Britský herec je žalován za zločiny z nenávisti, protože LGBTQIA aktivisty přirovnal k fašistům
RSS

Britský herec je žalován za zločiny z nenávisti, protože LGBTQIA aktivisty přirovnal k fašistům

Nedotknutelná kasta. To samozřejmě platí v současném systému nejen o LGBTQIA, ale také o různých menšinách. Myslím, že není třeba vyjmenovávat, co vše dnes nesmíte byť jen náznakem urazit, abyste si nevykoledovali přinejmenším nálepku xenofoba, rasisty a nenávistníka.
Pak jsou zde samozřejmě skupiny lidí, které můžete nejen kritizovat, ale i pomlouvat a nálepkovat jakkoli se vám zamane. Tedy již dávno jsou zde systémem vytvoření chránění a systémem opovrhovaní jedinci, které lze hanět a diskriminovat jak libo. To bylo ostatně velmi jasně patrné i za dob covidismu.
Velká Británie patří k zemím, které velmi striktně následují příkladu USA, takže se zde velmi daří nejen nedotknutelným BLM nebo muslimům, ale i neméně nedotknutelným LGBTQIA.
Odpůrci této propagandy, která skutečně nemá daleko od fašismu, neboť nesnese opačný názor, se pak často dostávají do křížku se zákonem, který protěžované menšiny chrání.
Caroline Russellová, politička Strany zelených ve Spojeném království, vyzvala metropolitní policii, aby prošetřila bojovníka proti „wokismu“ Laurence Foxe kvůli tweetu, který srovnává moderní LGBTQI hnutí s fašismem.
Russellová je členkou londýnského shromáždění, voleného orgánu, který dohlíží na činnost starosty Londýna, kde zasedá ve výboru pro policii a zločin.
Fox, herec, z něhož se stal žoldák v boji proti tzv. „wokismu“, kandidoval v roce 2021 na starostu Londýna na platformě proti politické korektnosti a získal 1,9 procenta hlasů.
Je zakladatelem strany Reclaim a veřejně se postavil proti řadě progresivních kauz, včetně Covidových lockdownů, Black Lives Matter a transgender hnutí. Jeho nový  minidokument Groomed se   zabývá sexualizací dětí v britských školách a je  k dispozici zdarma na YouTube  .

9AM TODAY: #Groomed : How Schools Sexualise Your Children. An explosive new documentary from @LozzaFox
How trans activists invaded classrooms at taxpayer's expense Masturbation lessons for kids aged FOUR. Drag queens in class How to fight back https://t.co/IBNINKHfjp pic.twitter.com/oWnNrFA4Gf
— ReclaimTheMedia (@media_reclaim) June 29, 2022

 
Minulý víkend byl Fox nakrátko zablokován na svém účtu na Twitteru poté, co zveřejnil obrázek čtyř levicových vlajek „pokroku“ uspořádaných tak, aby vypadaly jako hákový kříž:

Twitter rychle uzamkl Foxův účet kvůli „nenávistným projevům“ a donutil ho smazat tweet.

„Na Twatteru můžete britskou vlajku otevřeně nazývat symbolem fašismu a totalitarismu,“ řekl Fox v reakci na rozhodnutí Twitteru. „Nemůžete kritizovat svaté vlajky.“
Po tomto případu nyní běžné politické cenzury ze strany Twitteru Russellová požadovala, aby se zapojila britská metropolitní policie a vyšetřila Foxe kvůli zločinům z nenávisti.
„Jako členka londýnského shromáždění a členka policejního a kriminálního výboru doufám, že se policie podívá na Laurence Foxe, který pomocí vlajek hrdosti vytvořil nacistické snímky a zveřejnil je na veřejné platformě,“ řekla Russellová. „Toto je zločin z nenávisti.“
„Toto je Spojené království, ne Čína,“ odpověděl Fox. „Je dobré vědět, že byste rádi viděli, jak jsou vaši političtí oponenti stíháni za „nenávist“, zavření a pravděpodobně ještě něco horšího. Takže děkuji, že jste mi potvrdila můj názor.“
V komentáři pro Breitbart News Fox uvedl, že Russellové výzva k prošetření projevu disidenta prokázala jeho názor na autoritářský sklon jeho kritiků.
„Západ úplně padl, a to je věc, která mě znepokojuje nejvíc,“ řekl Fox. „Potřebujeme mít disidentské hlasy. Pokud nemáte disidentské hlasy, nevedete rozhovor, nemáte svobodnou demokracii, která zahrnuje mnoho různých úhlů pohledu.“
„Nemůžeme mít volené úředníky, kteří vyzývají policejní síly k zatýkání politických disidentů. Záměrně provokuji, takhle se k věcem stavím. Je ale velmi znepokojivé, že mě úředník vyzval k výslechu na policii. Chtějí koncentrační tábory pro lidi, jako jsem já – proto ta svastika.“
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden