agendu a na té druhé islamizaci západních zemí. Od samého začátku bylo jasné, že dřív či později začne mezi těmito zcela nekompatibilními skupinami docházet ke střetům.
Muslimové již považují Evropu za jejich dobyté území. Prakticky ani náznakem nepochybují, že kontinent jim bude již poměrně brzy zcela oficiálně patřit. Ostatně, vydatně jim v tom pomáhá i politický establishment, zejména v EU. To je ovšem jeden z cílů výměny obyvatel.
Stále víc jsem však nyní přesvědčena, že tato podpora dvou zcela nekompatibilních skupin má zřejmě skutečně za cíl situaci v Evropě vyhrotit na maximum. Nikdo, kdo má náhled do islámské ideologie nepochybuje, že k útokům na LGBTQI komunitu ze strany muslimů dřív či později dojde. K útokům dochází již dávno, jde však jen o izolované záležitosti. Nyní se zdá, že muslimové přiostřují.
Proč však začalo docházet k útokům právě nyní? Jde jen o potvrzení faktu, že muslimů v Evropě přibývá? Zřejmě je za tím více faktorů. A zdá se, že i samy vlády evropských zemí tuto kontroverzi podporují.
Jedno totiž potvrzuje většina evropských zemí: zatímco dřív byli v pochodech jen homosexuálové, dnes se jich účastní všechna možná pohlaví, přičemž důraz je kladen zejména na různé co nejperverznější úchylky. Průvodů se tak údajně účastní stále šílenější postavy.
Pochody gayů a nyní transsexuálů, které převzalo  globalistické hnutí, měly provokovat a „rozhýbat“. V průvodech se tak stále ve větší míře objevují provokativní outfity účastníků se sexuálními narážkami, sexuálními hračkami a často i veřejnou nahotou, masturbací a stále častěji i pohlavním stykem, předváděným během průvodu za bílého dne uprostřed ulice.
Na „kosmopolitním“ Západě, který si od zbytku světa zaslouženě získává nálepku dekadentního světa, si na to téměř nikdo nestěžuje. Tento úpadek je zde považován za normu a úchylové, předvádějící své perverzity mnohdy i před očima dětí, obyčejným homosexuálům jen neskutečně škodí.
Rodiče mají stále větší strach o své děti. Ale proti vyloženě posvátné duhové společnosti, která je podporována vládami až po nejvyšší úřady, si jen málokdo dovolí protestovat. Ve většině zemí vás  může za podobné stížnosti čekat i soud za „homofobii“. Přitom většině lidí homosexuálové nevadí, ale vadí jim právě ony veřejně propagované perverzity, k nimž dochází podle všeho veřejně stále častěji, navíc začínají být indoktrinovány i děti na školách či dokonce ve školkách.
Bylo pak jasné, že na základě těchto provokací dřív či později dojde ke střetu kultur. To, co – byť třeba s odporem – nějak snese Evropan, nesnese ten, kdo byl zřejmě právě za účelem dalšího rozvrácení společnosti do Evropy dovezen.
Již v 90. letech psal Samuel Huntington o „střetu kultur“, střetu civilizací. Dnes se zdá, že se to projevuje ve střetu mladých, migrujících – a především muslimských – mužů se západní duhovou společností. Chráněná menšina proti chráněné menšině: Skupiny muslimů stále častěji zahajují brutální útoky na „queer“ průvody.
To, že do jisté míry již „pohár přetekl“ jsme mohli vidět jak na útoku v Oslu, tak na dalších útocích jinde v Evropě.
O útoku v Oslu snad netřeba psát, věnovala jsem mu zde několik článků. Před pár dny jste si zde již mohli přečíst o útoku muslimů na LGBTQI průvod v Linci. Ten měl na svědomí 3 zraněné účastnice průvodu.
K dalším incidentům pak došlo v Německu.
Útok 4. června v Karlsruhe: Na průvod tam zaútočilo asi 20 muslimů. Podobně jako v případě lince i zde byla od průvodu oddělena a obklíčena a zbita skupinka „queer“. Později prý útočníci veřejně spálili duhovou vlajku, kterou ukořistili. Policie pak podle  zpráv médií sebrala osobní údaje šesti lidí.  Útočníci své oběti tahali za vlasy a srazili na zem. Poté je bili a kopali. Šest lidí bylo zraněno. „Ještě nemáte dost,“ řekl prý jeden z pachatelů LGBTQ aktivistům.  Nyní chce 14členný vyšetřovací tým identifikovat pachatele, kteří po útoku uprchli. Jednalo se však podobně jako v případě Lince o „mladíky“ z velmi početné přistěhovalecké komunity.
Útok 18. června v Augsburgu:  Augsburg byl také „šokován“ násilnými incidenty. Také tam byli účastníci průvodu vystaveni hrubé síle. „Skupina 8 až 10 mužů“ obtěžovala, bila a kopala minimálně dva LGBTQI, i když už byli na zemi. Oběti musely být ošetřeny v nemocnici. Také v tomto incidentu se uvádí, že  byly roztrhány duhové vlajky.
A opět připomínám, že – podobně jako jinde – jsou také v Německu největšími podporovateli muslimské invaze Zelení se socany, což jsou ovšem i největší podporovatelé LGBTQIA agendy.
Pokud by se útoků účastnilo původní obyvatelstvo, jistě by jich byla plná média. Jenže k nim došlo ze strany jiných oblíbenců zvráceného režimu, který už roky směřoval ke střetu civilizací.
Věřte, že tyto incidenty nezůstanou ojedinělými, letos je plánována ještě spousta dalších průvodů po celé Evropě. A jisté je, že i s přibývajícím počtem muslimů bude přibývat těchto útoků. Ale to, že k tomu dojde, jistě globalisté věděli.
A na závěr opět připomínám, že na muslimy převzatém území jsou nejprve popraveni odpadlíci a ihned po nich jdou na řadu právě homosexuálové a všechny další LGBTQIA. Myslíte, že ti, kdo podobně zvrácený systém řídí, to vše neví?
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden