Spojené království se rozhodlo nedeportovat vůdce muslimského znásilňovacího gangu
RSS

Spojené království se rozhodlo nedeportovat vůdce muslimského znásilňovacího gangu

Již opakovaně bylo potvrzeno, že nejen policie, ale také úřady a nejvyšší politický establishment dlouhodobě kryl muslimské znásilňovací gangy, které dosud operují v mnoha městech po celé Velké Británii.
I když již došlo k odsouzení mnoha členů gangů, jedná se o pouhou špičku ledovce, neboť drtivá většina vůbec odsouzena nebyla a zřejmě ani nebude, neboť na většině míst nadále dochází ke znásilňování nezletilých bílých dívek, jen namísto uvězněných násilníků v tom pokračují jejich potomci a další příbuzní.
Za nesčetné oběti muslimských znásilňovacích gangů tedy nesou zodpovědnost především úřady, které zavíraly oči před zvěrstvy muslimských znásilňovacích gangů. A zdá se, že i mnozí soudci jdou na ruku pachatelům těchto zvěrstev, páchaných na nezletilých dívkách ve věku 8-17 let.
Poslanec řekl, že se cítil „upřímně uveden v omyl“ ministryní vnitra Priti Patelovou poté, co vyšlo najevo, že vůdce znásilňovacího gangu se vyhnul deportaci.
Abdul Aziz, 51 let, byl mezi devíti členy gangu uvězněnými v roce 2012 za velké množství sexuálních trestných činů na dětech v Rochdale.
Tony Lloyd, labouristický poslanec za město, řekl, že byl ohromen, když se dozvěděl, že Aziz nebude deportován poté, co se vzdal svého pákistánského občanství.
Ministerstvo vnitra uvedlo, že je odhodláno deportovat zahraniční zločince.
Aziz, známý gangem jako „pán“, původně bojoval proti deportaci spolu s Adilem Khanem, 51 let, a Qarim Raufem, 52 let, kteří byli také uvězněni v roce 2012.
Imigrační tribunál tvrdil, že všichni tři mohou být zbaveni svého britského občanství a deportováni, protože měli také pákistánskou státní příslušnost.
Od propuštění z vězení muži bojovali dlouhou právní bitvu proti deportaci a během několika let se nahromadilo několik právních námitek a odvolání.
Během pondělního slyšení tribunálu v Londýně vyšlo najevo, že Azizovi bylo řečeno, že nebude zbaven britského občanství a deportován.
Aziz se totiž vzdal svého pákistánského občanství v červenci 2018, jen několik dní předtím, než odvolací soud rozhodl, že by mohl být zbaven svého britského občanství.
Poslanec Lloyd řekl BBC North West Tonight: „Jsem poněkud ohromen, protože mi bylo slíbeno, naposledy současnou ministryní vnitra Priti Patelovou, že má v úmyslu udělat vše pro deportaci těchto mužů. Neřekla mi, že jeden z těchto mužů už prošel systémem. Měl jsem to vědět. Cítím se zklamaný a upřímně řečeno oklamaný.“
Aziz byl uvězněn na devět let za spiknutí s cílem zapojit se do sexuální aktivity s dětmi a obchodování s lidmi a za sexuální vykořisťování 15leté dívky.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden