Proslov opravdoveho českeho prezidenta, ne teho umakartoveho bruselskeho
RSS

Proslov opravdoveho českeho prezidenta, ne teho umakartoveho bruselskeho



LADISLAV VĚTVIČKA
Tuž vyslechnul sem ze sebezapřenim projev teho našeho noveho bruselskeho synka, kereho zme si nainstalovali do sidla českych kralu (fakt je to deprem necely rok, co obsadil Hrad).

Musim ho pochvalit. Vypada to, že přestal použivat vyplody uměle inteligence, kere asi použil, když ještě mluvil 28. řijna. To bylo cosik tak přišerneho, že aji posledni texty skupiny Kryštof maju vyšši hodnotu, a to aji ten Kryštof v posledni době zni tak, jako by mu to psal generator nahodnych slov.
To je ale asi tak všecko, za co by sem teho bruselskeho synka pochvalil. Nevyužil možnosti, kere mu prvni den roka nabizal. Pravda – přihřal si fazolačku tym, že navrhnul mladym svazakum, že je třa přitlačit ke zrušeni koruny česke. Za to mu fčil budu bruselšti kolaboranti… teda jako spolupracovnici, určitě děkovat a dluho to budu obemilat ve všeckych svojich propagandystyckych pořadach.
Ale neni to malo, sudruhu Pavloviči? Čemu si nezminil aji zavedeni korespondenčnich volebnich listku? Čemu si nezminil gryndyl, zeleny gretenyzmus a čemu si ani slovem nezminil tu rusku valku? Už přichazaju nove inštrukce?
A čemu se ten novy synek ani slovem nezminil o duchodcach, jak je svojim “nerozhodnutim” v loňskem roku obral o miljardy, kere pak vlada sype do bezedne ďury na Ukrajině? Styděl se?
A enem technycky – když už se synku chceš tak odlišit od teho Zemana, hraješ si na bezdomovca a robiš proslov venku před svojim barakem, tak by se tvoji pohunci mohli postarat o to, aby po dobu čteni z teho zobrazovaciho zařizeni nebimbal několikrat zvon od svateho Vita v naprosto nevhodny čas.
To, že si projev nepamatuješ a musiš ho na rozdil od Zemana čitat, to nevadi, ono je těžke si pamatovat cizi texty. Ale když už tvoji synci zařidili, aby před tym tvojim barakem nechodili turysti a nerušili projev, mohli zařidit aji to, aby ten stary svaty přestal na chvilu cinkat.
Vic se temu povidani věnovat nechcu, bo neni čemu…
Ladik Větvička, hlasatel denika TO, Poruba







PS: Oč živějši byl rozhovor s opravdovym českym prezidentem, kery se neboji vyjadřit se.
Viz třeba nazor na valku USA-SSSR vedenu na ukrajinskem uzemi:
“Všichni dobře víme, že to není válka Ruska s Ukrajinou, že to je válka Západu s Ruskem, a proto o tom, jestli bude nebo nebude, nerozhoduje Zelensky. Ten, myslím, je opravdu jenom maňásek v rukou někoho. Takže spekulovat o tom, kdy tato válka skončí – to se ptejte ve Washingtonu, případně v Bruselu.”
Cely rozhovor najdete pod předchozim odkazem.

The post Proslov opravdoveho českeho prezidenta, ne teho umakartoveho bruselskeho first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden